εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης

10 καλύτερες εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης για Android το 2023

Σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, έχουμε την επιλογή «Κάδος Ανακύκλωσης», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανακτούν αρχεία και φακέλους που έχουν διαγραφεί κατά λάθος. Ωστόσο, στο Android, η λειτουργία «Κάδος Ανακύκλωσης» λείπει. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιλογή για ανάκτηση αρχείων μετά τη διαγραφή τους.

Τι θα συμβεί αν σας πω ότι μπορείτε να προσθέσετε τη δυνατότητα «Κάδος Ανακύκλωσης» στη συσκευή σας Android; Πολλές εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης Android στο Google Play Store μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία δεδομένων από κατά λάθος διαγραφή τους από εσάς ή οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να βρείτε τον Κάδο/Φάκελο απορριμμάτων στο τηλέφωνό σας

10 καλύτερες εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε αρχεία που έχουν διαγραφεί κατά λάθος. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Dumpster

ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Το Dumpster είναι μια εφαρμογή Android που αναπαράγει τη λειτουργικότητα του Κάδου Ανακύκλωσης του υπολογιστή σας. Είναι μια εφαρμογή Recycle Bin που αποθηκεύει κάθε αρχείο που διαγράφετε από το smartphone σας.

Εάν θέλετε να επαναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Dumpster και να ανακτήσετε τα αρχεία. Είναι αρκετά εύκολο να επαναφορά αρχείων που έχουν διαγραφεί κατά λάθος σε Android μέσω Dumpster.

2. DiskDigger

DiskDigger

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή κάδου ανακύκλωσης στη συσκευή σας Android. Παρόλο που η εφαρμογή λειτουργεί σε smartphone με root και μη, λειτουργεί καλύτερα σε μια συσκευή με root. Όπως το Dumpster, το DiskDigger αποθηκεύει επίσης όλα τα διαγραμμένα αρχεία στο smartphone Android.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του DiskDigger είναι η υπηρεσία αποθήκευσης cloud, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία cloud του DiskDigger για να αποθηκεύουν τα διαγραμμένα αρχεία.

3. Recycle Master

Recycle Master

Το Recycle Master είναι σαν τον Κάδο απορριμμάτων στο Mac ή τον Κάδο Ανακύκλωσης στα Windows. Με το Recycle Master, μπορείτε γρήγορα να σαρώσετε και να επαναφέρετε αρχεία που έχουν διαγραφεί.

Το καλό με το Recycle Master είναι ότι μόλις εγκατασταθεί, εκτελείται συνεχώς στο παρασκήνιο και αποθηκεύει κάθε αρχείο που διαγράφετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Recycle Master για να επαναφέρετε όλα τα αρχεία που διαγράψατε κατά λάθος.

Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε την εφαρμογή με έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τα στοιχεία απορριμμάτων.

4. Cx File Explorer

Εξερεύνηση αρχείων Cx

Το Cx File Explorer είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης αρχείων. Εκτός από τις δυνατότητες διαχείρισης αρχείων, το Cx File Explorer προσφέρει έναν Κάδο Ανακύκλωσης που αποθηκεύει όλα τα διαγραμμένα αρχεία.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο φάκελο Bin του Cx File Explorer για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία στη συσκευή σας Android. Συνολικά, το Cx File Explorer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κάδου ανακύκλωσης για Android.

5. File Commander

Διοικητής αρχείου

Το  είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για smartphone Android. Με το File Commander, μπορείτε να μετακινήσετε γρήγορα αρχεία μεταξύ φακέλων, να αναλύσετε την αποθήκευση, να ανακτήσετε τα διαγραμμένα στοιχεία κ.λπ.

Διαθέτει μια λειτουργία Κάδου Ανακύκλωσης που σας επιτρέπει να επαναφέρετε και να διαχειριστείτε τα διαγραμμένα αρχεία. Ωστόσο, η δυνατότητα Recycle Bin υπάρχει μόνο στην premium έκδοση του File Commander. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του File Commander περιλαμβάνουν αναλυτή αποθήκευσης, μετατροπέα αρχείων, δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο cloud και πολλά άλλα.

6. Κάδος ανακύκλωσης

Κάδος ανακύκλωσης

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, ο Κάδος Ανακύκλωσης λειτουργεί ακριβώς όπως ο Κάδος Ανακύκλωσης στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, ενεργοποίησε έναν κάδο ανάκτησης.

Ο κάδος ανάκτησης αποθηκεύει κάθε τύπο αρχείου που διαγράφετε από το smartphone σας. Η εφαρμογή λειτουργεί στο παρασκήνιο ακόμα κι αν η εφαρμογή αφαιρεθεί. Για να διαγράψετε οριστικά τα αρχεία, πρέπει να αδειάσετε τον κάδο ανάκτησης του Κάδου Ανακύκλωσης.

7. All Recovery

Όλη η ανάκτηση

Το All Recovery δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πολύ χρήσιμες εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Με το All Recovery, μπορείτε εύκολα να αναιρέσετε τη διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο στο smartphone σας. Βασικά, η εφαρμογή αποθηκεύει φωτογραφίες και βίντεο που διαγράφετε από το τηλέφωνό σας.

8. Γκαλερί DV

Γκαλερί DV

Το DV Gallery είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή γκαλερί διαθέσιμη στο Play Store. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες πολλές δυνατότητες, όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης, μοναδικές επιλογές ταξινόμησης, ρύθμιση αρχείων ως αγαπημένων κ.λπ. Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του DV Gallery είναι ο κάδος ανακύκλωσης.

Αντί να διαγράφει οριστικά τα αρχεία σας, τα αποθηκεύει στον Κάδο Ανακύκλωσης. Μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο μέσω του κάδου ανακύκλωσης του DV Gallery.

9. Κάδος ανακύκλωσης φωτογραφιών

Κάδος ανακύκλωσης φωτογραφιών

Η εφαρμογή Android λειτουργεί όπως ο κάδος ανακύκλωσης του υπολογιστή σας, αλλά υποστηρίζει μόνο φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία που διαγράψατε από το τηλέφωνό σας αποθηκεύτηκε στον Κάδο Ανακύκλωσης φωτογραφιών.

Μπορείτε να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή από τον Κάδο Ανακύκλωσης φωτογραφιών. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε ριζωμένες όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές Android.

10. Κάδος Ανακύκλωσης βίντεο

Κάδος Ανακύκλωσης βίντεο

Ο Κάδος Ανακύκλωσης βίντεο είναι ελαφρώς διαφορετικός από όλους τους άλλους στο άρθρο. Εστιάζει μόνο στα αρχεία βίντεο που διαγράφετε από το smartphone σας.

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και αποθηκεύει κάθε βίντεο που διαγράφετε από το smartphone σας.

Εάν θέλετε να επαναφέρετε τα διαγραμμένα βίντεο, μεταβείτε στον φάκελο Bin του Κάδου Ανακύκλωσης βίντεο και επαναφέρετε τα βίντεο στην αρχική τους θέση.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Android έχει Κάδο Ανακύκλωσης;

Τα σύγχρονα smartphone Android που φτάνουν αυτές τις μέρες έχουν μια λειτουργία κάδου ανακύκλωσης. Σε ορισμένα τηλέφωνα, η δυνατότητα ονομάζεται “Κάδος απορριμμάτων”, “Διαγράφηκε πρόσφατα” ή φάκελος “Κάδος”. Αυτός ο φάκελος αποθηκεύει τα διαγραμμένα αρχεία σας και τα διατηρεί για περίπου 30 ημέρες.

Το τηλέφωνό μου δεν έχει κάδο ανακύκλωσης

Εάν το τηλέφωνό σας Android δεν έχει κάδο ανακύκλωσης, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που κοινοποιούνται στο άρθρο για να προσθέσετε την ίδια δυνατότητα. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Μπορούν να αποθηκεύουν διαγραμμένες εφαρμογές στον Κάδο Ανακύκλωσης;

Οχι! Οι εφαρμογές του Κάδου Ανακύκλωσης στο άρθρο δεν θα λειτουργούν με εφαρμογές ή παιχνίδια Android. Υποτίθεται ότι αποθηκεύουν μόνο τα αρχεία πολυμέσων. Ορισμένα από αυτά υποστηρίζουν επίσης αρχεία εγγράφων.

Πώς να ανακτήσετε τις απεγκατεστημένες εφαρμογές στο Android;

Δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τις διαγραμμένες εφαρμογές στο Android. Ωστόσο, εάν έχετε εγκαταστήσει τις εφαρμογές από το Google Play Store, μπορείτε να ανοίξετε το Play Store > Εικόνα προφίλ > Διαχείριση εφαρμογών και συσκευών > Διαχείριση. Σε αυτήν την οθόνη, θα βρείτε προηγουμένως εγκατεστημένες εφαρμογές στις συσκευές σας.

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές Recycle Bin Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερα δωρεάν εργαλεία και βοηθητικές εφαρμογές για Android

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό ChatGPT

Οι καλύτερες livestreaming εφαρμογές παιχνιδιών

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *