Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας της κάμερας στο iPhone

Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας της κάμερας στο iPhone (Οδηγός 2024)

Η κάμερα του iPhone έχει δει κάποιες δραστικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Αυτές τις μέρες, η εγγενής εφαρμογή κάμερας του iPhone είναι αρκετά πλούσια σε χαρακτηριστικά και έχει πολλές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λειτουργίες.

Ωστόσο, με τον αυξανόμενο αριθμό λειτουργιών έρχεται και η προσθήκη νέων εικονιδίων. Ορισμένα εικονίδια κάμερας μπορεί να σας μπερδέψουν επειδή δεν έχουν ετικέτες.

Πολλοί νέοι χρήστες iPhone μας έχουν στείλει μήνυμα ρωτώντας πώς να ενεργοποιήσουμε το Flash στο iPhone. Δεδομένου ότι το φλας της κάμερας δεν έχει ετικέτες, είναι προφανές ότι οι χρήστες θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες να βρουν το εικονίδιο του φλας.

Ως εκ τούτου, για να ξεκαθαρίσουμε όλη τη σύγχυση και να σας δώσουμε μια σαφή ιδέα για το πώς λειτουργεί το Flash στο iPhone, καταλήξαμε σε αυτό το άρθρο. Ας μάθουμε τι σημαίνει ένα διαφορετικό εικονίδιο φλας σε ένα iPhone και πώς να το ενεργοποιήσετε.

Πώς να τραβήξετε καλύτερες σέλφι με μπροστινή κάμερα τη νύχτα

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Flashlight

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά εικονίδια Flash στο iPhone;

Το κυκλικό εικονίδιο με έναν κεραυνό μέσα είναι το εικονίδιο φλας στην εφαρμογή κάμερας iPhone. Ωστόσο, το εικονίδιο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη λειτουργία του φλας. Δείτε τι σημαίνουν τα διαφορετικά εικονίδια φλας.

Εάν το εικονίδιο του φλας της κάμερας επισημαίνεται με κίτρινο χρώμα, σημαίνει ότι η κάμερα θα αναβοσβήνει πάντα κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Εάν υπάρχει κάθετο στο εικονίδιο του φλας, σημαίνει ότι το φλας της κάμερας είναι απενεργοποιημένο.

Εάν δεν υπάρχει κάθετο και το εικονίδιο του φλας είναι λευκό, σημαίνει ότι το φλας έχει ρυθμιστεί σε αυτόματο. Το φλας της κάμερας θα λειτουργεί μόνο σε χαμηλό φωτισμό ή σκοτεινά περιβάλλοντα.

Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας της κάμερας στο iPhone

Εάν έχετε ένα σύγχρονο iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε το φλας. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Flash σε iPhone 11, 12 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ εφαρμογή στο iPhone σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

2. Όταν ανοίξει το εικονοσκόπιο της κάμερας, σύρετε ελαφρά προς τα πάνω το κουμπί βέλους στο επάνω μέρος της οθόνης.

σύρετε ελαφρά προς τα πάνω

3. Αυτό θα αποκαλύψει πολλές επιλογές. Το εικονίδιο του φλας της κάμερας είναι αυτό με ένα κεραυνός μέσα σε κύκλο.

κεραυνός μέσα σε κύκλο

4. Απλώς πατήστε στο εικονίδιο του φλας. Αν τονίζεται στο κίτρινοςσημαίνει ότι η κάμερα θα αναβοσβήνει πάντα κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας.

εικονίδιο φλας

5. Μπορείτε να το πατήσετε ξανά για να αλλάξετε λειτουργίες. Για να απενεργοποιήσετε το φλας, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια κάθετο στο εικονίδιο του φλας.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ενεργοποιήσετε το φλας στην κάμερα του iPhone. Θα πρέπει να κρατήσετε το φλας στο Auto, εάν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε χειροκίνητα το φλας της κάμερας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Flash για βίντεο στο iPhone

Εάν ασχολείστε με τη βιντεοσκόπηση, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το φλας του iPhone σας για βίντεο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ εφαρμογή στο iPhone σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Κάμερα, μεταβείτε στο βίντεο.

βίντεο

3. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο φλας στην κάτω αριστερή γωνία. Μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω στο επάνω κουμπί βέλους για να αποκαλύψετε τις επιλογές και, στη συνέχεια, να πατήσετε το Flash.

εικονίδιο φλας

4. Επιλέξτε εάν θέλετε να διατηρήσετε το φλας της κάμερας σε Αυτόματο, Ενεργό ή Απενεργοποιημένο.

κρατήστε το φλας της κάμερας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το φλας του iPhone για βίντεο.

Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας της κάμερας σε παλαιότερα μοντέλα iPhone

Εάν διαθέτετε ένα παλαιότερο μοντέλο iPhone, όπως το iPhone 6, το iPhone 8 ή το iPhone SE, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε διαφορετικά βήματα για να ενεργοποιήσετε το φλας της κάμερας.

Σε παλαιότερα iPhone, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Κάμερα και να πατήσετε το εικονίδιο του φλας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Πατώντας το εικονίδιο του φλας θα εμφανιστούν οι επιλογές—μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Auto, On ή Off.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς να ενεργοποιήσετε το Flash στο iPhone σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση του φλας της κάμερας του iPhone, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση LED Flash στο iPhone

πώς να εκτελέσω παλαιότερα προγράμματα σε λειτουργία συμβατότητας στα Windows 11/10

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *