Πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone (iOS 17)

Σε smartphone με δυνατότητα WiFi, έχετε μια εκπληκτική λειτουργία που ονομάζεται Κλήση WiFi. Η λειτουργία είναι βασικά χρήσιμη σε περιοχές χαμηλής ή κακής συνδεσιμότητας όπου η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας είναι πάντα πρόβλημα.

Η λειτουργία κλήσης WiFi στοχεύει στην παροχή δυνατοτήτων κλήσης με τη βοήθεια δικτύων WiFi. Η δυνατότητα κλήσης WiFi που βασίζεται στη συνδεσιμότητα WiFi του τηλεφώνου σας για την πραγματοποίηση κλήσεων κάνει δύο καταπληκτικά πράγματα – βελτιώνει την ποιότητα ήχου και μειώνει τον χρόνο σύνδεσης της κλήσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη δυνατότητα κλήσης WiFi του iPhone και πώς μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και να την χρησιμοποιήσετε. Με την κλήση WiFi στο iPhone, μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις σε μια περιοχή με μικρή ή καθόλου κάλυψη κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι, εάν κολλάτε συχνά σε μια περιοχή χωρίς κάλυψη κινητής τηλεφωνίας αλλά με σύνδεση WiFi, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone σας. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε ένα iPhone.

Πώς να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν χρησιμοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone

Ενώ η ενεργοποίηση της κλήσης WiFi είναι εξαιρετικά εύκολη σε ένα iPhone, πρέπει να προσέξετε μερικά πράγματα πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία. Ακολουθούν ορισμένες προϋποθέσεις για τη χρήση κλήσεων WiFi σε ένα iPhone.

  • Η δυνατότητα κλήσης WiFi εξαρτάται από τον πάροχο του δικτύου σας. Επομένως, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του δικτύου σας θα πρέπει να υποστηρίζει κλήσεις WiFi.
  • Για να χρησιμοποιήσετε την κλήση WiFi, το iPhone σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε σταθερή σύνδεση WiFi.
  • Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Αυτά είναι τα λίγα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας προτού ενεργοποιήσετε και χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κλήσης WiFi στο iPhone σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε ένα iPhone

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους. εάν ο πάροχος του δικτύου σας υποστηρίζει κλήσεις WiFi, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία από τις Ρυθμίσεις iPhone. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Τηλέφωνο.

Τηλέφωνο

3. Στην οθόνη Τηλέφωνο, μεταβείτε στην ενότητα Κλήσεις και πατήστε Κλήση WiFi.

Κλήση WiFi

4. Στην οθόνη Κλήση Wi-Fi, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Κλήση Wi-Fi σε αυτό το iPhone.

ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Κλήση Wi-Fi σε αυτό το iPhone.

5. Τώρα, θα δείτε ένα μήνυμα Enable Wi-Fi Calling. Πατήστε στο επιτρέπω να συνεχίσει.

επιτρέπω

6. Τώρα, εάν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας για να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εισαγάγετε τις πληροφορίες.

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει αμέσως τη δυνατότητα κλήσης WiFi στο iPhone σας. Θα πρέπει να δείτε ένα Wi-Fi δίπλα στο όνομα του χειριστή του δικτύου σας στη γραμμή κατάστασης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone;

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει την Κλήση WiFi στο iPhone σας, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα κλήσης WiFi.

Βασικά, τα βήματα που έχουμε κοινοποιήσει θα ενεργοποιήσουν την Κλήση WiFi εάν το υποστηρίζει ο πάροχος του δικτύου σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. όποτε η υπηρεσία δικτύου κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμη, οι κλήσεις θα γίνονται μέσω WiFi.

Το ίδιο ισχύει και για τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Εάν οι υπηρεσίες δικτύου κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμες, οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιούν κλήσεις WiFi. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, το iPhone σας μπορεί να χρησιμοποιήσει πληροφορίες τοποθεσίας για να βοηθήσει τις προσπάθειες απόκρισης.

Σπουδαίος: Εάν η σύνδεση WiFi χαθεί κατά τη διάρκεια των κλήσεων, οι κλήσεις θα μεταβούν στο κυψελοειδές δίκτυό σας χρησιμοποιώντας το VoLTE, εάν είναι διαθέσιμο και ενεργοποιημένο.

Η κλήση WiFi δεν λειτουργεί στο iPhone;

Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone σας, πρέπει να προσέξετε μερικά πράγματα. Ακολουθούν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε εάν η κλήση WiFi δεν λειτουργεί.

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει σωστά την κλήση WiFi.
  • Επανεκκινήστε το iPhone σας αφού ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi.
  • Δοκιμάστε να συνδεθείτε σε διαφορετικό δίκτυο WiFi.
  • Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό της συσκευής σας είναι ενημερωμένο και ότι ο πάροχος δικτύου υποστηρίζει κλήσεις WiFi.
  • Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου του iPhone σας.
  • Επαναφέρετε το iPhone σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε ένα iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της κλήσης WiFi σε ένα iPhone. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν λειτουργούν στο τηλέφωνό σας Samsung;

Ταχύτητα Δικτύου Wi-Fi: Τι Εξαρτάται;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *