Πώς να τραβήξετε καλύτερες σέλφι με μπροστινή κάμερα τη νύχτα

Σήμερα, τα τηλέφωνα μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας διαθέτουν δυνατότητα μπροστινής κάμερας, αλλά δεν υποστηρίζουν μπροστινό φλας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι άχρηστο να έχετε μπροστινή κάμερα όταν πρόκειται να βγάλετε μια selfie τη νύχτα ή σε σκοτεινή περιοχή.

Οι λάτρεις των selfie προτιμούν να τραβούν φωτογραφίες από την μπροστινή κάμερα παρά από την πίσω κάμερα, αλλά δεν τραβάμε φωτογραφίες selfie τη νύχτα. Είναι επειδή λείπουν τα smartphone μπροστινό φλας χαρακτηριστικά.

Τραβήξτε καλύτερες σέλφι με μπροστινή κάμερα τη νύχτα

Ωστόσο, τι γίνεται αν σου πω ότι μπορείς τραβήξτε selfie με φλας ακόμα και τη νύχτα; Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές κάμερας διαθέσιμες για Android και iOS που βελτιώνουν την ποιότητα των selfie σας, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ας δούμε τις εφαρμογές.

Σε Συσκευές Android

1. Snapchat

Snapchat

Η εφαρμογή Snapchat σάς επιτρέπει να πάρετε selfie με φλας σε χαμηλό φωτισμό. Η λειτουργία κάμερας χαμηλού φωτισμού του Snapchat, που συμβολίζεται με το εικονίδιο του φεγγαριού κοντά στο φλας της κάμερας, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες τη νύχτα ή σε κακό φως. Η ενεργοποίησή του βοηθάει να φωτίσει αυτό που υπάρχει στο πλαίσιο.

2. Bestie – Καλύτερη κάμερα ομορφιάς

Bestie - Καλύτερη κάμερα ομορφιάς

Το Bestie, η καλύτερη εφαρμογή κάμερας selfie της χρονιάς, αναπτύχθηκε από την Top Developer Camera 360. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία νυχτερινής κάμερας που επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν ποιοτικές selfie σε σκοτεινό φως.

3. Νυχτερινή κάμερα

Νυχτερινή κάμερα

Η εφαρμογή κάμερας σε λειτουργία νύχτας τραβάει πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο με τη χαμηλότερη φωτεινότητα χωρίς πρόσθετες συσκευές στο τηλέφωνο.

Καταγράφει εικόνες μετά την επεξεργασία με φίλτρα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά γρήγορης απόδοσης.

4. Νυχτερινό Selfy

Νυχτερινό Selfy

Το Night Selfy είναι μια ελαφριά εφαρμογή Android για τη λήψη selfie σε σκοτεινά ή χαμηλού φωτισμού περιβάλλοντα. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει μπροστινό φλας, η εφαρμογή μπορεί να αυξήσει τη φωτεινότητα της οθόνης σας για να σας προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για να τραβήξετε selfies.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά ελαφριά και δεν επιβαρύνει τους πόρους RAM σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε απεριόριστες selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σκότους.

5. Φακός οθόνης για Selfie

Φακός οθόνης για Selfie

Είναι μια χωρίς φασαρία και απλή στη χρήση εφαρμογή φακού οθόνης για Android που διατίθεται στο Google Play Store.

Η εφαρμογή δημιουργεί ένα αναδυόμενο κενό στην οθόνη σας για να δημιουργήσει περισσότερο φως για selfies και βιντεοκλήσεις σε σκοτεινό περιβάλλον.

Ο αναδυόμενος χώρος που φέρνει είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμος. μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και τη θέση, να προσαρμόσετε την ένταση της φωτεινότητας, να αλλάξετε το χρώμα κ.λπ.

Σε συσκευές iOS

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές σε συσκευές iOS για να τραβήξετε selfie στο σκοτάδι. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές και τραβήξτε εύκολα τέλειες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

1. Selfshot – Μπροστινή κάμερα φλας

Selfshot - Μπροστινή Φλας Κάμερα

Με το Selfshot, χρησιμοποιήστε την εξαιρετική εφαρμογή μπροστινής κάμερας για το iPhone ή το iPad σας για να τραβήξετε selfies και βίντεο στο σκοτάδι.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Selfshot περιλαμβάνουν χρονοδιακόπτη, λειτουργία ριπής κ.λπ. Συνολικά, το Selfshot είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη λήψη καλύτερων selfie με μπροστινή κάμερα τη νύχτα.

2. Snapchat

Snapchat

Ο άλλος καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το Snapchat, το οποίο σας βοηθά να τραβάτε selfie ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η λειτουργία κάμερας χαμηλού φωτισμού του Snapchat, που συμβολίζεται με το εικονίδιο του φεγγαριού κοντά στο φλας της κάμερας, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες τη νύχτα ή σε κακό φως. Η ενεργοποίησή του βοηθάει να φωτίσει αυτό που υπάρχει στο πλαίσιο.

3. Νυχτερινή κάμερα

Νυχτερινή κάμερα

Η Night Camera FREE είναι ιδανική για λήψη φωτογραφιών σε σκοτεινό, ανεπαρκώς φωτισμένο περιβάλλον. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του φωτός της ημέρας, οι φωτογραφίες σας είναι πιο καθαρές, με λιγότερες παρεμβολές, λόγω των παρατεταμένων χρόνων έκθεσης.

Αγοράστε φακό Selfie από την Amazon για τη λήψη selfies τη νύχτα

Αγοράστε φακό Selfie

Έχετε επίσης την επιλογή να αγοράσετε τον φακό Selfie από την Amazon και να συνδέσετε αυτήν τη συσκευή στην υποδοχή ακουστικών σας. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να τραβήξετε φωτεινές selfies από το κινητό σας τηλέφωνο Android.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να τραβήξετε καλύτερες selfies με μπροστινή κάμερα τη νύχτα.

Διαβάστε επίσης :Εφαρμογή Lensa AI: Πώς να δημιουργήσετε Selfies AI

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Safari

Πώς να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση LED Flash στο iPhone

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023

Πώς να σταματήσετε την κάμερα του τηλεφώνου σας να αναστρέφει ή να αντικατοπτρίζει φωτογραφίες

Τεχνολογικά νέα σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *