εφαρμογές φίλτρου Bluelight

15 καλύτερες εφαρμογές φίλτρου μπλε φωτός για Android το 2024

Ας το παραδεχτούμε: η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι προτιμούν τα smartphone και τους υπολογιστές για να κάνουν την καθημερινή τους δουλειά. Στην πραγματικότητα, πλέον εξαρτόμαστε περισσότερο από τα smartphone μας παρά από τους υπολογιστές.

Η χρήση smartphone και υπολογιστών δεν είναι κακό. Ωστόσο, η υπερβολική χρήση αυτών των συσκευών μπορεί να βλάψει τα μάτια σας εξαιτίας του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη. Το μπλε φως που εκπέμπεται από ηλεκτρονικές συσκευές αναγκάζει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα να πιστεύουν ότι είναι μέρα.

Έτσι, η υπερβολική χρήση ενός smartphone μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των ματιών σας. Ωστόσο, το καλό είναι ότι μπορείτε να λάβετε μερικές προφυλάξεις για να μειώσετε τη βλάβη στα μάτια και το καλύτερο για να ξεκινήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές φίλτρου Blue Light. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές φίλτρου μπλε φωτός για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : Οι  καλύτερες εφαρμογές που βγάζουν χρήματα για Android

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Windows 10 Night Light

Πώς να επιλέξετε τα σωστά γυαλιά για παιχνίδια και χρήση οθόνης

15 καλύτερες εφαρμογές φίλτρου μπλε φωτός για Android

Παρακάτω είναι οι εφαρμογές για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και την εξοικονόμηση μπαταρίας. Έτσι, ρίξτε μια ματιά σε όλες αυτές τις εφαρμογές παρακάτω.

1. Night Owl

Ξενύχτης

Το Night Owl είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που φιλτράρει το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone. Εκτός από το ότι εκπέμπει μπλε φως, μειώνει και τη φωτεινότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας.

Αυτή η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και μπορείτε να προγραμματίσετε μη αυτόματα τις ώρες έναρξης και διακοπής. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή φίλτρου μπλε φωτός για Android.

2. ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟΣ

Αν θέλετε μια δωρεάν εφαρμογή Android για να μπλοκάρει το μπλε φως και να προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης, μην κοιτάτε άλλο από το HALO.

Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το φίλτρο μπλε φωτός και να προσαρμόσετε την ένταση και τη φωτεινότητά του. Μόλις εγκατασταθεί, το HALO προσθέτει ένα εικονίδιο συντόμευσης στην περιοχή ειδοποιήσεων, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λειτουργία μπλε φωτός εύκολα.

3. Λυκόφως

Λυκόφως

Το Twilight είναι μια διάσημη και κορυφαία εφαρμογή νυχτερινής λειτουργίας στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή φίλτρου μπλε φωτός που φιλτράρει τη ροή του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone σας.

Ο περιορισμός του μπλε φωτός εξασφαλίζει καλύτερη υγεία των ματιών και μειωμένο ερεθισμό των ματιών, ειδικά τη νύχτα. Επιπλέον, η εφαρμογή λειτουργεί εξαιρετικά με κάθε τύπο οθόνης, συμπεριλαμβανομένων των οθονών AMOLED.

4. Πιο σκούρο (Φίλτρο οθόνης)

Πιο σκούρο (Φίλτρο οθόνης)

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα μπορούσε να σας επιτρέψει να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, τότε μην κοιτάτε άλλο από το Darker (Φίλτρο οθόνης).

Είναι μια δωρεάν, ελαφριά εφαρμογή Android που διατίθεται στο Google Play Store που μειώνει την καταπόνηση των ματιών μειώνοντας τη λάμψη της οθόνης σας. Η εφαρμογή λειτουργεί εξαιρετικά με κάθε τύπο οθόνης και σας επιτρέπει επίσης να εφαρμόζετε φίλτρα χρώματος.

5. Φίλτρο μπλε φωτός – Νυχτερινή λειτουργία

Φίλτρο μπλε φωτός – Νυχτερινή λειτουργία

Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας επιβεβαίωσαν ότι το μπλε φως επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου ενός ατόμου. Η εφαρμογή Android Blue Light Filter υπόσχεται να μειώσει το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone σας.

Η μείωση του μπλε φωτός σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την ένταση του φίλτρου, να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης στο μέγιστο επίπεδο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν εμφανίζει καν διαφημίσεις.

6. CF.αυλός

ΤΟ ΦΩΣ

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο φίλτρο μπλε φωτός Android στη λίστα που προσαρμόζει τα χρώματα στη συσκευή σας Android με βάση τη θέση του ήλιου ή την προσαρμοσμένη σας διαμόρφωση.

Το καλό είναι ότι λειτουργεί σε κάθε έκδοση του Android. Επιπλέον, προσφέρει πολλαπλά φίλτρα χρώματος και κάθε φίλτρο είναι προσαρμόσιμο.

7. Νυχτερινή οθόνη

Νυχτερινή οθόνη

Ο πρωταρχικός στόχος της νυχτερινής οθόνης είναι να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης σας από αυτή που μπορείτε να επιτύχετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αυτή η εφαρμογή εφαρμόζει ένα φίλτρο επικάλυψης που λειτουργεί ως dimmer για να σκουρύνει την οθόνη.

Βοηθά στην αποφυγή πονοκεφάλων και πόνου στα μάτια σε σκοτεινό περιβάλλον ή τη νύχτα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

8. sΦίλτρο

sΦίλτρο

Το Sfilter είναι μια εφαρμογή που προσθέτει ένα φίλτρο μπλε φωτός ή τη νυχτερινή λειτουργία στο smartphone Android. Το υπέροχο με το sFilter είναι ότι προσφέρει 12 χρώματα σε ένα βελτιστοποιημένο φίλτρο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως προσαρμογή της ισορροπίας χρωμάτων από τη γραμμή ειδοποιήσεων, τη γραμμή πλοήγησης κ.λπ. Η εφαρμογή είναι δωρεάν στη χρήση και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

9. Νύχτα

Νύχτα

Το Night είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή φίλτρου Bluelight που σας επιτρέπει να εφαρμόζετε φίλτρα χρώματος στην οθόνη σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την πυκνότητα του φίλτρου με μη αυτόματο τρόπο. Τα φίλτρα μειώνουν σημαντικά το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη σας και ανακουφίζουν από την κούραση των ματιών.

10. Φίλτρο Bluelight για περιποίηση ματιών

Φίλτρο Bluelight για περιποίηση ματιών

Αν κοιτάτε επίμονα την οθόνη ενός τηλεφώνου ή tablet για πολλές ώρες, το Bluelight Filter for Eye Care είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για τη φροντίδα των ματιών σας και την παροχή διαφορετικών χρωμάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης σας και να προγραμματίσετε το φίλτρο να ξεκινήσει μια καθορισμένη ώρα της ημέρας.

11. Βραδινή βάρδια

Βραδινή βάρδια

Το Night Shift δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να νικήσετε την κόπωση των ματιών.

Η δυνατότητα αυτού του smartphone είναι να μειώνει την ποσότητα του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη του τηλεφώνου σας. Εφόσον εφαρμόζει ένα απαλό φίλτρο χρώματος στο πάνω μέρος της οθόνης σας, μειώνει επίσης την κατανάλωση ενέργειας.

12. Booklight

Booklight

Το Booklight είναι μια φοβερή εφαρμογή Android που προσπαθεί να φιλτράρει το μπλε φως εκπέμποντας ένα απαλό φως χρησιμοποιώντας την οθόνη του τηλεφώνου σας. Προσθέτει μια χρωματική απόχρωση στο πάνω μέρος της οθόνης σας, μειώνοντας σημαντικά την καταπόνηση των ματιών.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον για την εφαρμογή είναι ότι φέρνει διαφορετικά θέματα με διαφορετικά χρώματα φώτα. Έτσι, με βάση αυτό που καταπραΰνει το μάτι σας, μπορείτε να επιλέξετε το θέμα ανάλογα.

13. Πλήρες φίλτρο μπλε φωτός

Πλήρες φίλτρο μπλε φωτός

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή στη λίστα, το Full Blue Light Filter επιχειρεί να μειώσει το μπλε φως που εκπέμπεται προσθέτοντας ένα φίλτρο χρώματος στο πάνω μέρος της οθόνης σας.

Προσθέτοντας ένα χρωματικό φίλτρο στην οθόνη σας, η εφαρμογή μειώνει το μπλε φως. Έχετε επίσης την επιλογή να προσαρμόσετε την ένταση του φίλτρου, να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης πέρα ​​από το ελάχιστο επίπεδο κ.λπ.

14. Προστατευτικό ματιών

Προστατευτικό ματιών

Το Eye Protector είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android για προστασία και φροντίδα των ματιών σας. Προστατεύει τα μάτια σας και μειώνει την κόπωση των ματιών φιλτράροντας το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του τηλεφώνου σας και μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή σάς προσφέρει επιλογές φίλτρου Μαύρο, Κόκκινο, Κίτρινο και Προσαρμοσμένο. Επίσης, η εφαρμογή φέρνει άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως το κούνημα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, τον καθορισμό εργασιών, την προβολή χαλαρωτικών εικόνων κ.λπ.

15. Bluelight Filter Lite

Bluelight Filter Lite

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή Android για να μειώσετε το Bluelight που εκπέμπεται από την οθόνη του τηλεφώνου σας, μην ψάχνετε άλλο από το Bluelight Filter Lite.

Το Bluelight Filter Lite φέρνει ένα φυσικό φίλτρο έγχρωμης οθόνης για να μπορείτε να διαβάζετε ειδήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιστοσελίδες χωρίς να αγχώνετε τα μάτια σας.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Bluelight Filter Lite δεν μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας. Αντίθετα, προσαρμόζει το χρώμα της οθόνης για να μειώσει το μπλε φως, το οποίο προκαλεί την κούραση των ματιών.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές φίλτρου Bluelight για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να μειώσετε το μπλε φως που εκπέμπεται από τις οθόνες των smartphone. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές Emoji για Android

καλύτερες εφαρμογές πορτραίτου για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *