Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα WhatsApp με οποιοδήποτε Emoji

Πριν από λίγους μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που επέτρεπε στους χρήστες να αντιδρούν στα μηνύματα που κοινοποιούνται στην εφαρμογή. Η εφαρμογή παρείχε μόνο 6 emoji για να αντιδρά στα μηνύματα εκείνη τη στιγμή.

Η νέα δυνατότητα Message Reaction του WhatsApp είναι εξαιρετική και παρόμοια με αυτή του Messenger και του Instagram. Μιλάμε για αντίδραση μηνύματος, επειδή πρόσφατα, μια ενημέρωση έχει κυκλοφορήσει στην εφαρμογή WhatsApp που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε emoji ως Αντίδραση μηνυμάτων.

Η δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε emoji ως αντίδραση μηνύματος είχε προηγουμένως παρατηρηθεί στην έκδοση beta του WhatsApp, αλλά τώρα έχει κυκλοφορήσει και στη σταθερή έκδοση. Έτσι, εάν είστε χρήστης του WhatsApp, μπορείτε πλέον να ενημερώσετε την εφαρμογή και να αντιδράτε στα μηνύματα με οποιοδήποτε emoji .

Διαβάστε επίσης:Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα Instagram

Βήματα για να αντιδράσετε στα μηνύματα WhatsApp με οποιοδήποτε Emoji

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα δυνατότητα WhatsApp, ανατρέξτε στον οδηγό μας –  Το WhatsApp παρουσιάζει νέα δυνατότητα για προσθήκη οποιουδήποτε Emoji ως αντίδρασης μηνύματος .

Τώρα που το WhatsApp υποστηρίζει επίσημα περισσότερα emoji για αντίδραση μηνυμάτων, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές emoji. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να αντιδράτε στα μηνύματα WhatsApp με οποιοδήποτε emoji . Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Google Play Store ή στο κατάστημα εφαρμογών iOS και ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp .

2. Αφού ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp, ανοίξτε την και επιλέξτε μια συνομιλία που περιέχει το μήνυμα στο οποίο θέλετε να αντιδράσετε.

3. Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το μήνυμα για ένα δευτερόλεπτο. Θα δείτε τον πίνακα emoji. Για πρόσβαση σε όλες τις επιλογές emoji, πατήστε το κουμπί (+) .

4. Πατώντας το κουμπί (+) θα ανοίξει αμέσως ο πίνακας emoji της εφαρμογής πληκτρολογίου σας. Πρέπει να πατήσετε στο emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αντιδράτε στα μηνύματα WhatsApp με οποιοδήποτε emoji σε Android ή iOS.

Λάβετε υπόψη ότι το WhatsApp κυκλοφόρησε τη λειτουργία χθες και εξακολουθεί να διατίθεται στους χρήστες. Η λειτουργία ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για να κυκλοφορήσει σε κάθε χρήστη Android ή iOS.

Έτσι, μπορείτε να αντιδράτε στα μηνύματα WhatsApp με οποιοδήποτε emoji σε Android ή iOS. Το WhatsApp αναμένεται να αποκτήσει περισσότερες δυνατότητες φέτος και έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό. Δείτε το άρθρο μας  5 πιο απαιτούμενες λειτουργίες που έρχονται στο WhatsApp για όλες τις επερχόμενες λειτουργίες WhatsApp. 

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Discord

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *