Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα Instagram (κινητά και Web)

Το Instagram πήγε το σύστημα άμεσων μηνυμάτων του σε πιο οπτικό επίπεδο με τη λειτουργία αντιδράσεων. Αντί να πληκτρολογείτε τα συναισθήματά σας ως απάντηση σε ένα άμεσο μήνυμα, μπορείτε απλώς να «αντιδράσετε» με ένα emoji.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αντιδράσεις απευθείας μηνυμάτων τόσο στο Instagram για τον ιστό όσο και για την εφαρμογή για κινητά. Δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία άμεσων μηνυμάτων σας.

Τι είναι οι αντιδράσεις στο Instagram;

Οι αντιδράσεις στο Instagram είναι ένα σύνολο συναισθηματικών απαντήσεων που μπορούν να στείλουν οι χρήστες ως απάντηση σε άμεσα μηνύματα. Σε αντίθεση με το τυπικό «μου αρέσει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αντιδράσεις σάς επιτρέπουν να απαντάτε με συγκεκριμένα συναισθήματα.

Αυτός είναι ένας απλοποιημένος τρόπος απάντησης χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε μια πλήρη απάντηση. Για παράδειγμα, αντί να απαντήσετε σε ένα μήνυμα με “Αυτό είναι ξεκαρδιστικό!”, θα μπορούσατε απλώς να αντιδράσετε σε αυτό με ένα γέλιο emoji. Ή, αντί για “OMG! Φαίνεστε αξιολάτρευτοι οι δύο!», θα μπορούσατε απλά να αντιδράσετε με ένα emoji με μάτια καρδιάς.

Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα WhatsApp

Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα Instagram σε iOS ή Android

Η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί το Instagram στην εφαρμογή για κινητά και η αντίδραση σε απευθείας μηνύματα είναι ένα μεγάλο μέρος αυτής της εμπειρίας. Να πώς γίνεται.

  1. Στην εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας iOS ή Android και μεταβείτε στο άμεσο μήνυμα στο οποίο θέλετε να αντιδράσετε.
  2. Μπορείτε να πατήσετε δύο φορές το μήνυμα για να “ταχεία αντίδραση” σε αυτό. Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα διαφορετικό emoji, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα. Θα εμφανιστεί μια σειρά από emojis. Πατήστε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως αντίδρασή σας.
  1. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εδώ, πατήστε το + εικονίδιο για την εμφάνιση όλων των διαθέσιμων emoji.
  1. Από αυτό το μενού, πατήστε το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε
  1. Μπορείτε επίσης να «αντιδράσετε σούπερ» πατώντας παρατεταμένα το emoji.

Μόλις αντιδράσετε στο μήνυμα, ο παραλήπτης της αντίδρασης θα ειδοποιηθεί εάν έχει ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις. Εάν δεν το κάνουν, θα δουν την αντίδραση την επόμενη φορά που θα δουν το μήνυμα.

Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα Instagram στον Ιστό

Είναι λιγότερο συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε το Instagram σε πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές, επομένως ορισμένες λειτουργίες όπως η γρήγορη αντίδραση και η σούπερ αντίδραση δεν είναι διαθέσιμες στην έκδοση Ιστού του Instagram. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να αντιδράτε σε απευθείας μηνύματα.

  1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο άμεσο μήνυμα στο οποίο θέλετε να απαντήσετε.
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από το μήνυμα στο οποίο θέλετε να αντιδράσετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο αντίδρασης.
  1. Θα εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα emoji. Κάντε κλικ στο emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως αντίδραση.

Ο παραλήπτης θα ειδοποιηθεί ή θα δει την αντίδραση την επόμενη φορά που θα δει το μήνυμα.

Όλοι στο Emoji Express

Οι αντιδράσεις του Instagram προσφέρουν στους χρήστες έναν πιο δυναμικό και συναισθηματικό τρόπο να απαντούν σε άμεσα μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογούν μεγάλα κείμενα. Είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά είτε την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, υπάρχουν απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας μόνο με ένα emoji.

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Instagram

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *