εφαρμογές γονικού ελέγχου για iPhone

15 καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για iPhone το 2024

Το Διαδίκτυο είναι ένα μέρος που έχει και καλά και κακά πράγματα και τα παιδιά δεν πρέπει να βλέπουν ορισμένα από τα περιεχόμενα στον Ιστό. Ως γονέας, θα πρέπει να ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας με ένα smartphone.

Θα πρέπει πάντα να αναζητάτε τρόπους για να έχετε καλύτερο και πιο αποτελεσματικό έλεγχο των δραστηριοτήτων του παιδιού σας στο διαδίκτυο και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή Γονικού ελέγχου.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές γονικού ελέγχου είναι διαθέσιμες για iPhone. Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές γονικού ελέγχου είναι δωρεάν, έχουν αγορές εντός εφαρμογής που ξεκλειδώνουν περισσότερες λειτουργίες.

Πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone (iOS 17)

15 καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για iPhone

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για το iPhone. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να προστατεύσετε το παιδί σας από την προβολή ή την παρακολούθηση ακατάλληλου περιεχομένου στον ιστό. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. FamiSafe

FamiSafe

Το FamiSafe είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές γονικού ελέγχου που διατίθενται για συσκευές iOS. Η εφαρμογή γονικού ελέγχου προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες όπως περιορισμός χρόνου οθόνης για παιδιά, παρακολούθηση τοποθεσίας, φιλτράρισμα ιστότοπου, αποκλεισμός παιχνιδιών κ.λπ.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης ακατάλληλου περιεχομένου που σας δείχνει όλο το ακατάλληλο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στη συσκευή του παιδιού σας. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα παιδιά σας με τη λειτουργία παρακολούθησης τοποθεσίας.

2. OurPact

Το Σύμφωνό μας

Το OurPact είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τι μπορεί να δει ή να παρακολουθήσει το παιδί σας στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από το FamiSafe, αλλά οι περισσότερες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο στα προγράμματα Premium και Premium+.

Με το OurPact, λαμβάνετε μερικές εκπληκτικές δυνατότητες γονικού ελέγχου, όπως η καταγραφή της διαδικτυακής δραστηριότητας των παιδιών σας, ο αποκλεισμός εφαρμογών, ο αποκλεισμός ιστότοπου, ο αποκλεισμός SMS και κλήσεων κ.λπ.

3. Kidslox

Kidslox

Το Kidslox είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου για iPhone που σας επιτρέπει να ορίζετε ημερήσια όρια χρόνου οθόνης στα iPhone του παιδιού σας. Εκτός από τον καθορισμό ημερήσιων ορίων χρόνου χρήσης, το Kidslox μπορεί να αποκλείσει εφαρμογές, να αποκλείσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να φιλτράρει ακατάλληλο περιεχόμενο ιστού.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε το ιστορικό τοποθεσίας των συσκευών των παιδιών σας. Η εφαρμογή σάς δείχνει το χρονοδιάγραμμα τοποθεσίας στον χάρτη και μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να σας στέλνει ειδοποιήσεις μόλις τα παιδιά σας φύγουν ή φτάσουν σε σημειωμένα μέρη.

4. Google Family Link

Google Family Link

Το Google Family Link είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές γονικού ελέγχου που μπορείτε να έχετε στο iPhone σας. Με το Google Family Link, μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών σας, να διαχειριστείτε τις εφαρμογές τους, να ορίσετε χρονικά όρια, να κλειδώσετε τις συσκευές τους από απόσταση κ.λπ.

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες γονικού ελέγχου, το Google Family Link σάς επιτρέπει επίσης να αποκλείετε τις αγορές και τις λήψεις του παιδιού σας από το Google Play. Συνολικά, το Google Family Link είναι μια εξαιρετική εφαρμογή γονικού ελέγχου στο iPhone.

5. unglue

unglue

Το unGlue είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές γονικού ελέγχου που μπορούν να έχουν οι γονείς. Παρέχει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με τον γονικό έλεγχο που χρειάζονται οι γονείς για τα παιδιά τους, όπως ο καθορισμός ορίων χρόνου χρήσης, ο αποκλεισμός εφαρμογών, η πλήρης απενεργοποίηση του διαδικτύου και πολλά άλλα.

Εκτός από λειτουργίες και αποκλεισμό εφαρμογών, το unGlue επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση των διαδικτυακών δραστηριοτήτων των παιδιών για να παρακολουθείτε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που επισκέπτονται και χρησιμοποιούν.

Διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα premium που ξεκλειδώνει περισσότερες δυνατότητες, αλλά η βασική έκδοση είναι υπεραρκετή για τακτικές λειτουργίες γονικού ελέγχου.

6. Kidgy

Kidgy

Το Kidgy δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να παρέχει αρκετές δυνατότητες γονικού ελέγχου για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να κρατά τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδίκτυο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο, να γνωρίζετε την τρέχουσα θέση τους στο GPS και πολλά άλλα.

Το μόνο μειονέκτημα του Kidgy είναι ότι δεν είναι δωρεάν. Πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση 9,99 $ για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της. Δεδομένου ότι είναι μια premium εφαρμογή, το Kidgy ενεργοποιεί περισσότερες δυνατότητες γονικού ελέγχου, όπως η παρακολούθηση της λίστας επαφών και η ανάθεση εργασιών από απόσταση.

7. Εφαρμογή Qustodio Parental Control

Εφαρμογή Qustodio Parental Control

Η εφαρμογή Qustodio Parental Control είναι μια πολύ εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή γονικού ελέγχου για iPhone που διατίθεται στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Η εφαρμογή είναι γνωστή για την εξαιρετική υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών σε κάθε σημαντικό λειτουργικό σύστημα.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Qustodio Parental Control στη συσκευή σας και την εφαρμογή Qustodio Parental Control Kids στη συσκευή του παιδιού σας. Μόλις ολοκληρωθεί και συνδεθεί, μπορείτε να διαχειριστείτε τον ημερήσιο χρόνο οθόνης του παιδιού σας, να τροποποιήσετε το φίλτρο ασφαλούς αναζήτησης, να παρακολουθήσετε τις συντεταγμένες του GPS, να αποκλείσετε εφαρμογές κ.λπ.

8. Norton Family Parental Control

Norton Family Parental Control

Το Norton Family Parental Control μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες γονικού ελέγχου. Με το Norton Family Parental Control, μπορείτε να παρακολουθείτε τους ιστότοπους και το περιεχόμενο που προβάλλει το παιδί σας, να ορίζετε όρια στην πρόσβαση του παιδιού σας στο Διαδίκτυο, να έχετε πρόσβαση σε εβδομαδιαίες αναφορές και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το Norton Family Parental Control φέρνει επίσης μια λειτουργία παρακολούθησης τοποθεσίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την εφαρμογή να σας στέλνει ειδοποιήσεις όταν το παιδί σας φτάνει ή φεύγει από σημειωμένα μέρη.

9. mSpy

mSpy

Λοιπόν, το mSpy δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή γονικού ελέγχου. μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το ιστορικό τοποθεσίας του παιδιού σας. Η εφαρμογή σάς δείχνει την τοποθεσία GPS σε πραγματικό χρόνο των αγαπημένων σας. Επιπλέον, έχετε ακόμη και την επιλογή πρόσβασης στο ιστορικό τοποθεσίας για τους τελευταίους τρεις μήνες.

Εκτός από την παρακολούθηση τοποθεσίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το mSpy για να παρακολουθείτε τη λίστα επαφών. Συνολικά, το mSpy είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας και γονικού ελέγχου που μπορείτε να έχετε στο iPhone σας.

10. Βρείτε τα παιδιά μου

Βρείτε τα παιδιά μου

Το Find My Kids μοιάζει πολύ με την εφαρμογή mSpy που αναφέρεται ακριβώς παραπάνω. Όπως το mSpy, το Find My Kids σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε την εφαρμογή Find My Kids με το ρολόι GPS του παιδιού σας.

Αν και η εφαρμογή δεν διαθέτει αρκετές δυνατότητες γονικού ελέγχου, έχει την πιο σημαντική – την παρακολούθηση τοποθεσίας. Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Pingo στη συσκευή του παιδιού σας, η οποία θα συγκεντρώσει και θα σας παρέχει τις πληροφορίες τοποθεσίας στην κύρια εφαρμογή. Η εφαρμογή Pingo στο smartphone του παιδιού σας θα του επιτρέψει να συνομιλήσει μαζί σας και ακόμη και να στείλει ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης SOS.

11. Φλοιός

Φλοιός

Το όνομα της εφαρμογής μπορεί να ακούγεται άφωνο, αλλά είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου για iPhone με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μεγαλώσετε τα παιδιά σας σε αυτήν την ψηφιακή εποχή.

Με το Bark, μπορείτε να παρακολουθείτε τι βλέπουν τα παιδιά σας στο διαδίκτυο, να παρακολουθείτε το περιεχόμενό τους, να διαχειρίζεστε τον χρόνο οθόνης, να φιλτράρετε ιστότοπους κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα μηνύματα κειμένου, τα email, το YouTube και άλλες εφαρμογές του παιδιού σας. Συνολικά, το Bark είναι μια εξαιρετική εφαρμογή γονικού ελέγχου για iPhone που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

12. Circle Parental Controls App

Circle Parental Controls App

Εάν θέλετε επιλογές γονικού ελέγχου για να κρατάτε τα παιδιά σας ασφαλή και εστιασμένα, η εφαρμογή Circle Parental Controls μπορεί να είναι αυτή για εσάς.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε την ώρα του παιδιού σας στο διαδίκτυο, να ελέγχετε το ιστορικό του, τις συνήθειες χρήσης δεδομένων κ.λπ.

Διαθέτει επίσης έναν εντοπισμό τοποθεσίας που παρακολουθεί τα παιδιά σας μέσω των φορητών συσκευών τους και σας στέλνει την τοποθεσία. Ορισμένες άλλες δυνατότητες της εφαρμογής Circle Parental Controls περιλαμβάνουν τη ρύθμιση ημερήσιων ορίων οθόνης, φιλτράρισμα περιεχομένου ιστού κ.λπ.

13. Γονικός έλεγχος Kroha

Γονικός έλεγχος Kroha

Ο γονικός έλεγχος Η Kroha δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο άλλες εφαρμογές της λίστας, ωστόσο είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για χρήση στο iPhone.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή γονικού ελέγχου, το Parental Control Kroha έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει τα παιδιά σας και παρέχει επίβλεψη για να κρατά τα παιδιά ασφαλή στο διαδίκτυο.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε αποτελεσματικά το smartphone του παιδιού σας, να αποκλείετε εφαρμογές και παιχνίδια, να αποκλείετε εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να περιορίζετε τον χρόνο χρήσης της εφαρμογής και πολλά άλλα.

14. FamiGo

FamiGo

Το FamiGo είναι ένας πολύ δημοφιλής γονικός έλεγχος στη λίστα και έχει τη δυνατότητα να είναι μια εφαρμογή που αλλάζει τη ζωή για κάθε γονέα.

Η εφαρμογή έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζονται οι γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους σε κινητές συσκευές. Με το FamiGo, ένας γονέας μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία των παιδιών του, να αποκλείει ιστότοπους ενηλίκων, να προγραμματίζει συνήθειες, να δημιουργεί μια λίστα υποχρεώσεων κ.λπ.

Ωστόσο, τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του FamiGo είναι κλειδωμένα πίσω από ένα paywall. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εφαρμογή γονικού ελέγχου, συνιστάται η αγορά ενός προγράμματος επί πληρωμή του FamiGo.

15. Ασφαλής Οικογένεια

Ασφαλής Οικογένεια

Το Safe Family δημιουργήθηκε από την κορυφαία εταιρεία ασφαλείας, McAfee. Αυτή η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες εύχρηστα εργαλεία που απαιτούνται για τη βελτίωση της ορατότητας και της ψηφιακής ασφάλειας των παιδιών τους.

Με το Safe Family, ένας γονέας μπορεί εύκολα να διαχειρίζεται τον χρόνο χρήσης, να αποκλείει εφαρμογές, να λαμβάνει ζωντανές ειδοποιήσεις τοποθεσίας και πολλά άλλα.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή να προστατεύσετε παιδιά από ιστότοπους για ενήλικες, ρυθμίζοντας επιλογές φιλτραρίσματος ιστού. Συνολικά, εάν θέλετε μια δωρεάν εφαρμογή για την παρακολούθηση της τοποθεσίας των παιδιών σας και τη διαχείριση του χρόνου χρήσης του τηλεφώνου τους, η Ασφαλής Οικογένεια μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας με ένα smartphone. Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή γονικού ελέγχου.

Διαβάστε επίσης :Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση στο iPhone (iOS 17)

12 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο TikTok για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *