Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα στο Instagram

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Instagram (κινητό και υπολογιστή)

Το Instagram δεν είναι μόνο ένα μέρος όπου μπορείτε να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας. Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του είναι δημοφιλές για γρήγορες συνομιλίες με φίλους και συγγενείς και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Facebook.

Αλλά οι λέξεις δεν εκφράζουν πάντα αυτό που νιώθουμε ή σκεφτόμαστε για τα μηνύματα των άλλων. Γι’ αυτό μπορείτε επίσης να αντιδράτε σε μηνύματα στο Instagram χρησιμοποιώντας emojis. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς.

Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα στο Instagram

Η αντίδραση στα μηνύματα του Instagram είναι αρκετά απλή. Ωστόσο, εάν δεν διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Instagram, ενδέχεται να μην μπορείτε καν να δείτε την επιλογή αντίδρασης σε μηνύματα. Γι’ αυτό θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε το Instagram:

 1. Επισκεφτείτε το Google Play Store εάν είστε χρήστης Android ή το App Store εάν είστε χρήστης iPhone.
 2. Βρείτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το Εκσυγχρονίζω κουμπί.
 1. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η ενημέρωση.

Τώρα που ενημερώσατε την εφαρμογή Instagram, ας μάθουμε πώς να αντιδρούμε στα μηνύματα:

 1. Ανοίξτε μια συνομιλία στα μηνύματά σας στο Instagram. Πατήστε το Μηνύματα (χάρτινο εικονίδιο αεροπλάνου) στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης και βρείτε το DM στο οποίο θέλετε να αντιδράσετε.
 1. Πατήστε δύο φορές σε ένα DM για να αντιδράσετε με ένα emoji καρδιάς. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη αντίδραση Instagram.
 2. Για να αντιδράσετε με ένα διαφορετικό emoji, πατήστε παρατεταμένα ένα μήνυμα για να εμφανιστεί η λίστα των emoji. Για να ανοίξετε ολόκληρη τη λίστα emoji, πατήστε το κουμπί συν.
 1. Επιλέξτε και πατήστε αυτό με το οποίο θέλετε να αντιδράσετε.

Και τέλος! Μόλις αντέδρασες σε ένα μήνυμα στο Instagram με ένα emoji που δείχνει ξεκάθαρα τα συναισθήματά σου για το περιεχόμενό του.

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Instagram από τον Ιστό

Η απόκριση στα DM του Instagram από τον υπολογιστή σας είναι τόσο απλή όσο και από την εφαρμογή για κινητά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Instagram και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.
 2. Επίλεξε το Αγγελιαφόρος εικονίδιο από το αριστερό μενού για να μεταβείτε Αμεσα μηνύματα. Βρείτε τη συζήτηση στην οποία θα αντιδράσετε.
 1. Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από το μήνυμα στο οποίο θέλετε να απαντήσετε και επιλέξτε το εικονίδιο αντίδρασης στη δεξιά πλευρά του μηνύματος. Αντιπροσωπεύεται από ένα χαμογελαστό πρόσωπο ή ένα εικονίδιο καρδιάς και περιέχει μια λίστα με emoji.
 1. Επιλέξτε την αντίδραση που σας αρέσει περισσότερο από το αναδυόμενο μενού (μπράβο, emoji γέλιου, φωτιά, καρδιά ή οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο emoji).

Όπως μπορείτε να δείτε, η αντίδραση στα μηνύματα Instagram σε έναν υπολογιστή είναι εξίσου εύκολη.

Προσαρμόστε τις προεπιλεγμένες αντιδράσεις Emoji Instagram

Από προεπιλογή, το Instagram προσφέρει μια λίστα με έξι emoji με τα οποία μπορείτε να αντιδράσετε. Αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν τη σύντομη λίστα και να βάλετε τα προσαρμοσμένα emoji σας. Μπορείτε ακόμη να αντικαταστήσετε το προεπιλεγμένο emoji καρδιάς. Θα εμφανίζονται πάντα πρώτα όταν θέλετε να αντιδράσετε σε DM.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εξατομικεύσετε τη λίστα αντιδράσεων emoji:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.
 2. Ανοίξτε ένα DM στο οποίο θέλετε να αντιδράσετε (ή οποιοδήποτε άλλο DM θα εξυπηρετήσει τον σκοπό).
 3. Πατήστε παρατεταμένα ένα μήνυμα. Όταν εμφανιστεί η λίστα emoji, πατήστε το Εικονίδιο συν (+) στη δεξιά πλευρά.
 1. Όταν ανοίξει η λίστα emoji, πατήστε Προσαρμογή.
 1. Επιλέξτε τα emojis αντίδρασης που θέλετε. Όταν τελειώσετε, πατήστε το σημάδι επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Και εκεί το έχετε! Τρεις εύκολοι τρόποι αντίδρασης σε μηνύματα στο Instagram. Ενισχύστε τις συνομιλίες σας και πείτε στους άλλους πώς νιώθετε ή πότε χρησιμοποιείτε σαρκασμό.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Discord

Πώς να βρείτε και να εγγραφείτε κανάλια στο WhatsApp

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *