καλύτερες εφαρμογές ρύθμισης φωτισμού οθόνης

10 Καλύτερες Εφαρμογές Dimmer οθόνης για Android το 2022

Γνωρίζετε ότι η παρατεταμένη χρήση smartphone μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας; Οι φωτεινές οθόνες των smartphone επηρεάζουν άμεσα την υγεία των ματιών, γι’ αυτό έχουμε συχνά πονοκεφάλους και πόνους στα μάτια κατά την παρακολούθηση ταινιών, ειδικά τη νύχτα.

Ωστόσο, για την αντιμετώπιση προβλημάτων με τα μάτια, πολλές εφαρμογές φίλτρου Blue Light είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Οι εφαρμογές φίλτρου Blue Light προσθέτουν μια έγχρωμη επικάλυψη στο επάνω μέρος της οθόνης, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών.

Ωστόσο, τα φίλτρα μπλε φωτός από μόνα τους δεν μπορούν να προστατεύσουν τα μάτια σας επειδή πρέπει να ελέγχουμε τη φωτεινότητα. Το λειτουργικό σύστημα Android επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν το επίπεδο φωτεινότητας, αλλά οι χρήστες μπορούν να μειώσουν το επίπεδο φωτεινότητας μόνο σε κάποιο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης για Android

10 Καλύτερες Εφαρμογές Dimmer οθόνης για Android

Για να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης Android σε λιγότερο από το ελάχιστο όριο, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Dimmer οθόνης. Πολλές εφαρμογές ρύθμισης οθόνης Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και εδώ έχουμε παραθέσει μόνο τις καλύτερες. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. sΦίλτρο

sΦίλτρο

Το sFilter είναι μια εφαρμογή Android που έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του τηλεφώνου σας. Αν και είναι μια εφαρμογή φίλτρου μπλε φωτός, έχει επίσης μια δυνατότητα που μειώνει την ένταση της οθόνης του τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή σάς παρέχει 18 διαφορετικά χρωματικά φίλτρα για να διαλέξετε και προσφέρει επίσης ένα widget.

Η εφαρμογή είναι ελαφριά και χρειάζεται λιγότερο από 10 MB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση. Συνολικά, το sFilter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ροοστάτη οθόνης και φίλτρου Bluelight που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

2. Αυτόματο ροοστάτη οθόνης

Αυτόματο ροοστάτη οθόνης

Το Auto Screen Dimmer είναι μια εφαρμογή Android με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης σας σε πιο σκούρα από την προεπιλογή του συστήματος.

Εκτός από τη μείωση της φωτεινότητας της οθόνης, το Auto Screen Dimmer φέρνει επίσης φίλτρο για την προστασία των ματιών σας. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την εφαρμογή ώστε να απενεργοποιεί το φίλτρο οθόνης κατά τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης.

3. Φίλτρο οθόνης

Φίλτρο οθόνης

Αναζητάτε μια εφαρμογή που να μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης Android σε λιγότερο από το ελάχιστο όριο; Θα ήταν καλύτερο να δοκιμάσετε το Screen Filter.

Το Screen Filter είναι μια απλή εφαρμογή Android που εφαρμόζει μια σκιά που λειτουργεί ως dimmer για να διασφαλίσει ότι τα μάτια σας δεν πονάνε. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις προεπιλογές φωτεινότητας.

4. Dimmer

Dimmer

Το Dimmer είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα μάτια σας σε σκοτεινό περιβάλλον. Η εφαρμογή είναι απλή, διαισθητική και χρήσιμη, επιτρέποντας στους χρήστες να μειώσουν τη φωτεινότητα της οθόνης λιγότερο από το ελάχιστο όριο.

Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο εντυπωσιακή είναι η ικανότητά της να μειώνει αυτόματα και να φωτίζει την οθόνη ανάλογα με το περιβάλλον.

5. Πιο σκούρο (Φίλτρο οθόνης)

Πιο σκούρο (Φίλτρο οθόνης)

Λοιπόν, το Darker είναι λίγο διαφορετικό σε σύγκριση με άλλα ροοστάτες οθόνης. Η εφαρμογή μπορεί να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης σας σε ελλιπή επίπεδα για να αποτρέψει την καταπόνηση των ματιών, ειδικά τη νύχτα.

Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο χρωματικό φίλτρο για ρύθμιση της έντασης του χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να φιλτράρετε και το Bluelight.

6. Ξενύχτης

Ξενύχτης

Το Night Owl είναι ίσως το καλύτερο dimmer οθόνης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για όσους δυσκολεύονται να αποκοιμηθούν αφού κοιτούν την οθόνη του τηλεφώνου για πολλή ώρα.

Η εφαρμογή φιλτράρει αποτελεσματικά το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone. Επίσης, σας επιτρέπει να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σε χαμηλότερη από αυτή που επιτυγχάνετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

7. Φίλτρο μπλε φωτός

Φίλτρο μπλε φωτός

Η εφαρμογή Android Blue Light Filter είναι για όσους δυσκολεύονται να κοιμηθούν αφού παρακολουθήσουν την οθόνη του τηλεφώνου. Αν και η εφαρμογή μειώνει το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone σας, μπορεί να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης Android.

Το υπέροχο με το Blue Light Filter είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την ένταση του φίλτρου ανάλογα με τις ανάγκες τους.

8. CF.αυλός

CF.αυλός

Το CF.lumen είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές περιποίησης ματιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Το καλύτερο πράγμα για το CF.lumen είναι ότι προσαρμόζεται αυτόματα στα χρώματα της συσκευής σας Android με βάση τη θέση του ήλιου.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν την προσαρμοσμένη τους διαμόρφωση. Έτσι, μειώνει αυτόματα την οθόνη του smartphone τη νύχτα.

9. Νυχτερινή οθόνη

Νυχτερινή οθόνη

Λοιπόν, το Night Screen είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ρύθμισης της οθόνης Android που είναι διαθέσιμες στο Play Store, η οποία μπορεί να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης σας σε χαμηλότερη από αυτή που μπορείτε να επιτύχετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Το Night Screen είναι μια εξαιρετικά ελαφριά εφαρμογή και είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Διαθέτει επίσης φίλτρο μπλε φωτός που σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα.

10. Λυκόφως

Λυκόφως

Το Twilight δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή μείωσης της έντασης της οθόνης, αλλά κατά κάποιο τρόπο μειώνει την ένταση φωτεινότητας της οθόνης σας. Η εφαρμογή κάνει την οθόνη της συσκευής σας να προσαρμόζεται στην ώρα της ημέρας.

Όταν το Twilight είναι ενεργό, φιλτράρει τη ροή του μπλε φωτός που εκπέμπεται από το τηλέφωνό σας μετά τη δύση του ηλίου και προστατεύει τα μάτια σας με ένα απαλό κόκκινο φίλτρο. Μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ένταση του φίλτρου.

Λοιπόν, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ρύθμισης φωτισμού οθόνης για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές ρύθμισης φωτισμού οθόνης για να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε χώρο για βιντεοκλήσεις

καλύτερες εφαρμογές φίλτρου μπλε φωτός για Android

καλύτερες εφαρμογές νυχτερινής λειτουργίας

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5427