Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Flashlight για το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν μαζί τους φακό βαρέως τύπου όπου κι αν πάνε μετά την άφιξη των smartphone Android. Τα τηλέφωνα Android με χαρακτηριστικά φακού είναι δημοφιλή στην Ινδία και χρήσιμα κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος.

Οι εφαρμογές φακού μπορούν να σας βοηθήσουν σε διαφορετικές καταστάσεις, ακόμα κι αν δεν ζείτε στην Ινδία. Για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας τη νύχτα. μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε σήματα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε την αγαπημένη σας συναυλία κ.λπ.

Η λειτουργία φακού είναι ήδη διαθέσιμη σε smartphone με Android Lollipop και άνω. Οι OEM έχουν συμπεριλάβει τη λειτουργία φακού στα OEM δέρματά τους για πολύ περισσότερο. Ωστόσο, η λειτουργία φακού δεν είναι διαθέσιμη σε πολύ παλιές συσκευές.

Ίσως σας ενδιαφέρει :10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Flashlight

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές φακού Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Αυτές οι εφαρμογές απαιτούν την άδεια της κάμερας για να ενεργοποιήσουν το φλας, το οποίο λειτουργεί ως φακός. Εάν το smartphone σας δεν έχει στιγμή, αυτές οι εφαρμογές θα χρησιμοποιήσουν το φως της οθόνης σας για να μετατρέψουν τη συσκευή σας σε εύχρηστο φακό.

1. Ανακινήστε τον φακό

Ανακινήστε τον φακό

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν, διαισθητική και εύχρηστη εφαρμογή φακού και κάμερας για το Android σας, μην ψάχνετε παρά Ανακινήστε τον φακό. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στον φακό του τηλεφώνου σας.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Η λειτουργία ανακίνησης της εφαρμογής λειτουργεί επίσης ακόμα και όταν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι κλειδωμένη. Εκτός από τον φακό, το Shake Flashlight προσφέρει επίσης μερικές κινήσεις για το άνοιγμα της κάμερας.

2. Εικονίδιο φακός – φακός

Εικονίδιο φακός - φακός

Το Icon Torch είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή φακού χωρίς φασαρία για Android. Η εφαρμογή δεν έχει γραφική διεπαφή. Αντίθετα, προσθέτει ένα εικονίδιο στην αρχική οθόνη σας.

Όποτε θέλετε να ανάψετε τον φακό, πατήστε το εικονίδιο φακού εικονιδίου στην αρχική οθόνη σας. Αυτό δεν είναι widget και δεν έχει ρυθμίσεις.

3. Έγχρωμος φακός

Έγχρωμος φακός

Ο έγχρωμος φακός είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους εφαρμογές φακού στο Google Play Store. Το υπέροχο με τον έγχρωμο φακό είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν είτε την οθόνη είτε το φλας LED για να μετατραπούν σε φακό.

Είναι θολή η κάμερα του τηλεφώνου σας; Δοκιμάστε αυτές τις 14 διορθώσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν επιλέξετε την επιλογή φλας οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά χρωματικά εφέ ή μοτίβα.

4. Φακός

Φακός

Αν ψάχνετε για ένα απλό, εύκολο στη χρήση, εφαρμογή φωτεινού φακού για το Android smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Flashlight.

Όπως και ο έγχρωμος φακός, η εφαρμογή Flashlight Android επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την οθόνη του τηλεφώνου ή το φλας LED για Φως. Εκτός από αυτό, το Flashlight προσφέρει επίσης στους χρήστες άλλα πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως χρονόμετρο φακού, widgets κ.λπ.

5. Απλός φακός

Απλός φακός

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Simple Flashlight είναι μια εύχρηστη εφαρμογή φακού για Android. Δεν ενεργοποιεί τον φακό του τηλεφώνου σας, αλλά φωτίζει την οθόνη του τηλεφώνου σας.

Το καλό με τον απλό φακό είναι ότι σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα της οθόνης. Με διαφορετικά χρώματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή led light για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

6. Φακός: Χωρίς δικαιώματα

Φακός: Χωρίς δικαιώματα

Λοιπόν, το Flashlight: No Permissions είναι μια εφαρμογή Android που δεν σας ζητά να εκχωρήσετε περιττές άδειες. Η εφαρμογή είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση και είναι 100% δωρεάν.

Πώς να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση LED Flash στο iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή δεν εμφανίζει καν διαφημίσεις για να δημιουργήσει έσοδα. Είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τον φακό με ένα μόνο πάτημα.

7. Φακός HD LED

Φακός HD LED

Το Flashlight HD LED είναι μια άλλη κορυφαία εφαρμογή φακού Android που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το φλας LED της κάμερας ως φακό. Η εφαρμογή φακού Android είναι εύκολη στη χρήση και συμβατή με κάθε έκδοση Android.

Πώς να απενεργοποιήσετε την Αναζήτηση φακού στο Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο φακός HD LED επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν την οθόνη Android τους σε έγχρωμη λάμπα φωτός. Εκτός από αυτό, το Flashlight HD LED έλαβε επίσης υποστήριξη widget.

8. Φακός – Κλασικός

Φακός - Κλασικός

Αν ψάχνετε για μια απλή, όμορφη και εύχρηστη εφαρμογή φακού για το Android smartphone σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Flashlight- Classic.

Η εφαρμογή φακού για Android έχει ενσωματωμένο στροβοσκοπικό και off time. Φακός – Το Classic διαθέτει επίσης ένα γραφικό στοιχείο που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τον φακό από την αρχική οθόνη.

9. Μικροσκοπικός φακός + LED

Μικροσκοπικός φακός + LED

Το Tiny Flashlight + LED είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν και απλή εφαρμογή φακού στο smartphone Android σας.

10 τρόποι για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον φακό στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το υπέροχο με το Tiny Flashlight + LED είναι ότι παρέχει στους χρήστες πολλαπλές λειτουργίες οθόνης. Για παράδειγμα, τα στροβοσκοπικά, τα φώτα Morse και τα φώτα που αναβοσβήνουν είναι εργαλεία παραγωγικότητας.

10. Απλός φακός – φακός

Απλός Φακός - Φακός

Είναι μια εφαρμογή φακού Android που βασίζεται σε widget, διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή widget που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν/απενεργοποιούν τον φακό από την αρχική οθόνη. Εκτός από αυτό, προσθέτει επίσης ένα κουμπί ελέγχου φακού ακριβώς στη γραμμή ειδοποιήσεων.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές φακού Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *