Πώς να βρείτε τον Κάδο/Φάκελο απορριμμάτων στο τηλέφωνό σας Android

Έχετε διαγράψει ποτέ κάτι από το smartphone σας και το μετανιώσατε; Ίσως ένα σημαντικό έγγραφο ή μια φωτογραφία των φίλων και της οικογένειάς σας; Μην ανησυχείτε, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από τον κάδο απορριμμάτων στο τηλέφωνό σας Android.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να βρείτε τον κάδο απορριμμάτων ή έναν κάδο ανακύκλωσης σε ένα τηλέφωνο Android. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει ούτε ένα, ειδικά ούτε ένα όπως σε υπολογιστές με Windows. Το λειτουργικό σύστημα Android δεν συνοδεύεται από έναν μόνο κάδο ανακύκλωσης στον οποίο αποθηκεύονται όλα τα διαγραμμένα αρχεία. Αν και δεν υπάρχει ένας μόνο κάδος απορριμμάτων για χρήστες Android, πολλές εφαρμογές Android έχουν τα δικά τους αρχεία απορριμμάτων που μπορείτε να αδειάσετε ή να χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε δεδομένα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο πρόσβασης σε αυτούς τους φακέλους.

καλύτερες εφαρμογές κάδου ανακύκλωσης για Android

1. Κάδος ανακύκλωσης email Android

Δεν έχει σημασία ποιο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείτε, το Yahoo, το Outlook ή το Gmail, όλα έχουν έναν φάκελο απορριμμάτων όπου αποθηκεύονται προσωρινά τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ανοίξτε την εφαρμογή email στο smartphone Android, πατήστε τον φάκελο με τα σκουπίδια και θα αποκτήσετε πρόσβαση στα διαγραμμένα στοιχεία. Μπορείτε να τα ανακτήσετε ή να τα καθαρίσετε.

2. Κάδος Ανακύκλωσης στην Εξερεύνηση αρχείων

Όλες οι εφαρμογές File Explorer, όπως το Dropbox ή το ES File Explorer, έχουν επίσης τον δικό τους κάδο ανακύκλωσης. Πρόσβαση σε αυτό και θα βρείτε εύκολα τα διαγραμμένα αρχεία εκεί. Το πόσο καιρό η εφαρμογή Εξερεύνηση αρχείων θα διατηρήσει τα διαγραμμένα αρχεία εξαρτάται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, το Dropbox τα διατηρεί έως και 180 ημέρες. Για εφαρμογές File Explorer που βασίζονται σε σύννεφο, ίσως χρειαστεί να έχετε πρόσβαση σε αυτές μέσω του ιστού για να επαναφέρετε τα διαγραμμένα δεδομένα.

3. Φάκελος απορριμμάτων εφαρμογής φωτογραφιών

Η εφαρμογή Android Gallery έχει ενσωματωμένους φακέλους απορριμμάτων όπου θα βρείτε τα σκουπίδια που είχατε διαγράψει προηγουμένως. Σημειώστε ότι δεν υπάρχουν για πάντα και μπορείτε να ανακτήσετε μόνο τις εικόνες που διαγράψατε τις τελευταίες 30 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, ο φάκελος του κάδου απορριμμάτων θα αδειάσει αυτόματα για να ελευθερώσει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Για πρόσβαση στον κάδο απορριμμάτων στη συλλογή φωτογραφιών Android:

  1. Πατήστε το μενού τριών γραμμών (χάμπουργκερ) στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης.
  1. Στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων από το αναδυόμενο μενού.

4. Ο Κάδος απορριμμάτων στη Διαχείριση αρχείων

Η εγγενής εφαρμογή διαχείρισης αρχείων του Android έχει επίσης τους δικούς της κάδους απορριμμάτων. Απλώς πατήστε το Διαχείριση αρχείωνή Τα αρχεία μου εφαρμογή και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το φάκελο του κάδου απορριμμάτων. Μπορείτε να επαναφέρετε τα διαγραμμένα δεδομένα Android από εδώ ή να αδειάσετε το φάκελο του κάδου απορριμμάτων.

5. Ιστορικό λήψης εφαρμογών

Εάν διαγράψατε κατά λάθος μια εφαρμογή, μπορείτε πάντα να την επαναφέρετε από το ιστορικό λήψης της εφαρμογής. Σε συσκευές Android, αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του Google Play Store. Δείτε πώς:

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Google Play και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.
  2. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής.
  1. Πατήστε το Διαχειρίζονται και θα εμφανίσει τη λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας.
  1. Επιλέξτε αυτό που διαγράψατε κατά λάθος και εγκαταστήστε το ξανά.

Και τέλος! Τώρα μπορείτε να διατηρήσετε τον ψηφιακό σας χώρο καθαρό. Είτε διαγράφετε παλιά αρχεία, ελευθερώνετε μνήμη ή απλώς κάνετε έναν μικρό ψηφιακό καθαρισμό, η εύρεση του φακέλου απορριμμάτων Android είναι το μυστικό σας όπλο.

Διαβάστε επίσης:10 Καλύτεροι εκτοξευτές Android

10 Καλύτερες Clean Master εναλλακτικές για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *