Πώς να συμπιέσετε βίντεο στο iPhone | Εφαρμογές συμπιεστή βίντεο

Κάθε χρόνο που περνούσε, οι κάμερες iPhone γίνονταν πιο ικανές. Η τελευταία σειρά iPhone 13 λέγεται ότι έχει την καλύτερη και ισχυρότερη κάμερα σε ολόκληρο το τμήμα smartphone. Μια τέτοια διαμόρφωση κάμερας υψηλής τεχνολογίας μπορεί εύκολα να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες και να εγγράψει βίντεο.

Αν και δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εγγραφή βίντεο, το πρόβλημα ξεκινά όταν προσπαθείτε να ανεβάσετε αυτά τα εγγεγραμμένα βίντεο σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή να τα μοιραστείτε σε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων. Οι περισσότερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέτουν όριο μεταφόρτωσης και αν το βίντεό σας υπερβεί αυτό το όριο, δεν θα μεταφορτωθεί.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να αναζητήσετε τρόπους συμπίεσης των βίντεο πριν τα ανεβάσετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή. Η συμπίεση βίντεο σε iPhone ή iPad είναι αρκετά εύκολη, αλλά πρέπει να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή συμπιεστή βίντεο για iOS .

[WooZoneProducts asin=”amz-B08C1KN5J2″][/WooZoneProducts]

Λίστα με τις 5 καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για iPhone

Οι εφαρμογές συμπιεστή βίντεο μπορούν να μειώσουν το μέγεθος του αρχείου βίντεο σε ένα ορισμένο επίπεδο και αφού μειώσετε το μέγεθος, μπορείτε να διαγράψετε το αρχικό για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης .

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε τρόπους για να μειώσετε το μέγεθος του βίντεο στο iPhone σας, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις δωρεάν εφαρμογές συμπιεστή βίντεο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους συμπιεστές βίντεο για iPhone . Ας τσεκάρουμε.

1.Video Compress – Shrink Video 

 

Λοιπόν, το Video Compress – Shrink Video είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο που διατίθενται για iPhone και iPad. Η εφαρμογή έχει μια αρκετά καθαρή διεπαφή χρήστη και μπορεί να συμπιέσει τα βίντεό σας χωρίς να μειώνει την ποιότητα.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Video Compress – Shrink Video, πρέπει να προσθέσετε τα βίντεό σας, να ορίσετε το μέγεθος-στόχο και να εκτελέσετε τον συμπιεστή. Η εφαρμογή θα συμπιέσει τα βίντεο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος).

Μπορείτε να εξαγάγετε το συμπιεσμένο αρχείο βίντεο σε MPEG-4 και Quick time. Εκτός από αυτό, έχετε ακόμη και την επιλογή να μοιραστείτε το συμπιεσμένο βίντεο απευθείας σε ιστότοπους άμεσων μηνυμάτων ή κοινωνικής δικτύωσης.

2.Video compressor – save space 

[WooZoneProducts asin=”amz-B07XTCT9W9″][/WooZoneProducts]

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο στο δίσκο, μην ψάχνετε άλλο από το Video Compressor – εξοικονομήστε χώρο. Ο συμπιεστής βίντεο – η εξοικονόμηση χώρου είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών της Apple και παρέχει περισσότερες επιλογές από την προηγούμενη εφαρμογή.

Για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου του βίντεό σας, πρέπει να το προσθέσετε στην εφαρμογή, να ορίσετε την αναλογία συμπίεσης και να πατήσετε το κουμπί Συμπίεση. Η εφαρμογή θα συμπιέσει τα βίντεό σας σε χρόνο μηδέν.

Εκτός από τη βασική συμπίεση, ο συμπιεστής βίντεο – εξοικονόμηση χώρου σας προσφέρει μια προηγμένη λειτουργία. Η προηγμένη λειτουργία σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την ανάλυση βίντεο, το bitrate και τον ρυθμό καρέ πριν από τη συμπίεση.

3. Compress Videos & Resize Video

 

Αυτή η εφαρμογή συμπιεστή βίντεο για iPhone ισχυρίζεται ότι συμπιέζει 8 GB αρχείου βίντεο σε 2 GB. Συμπίεση βίντεο και αλλαγή μεγέθους βίντεο είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή συμπιεστή βίντεο για iPhone και iPad στη λίστα και είναι διαθέσιμη ως δωρεάν λήψη στο κατάστημα εφαρμογών της Apple.

Η συμπίεση βίντεο και η αλλαγή μεγέθους βίντεο είναι πιο εύκολη στη χρήση από άλλες εφαρμογές της λίστας. Για να συμπιέσετε το βίντεο, πρέπει να προσθέσετε τα βίντεό σας, να ορίσετε τις ρυθμίσεις συμπίεσης και να πατήσετε το κουμπί Συμπίεση.

Έχετε ακόμη και την επιλογή να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις συμπίεσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τον ρυθμό καρέ, τη διάσταση και μερικά άλλα πράγματα. Συνολικά, το Compress Videos & Resize Video είναι ένας εξαιρετικός συμπιεστής βίντεο που μπορείτε να έχετε στο iPhone.

4. Συμπιεστής βίντεο — Clideo

[WooZoneProducts asin=”amz-B09NDGHJW6″][/WooZoneProducts]

Συμπιεστής βίντεο — Το Clideo μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλές, αλλά εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα 200 MB βίντεο στα 50 MB. Η εφαρμογή συμπιεστής βίντεο για το iPhone διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσατε να χρειαστείτε για να μειώσετε το μέγεθος των βίντεό σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους επιλογών συμπίεσης – Βασική, Ισχυρή και Προσαρμοσμένη. Η βασική συμπίεση μειώνει το μέγεθος του βίντεο ενώ διατηρεί την ποιότητα, η ισχυρή συμπίεση μειώνει το μέγεθος του βίντεο στο μέγιστο επίπεδο, αλλά μειώνει την ποιότητα.

Η προσαρμοσμένη λειτουργία συμπίεσης σάς δίνει πλήρη έλεγχο σε ολόκληρη τη διαδικασία συμπίεσης. Στην Προσαρμοσμένη συμπίεση, μπορείτε να επιλέξετε την ανάλυση, να αλλάξετε τον κωδικοποιητή, να μετατρέψετε το βίντεο, να αφαιρέσετε ήχο και πολλά άλλα.

5.  Video Compressor & Converter

 

Το Video Compressor & Converter είναι μια από τις πιο γρήγορες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορεί εύκολα να συμπιέσει και να μετατρέψει τα αρχεία σας που είναι αποθηκευμένα στο iPhone ή το iPad σας.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Video Compressor & Converter σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων συμπίεσης. Μπορείτε να αλλάξετε μη αυτόματα το επίπεδο συμπίεσης, την ταχύτητα, τη μορφή εξόδου του αρχείου και πολλά άλλα.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τη συμπίεση βίντεο, το Video Compressor & Converter παρέχει επιλογές μετατροπής βίντεο. Μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε μορφή βίντεο σε οποιαδήποτε άλλη μορφή χωρίς συμπίεση.

Κάθισμα Μασάζ Πλάτης & Αυχένα Beurer MG 320(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που παραθέσαμε στο άρθρο ήταν διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών της Apple και μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για iPhone και iPad. Αν θέλετε να προτείνετε κάποιον άλλο συμπιεστή βίντεο για iOS, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *