12 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο TikTok για iPhone

Παρόλο που το TikTok είχε απαγορευτεί σε πολλές περιοχές, παρέμεινε η καλύτερη εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο. Το TikTok είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε μοναδικά βίντεο. Κάθε βίντεο που δημιουργείτε και κοινοποιείτε στον λογαριασμό σας TikTok μπορεί να προβληθεί από άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Καθώς δημιουργείτε και μοιράζεστε περισσότερα βίντεο, κερδίζετε ακόλουθους. Σήμερα, η εφαρμογή χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Είτε πρόκειται για μεγαλύτερο άτομο είτε για έφηβο, όλοι φαίνεται να καταβάλλουν προσπάθεια για να κάνουν το βίντεό τους viral.

Εάν είστε χρήστης του TikTok και αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε την έκθεση, πρέπει να αρχίσετε να καταβάλλετε προσπάθεια για να κάνετε τα βίντεό σας viral. Αν και η δημιουργία viral βίντεο για το TikTok είναι δύσκολη, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης.

Πώς να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα στο iPhone;

12 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο TikTok για iPhone

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τα βίντεό σας στο TikTok είναι χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο TikTok. Τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο TikTok για iPhone διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές στα βίντεό σας για να λάβετε μεγαλύτερη έκθεση και “μου αρέσει”. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους επεξεργαστές βίντεο iPhone για το TikTok.

1. Zoomerang

Κατάταξη ζουμ

Το Zoomerang είναι ίσως το καλύτερο και εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικών βίντεο που διατίθεται για iPhone. Είναι ένα πλήρες στούντιο δημιουργίας βίντεο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε μοντέρνα βίντεο σε όλες τις πλατφόρμες βίντεο, όπως TikTok, YouTube Shorts, Instagram Reels κ.λπ.

Το Zoomerang είναι εξαιρετικό για αρχάριους που δεν ξέρουν πώς να δημιουργούν εκπληκτικά βίντεο TikTok. Η εφαρμογή εμφανίζει σύντομους οδηγούς για την επεξεργασία βίντεο με χρήση φίλτρων τάσης για περισσότερη έκθεση.

Περιλαμβάνει πολλά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, δροσερά φίλτρα και πολλά άλλα. Αλλά πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium. Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένα εργαλεία και εμφανίζει διαφημίσεις.

2. CapCut

CapCut

Το CapCut δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά είναι η καλύτερη και πιο εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο στο iPhone σας. Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν, το CapCut σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο TikTok.

Μπορείτε να περιμένετε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως περικοπή, προσαρμογή της ταχύτητας βίντεο, κινούμενα βίντεο κλιπ κ.λπ., καθώς και προηγμένες επιλογές επεξεργασίας βίντεο, όπως η χρήση του πλήκτρου χρώματος, η σταθεροποίηση βίντεο και άλλα.

Το CapCut είναι επίσης γνωστό για τα έξυπνα χαρακτηριστικά του, όπως αυτόματους υπότιτλους, μετατροπή κειμένου σε ομιλία, αφαίρεση φόντου και πολλά άλλα.

Capcut για υπολογιστή

3. InShot

InShot

Αν θέλετε ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο HD και εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone με επαγγελματικές λειτουργίες, μην κοιτάτε άλλο από το InShot. Το InShot είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικών βίντεο με όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε viral βίντεο TikTok.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να περικόψετε τα βίντεό σας, να διαγράψετε το μεσαίο τμήμα, να συγχωνεύσετε βίντεο, να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να προσθέσετε μουσική, εφέ και φωνητικές εντολές και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το InShot σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε κείμενο, emoji, αυτοκόλλητα, φίλτρα, μεταβάσεις βίντεο κ.λπ., στα βίντεό σας.

4. Αστεία

Αστεία

Εάν θέλετε μια εφαρμογή iPhone για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τη δημιουργική πλευρά σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Funimate. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, καθώς αυτή είναι απλή στη χρήση και διαθέσιμη δωρεάν.

Το Funimate μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικές επεξεργασίες από θαυμαστές και να εμπλουτίσει τα βίντεό σας με λειτουργίες όπως μεταβάσεις, προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια, εφέ βίντεο και κειμένου, αυτοκόλλητα, φόντο και επικαλύψεις και πολλά άλλα.

5. Συνδέω

Συνδέω

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο TikTok με επαγγελματική εμφάνιση στο iPhone σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Splice. Το Splice είναι μια ισχυρή αλλά εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε βίντεο επαγγελματικά.

Το Splice σάς προσφέρει όλα τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που πιθανότατα θα χρειαστείτε. Μπορείτε να περικόψετε, να περικόψετε βίντεο, να βελτιώσετε τα βίντεο κλιπ σας, να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να αφαιρέσετε το φόντο με το πλήκτρο Chroma, να κάνετε κίνηση στα κλιπ σας και να προσθέσετε φίλτρα βίντεο και κειμένου με αυτήν την εφαρμογή.

Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του Splice, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα εβδομαδιαίο, μηνιαίο ή ετήσιο πακέτο. Συνολικά, το Splice είναι μια εξαιρετική εφαρμογή iPhone για την επεξεργασία βίντεο TikTok.

6. Επεξεργαστής βίντεο VN

Επεξεργαστής βίντεο VN

Το VN Video Editor είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών κομματιών για iPhone που χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο TikTok και Instagram Reels. Ο κατασκευαστής βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα για iOS έρχεται με εξαιρετική διεπαφή χρήστη και σας προσφέρει κάθε εργαλείο που πιθανώς θα χρειαστείτε.

Το VN Video Editor παρέχει επίσης εκπληκτικές λειτουργίες όπως ειδικά εφέ, εφέ μετάβασης, λειτουργία Picture-in-Picture και πολλά άλλα.

Εκτός από τα βίντεο TikTok, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το VN Video Editor για να δημιουργήσετε βίντεο για το YouTube, το Twitter και τα προφίλ σας στο Instagram.

7. StoryWave

StoryWave

Αν ψάχνετε για ένα εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο TikTok για iOS, μην ψάχνετε άλλο από το StoryWave. Το StoryWave είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο iOS για συγχώνευση και συνδυασμό βίντεο, δημιουργία slideshow, προσθήκη μουσικής σε βίντεο και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε βίντεο για τις ιστορίες Instagram, τα βίντεο YouTube, τις Slideshows, τα Vlogs κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε τα επεξεργασμένα βίντεό σας απευθείας σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο όπως TikTok, Snapchat, WhatsApp, IGTV και πολλά άλλα.

8. Magisto

Magisto

Το Magisto είναι μια εφαρμογή iOS που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μίνι ταινίες σε λίγα μόνο λεπτά. Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο δημιουργήθηκε από το Vimeo και είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Το Magisto είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο στο άρθρο. Χρησιμοποιεί AI για να μετατρέψει τη σειρά των βίντεο και των φωτογραφιών σας σε ταινία.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται απλώς να εγγράψετε τα ταξιδιωτικά σας βίντεο και τα βίντεο μνήμης και να τραβήξετε στιγμιότυπα από υπέροχα σημεία επίσκεψης και η εφαρμογή θα τα μετατρέψει αυτόματα σε μίνι ταινία.

9. InVideo

InVideo

Το InVideo είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που συσκευάζει κάθε εργαλείο για τις ανάγκες δημιουργίας βίντεο. Με το InVideo, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε βίντεο υψηλής ποιότητας, αισθητικής που ταιριάζουν καλά με τους θεατές.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για εγγραφή βίντεο 4K 60 fps. Μετά την εγγραφή ενός κλιπ, μπορείτε να το επεξεργαστείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας εντός εφαρμογής του InVideo.

Όσον αφορά τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, το InVideo διαθέτει όλα τα εργαλεία που πιθανώς θα χρειαστείτε για τη δημιουργία συναρπαστικών βίντεο TikTok. Και αφού δημιουργήσετε ένα βίντεο, μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας με το TikTok μέσω του μενού κοινής χρήσης εντός εφαρμογής.

10. Videoleap

Videoleap

Το Videoleap είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στο Apple App Store και παρέχει λειτουργίες AI για γρήγορες επεξεργασίες βίντεο.

Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για iPhone που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε βίντεο. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AI φέρνει πολλά εφέ βίντεο που μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε κανονικό βίντεο σε μοναδικό.

Εκτός από το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AI, η εφαρμογή φέρνει επίσης άλλα χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, όπως κινούμενα σχέδια βασικού καρέ, πράσινη οθόνη, πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται σε χρονοδιάγραμμα, ελεγκτής ταχύτητας βίντεο κ.λπ.

11. Φίλτρο

Φίλτρο

Το Filto δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο TikTok στο iPhone. Η εφαρμογή ουσιαστικά φέρνει μεγάλο αριθμό vintage φίλτρων για τα βίντεό σας στο TikTok.

Εκτός από τα vintage φίλτρα, η εφαρμογή φέρνει επίσης πρότυπα βίντεο υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία αισθητικών βίντεο με λίγα μόνο κλικ. Συνολικά, αν θέλετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για τη δημιουργία εντυπωσιακών βίντεο TikTok, το Filto μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

12. Κόψε

Κόψε

Το YouCut είναι για όσους θέλουν μια εφαρμογή “όλα σε ένα Video Editor & Maker” για το YouTube ή εφαρμογές κοινής χρήσης βίντεο όπως το TikTok.

Αυτή είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο χωρίς υδατογράφημα για iPhone που παρέχει δωρεάν πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Pro του YouCut σάς προσφέρει εκατοντάδες εφέ βίντεο, φίλτρα, εφέ μετάβασης και πολλά άλλα.

Επίσης, υπάρχει μια ειδική ενότητα για να προσθέσετε μουσική στα βίντεό σας, να προσαρμόσετε το χρώμα του βίντεο, να αλλάξετε το φόντο του βίντεο και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο TikTok για Android

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας βίντεο TikTok για iPhone. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο TikTok για iPhone, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης : καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone

Πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone (iOS 17)

Πώς να κάνετε λήψη χαρτών εκτός σύνδεσης στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *