10 καλύτερες εφαρμογές Android Cleaner

Μια συσκευή Android, όπως ένας υπολογιστής ή φορητός υπολογιστής, έχει πολλές διαφορετικές κρυφές διεργασίες που εκτελούνται συνεχώς στο παρασκήνιο, αλλά σε αντίθεση με έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, η άμεση πρόσβαση του χρήστη σε αυτές τις διαδικασίες δεν είναι πάντα δυνατή.

Επίσης, κάθε φορά που εγκαθιστούμε εφαρμογές στο Android μας, η εφαρμογή δημιουργεί έναν φάκελο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που διατηρεί την προσωρινή μνήμη και τα υπόλοιπα αρχεία. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα εναπομείναντα αρχεία μεγαλώνουν και καταναλώνουν πολύ πολύτιμο χώρο.

Τα υπολειμματικά και ανεπιθύμητα αρχεία επιβραδύνουν επίσης τη συσκευή σας Android με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να καθαρίζετε τα ανεπιθύμητα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Android σας.

Διαβάστε επίσης:Καλύτερες Clean Master εναλλακτικές για Android

10 καλύτερες εφαρμογές Android Cleaner | Επιταχύνετε το Android σας

Για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης και βελτιστοποιήστε το Android για καλύτερη απόδοση, χρειάζεται να χρησιμοποιεί κανείς πιο καθαρές και βελτιστοποιημένες εφαρμογές. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές καθαρισμού Android. Ας τσεκάρουμε.

1) 1 Πατήστε Cleaner

1 Πατήστε Cleaner

1 Πατήστε το Cleaner, όπως υποδεικνύεται από το όνομά του, είναι μια εφαρμογή που καθαρίζει και βελτιστοποιεί τη συσκευή σας Android με κόστος μόνο ένα άγγιγμα. Αυτή η εφαρμογή χαρακτηρίζεται ως Cleaner Cache, History Cleaner και Call/Text Record Cleaner.

Επιπλέον, διαθέτει μια προεπιλεγμένη επιλογή καθαρισμού για τον καθαρισμό των προεπιλεγμένων ενεργειών μιας εφαρμογής. Το πιο θαυμάσιο χαρακτηριστικό του είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν ένα διάστημα καθαρισμού. Η εφαρμογή μπορεί στη συνέχεια να συνεχίσει να καθαρίζει το ίδιο το Android τακτικά μετά από αυτό το διάστημα. ενοχλούν τον χρήστη για δικαιώματα.

2) CCleaner

CCleaner

Το CCleaner έχει κάνει το όνομά του το απόλυτο αγαπημένο για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Η εφαρμογή CCleaner ελευθερώνει χώρο καθαρίζοντας προσωρινά αρχεία, φακέλους λήψης και προσωρινή μνήμη εφαρμογών, αλλά μπορεί επίσης να καθαρίσει όλα τα αρχεία κλήσεων και SMS.

Άλλες πρόσθετες λειτουργίες το καθιστούν επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android. Το CCleaner είναι μια από τις καλύτερες καθαρότερες εφαρμογές για Android.

3) Καθαριστικό AVG

Καθαριστικό AVG

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να εξαλείψετε εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολλά δεδομένα κινητής τηλεφωνίας γρήγορα και εύκολα και να λάβετε μια ειδοποίηση που σας υπενθυμίζει τη βελτιστοποίηση της συσκευής σας όταν είναι απαραίτητο.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε την έκδοση premium για να λάβετε περισσότερα οφέλη.

4) Καθαρισμός προσωρινής μνήμης εφαρμογών

Καθαρισμός προσωρινής μνήμης εφαρμογών

Το App Cache Cleaner καθαρίζει όλα τα αρχεία προσωρινής μνήμης που είναι αποθηκευμένα από εφαρμογές στο Android σας. Οι εφαρμογές αποθηκεύουν αυτά τα αρχεία προσωρινής μνήμης για γρήγορη εκκίνηση, αλλά αυτά τα αρχεία τείνουν να ενώνονται με την πάροδο του χρόνου και να καταλαμβάνουν επιπλέον μνήμη.

Η εφαρμογή App Cache Cleaner επιτρέπει στο χρήστη να αναγνωρίζει εφαρμογές που καταναλώνουν μνήμη με βάση το μέγεθος των αρχείων σκουπιδιών που δημιουργούνται από τις εφαρμογές. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι να στέλνει μια ειδοποίηση για να ενημερώνει τον χρήστη πότε πρέπει να καθαριστούν τα αρχεία προσωρινής μνήμης.

5) Υπηρέτρια SD

Υπηρέτρια SD

Το SD Maid είναι μια εφαρμογή συντήρησης αρχείων που λειτουργεί και ως διαχειριστής αρχείων. Παρακολουθεί τα αρχεία και τους φακέλους που αφήνουν οι εφαρμογές που έχουν απεγκατασταθεί από τη συσκευή Android και ελευθερώνει χώρο διαγράφοντάς τες από τη μνήμη.

Έχει δύο εκδόσεις? η δωρεάν έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλή, αλλά και πάλι, είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή συντήρησης συστήματος. Ωστόσο, η έκδοση Premium προσθέτει κάποια επιπλέον οφέλη στην εφαρμογή.

6) Εργαλειοθήκη 3C Όλα σε Ένα

Εργαλειοθήκη 3C All-in-One

Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή εστιάζει κυρίως στον καθαρισμό ανεπιθύμητων αρχείων στη συσκευή σας, αυξάνοντας έτσι την απόδοση με την απελευθέρωση της μνήμης RAM και τη διαχείριση εφαρμογών που κολλάνε στην εκκίνηση. Ακόμη και αυτή η εφαρμογή επιδιορθώνει ορισμένα προβλήματα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Εκτός από τον καθαρισμό ανεπιθύμητων αρχείων, φέρνει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως αναλυτή WiFi, καθαριστικό απορρήτου και πολλά άλλα.

7) Phone Master

Phone Master

Το Phone Master είναι βασικά μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αρχεία εύκολα. Διαθέτει επίσης μερικές λειτουργίες καθαρισμού σκουπιδιών που ελευθερώνουν χώρο αποθήκευσης.

Το βοηθητικό πρόγραμμα junk cleanup μπορεί να καθαρίσει ανεπιθύμητα αρχεία, προσωρινή μνήμη και περιττά δεδομένα. Εκτός από αυτά τα πράγματα, έχετε επίσης δυνατότητες διαχείρισης εφαρμογών και αρχείων.

8) Καθαριστικό τηλεφώνου

Καθαριστικό τηλεφώνου

Το Phone Cleaner μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Phone Master που αναφέρεται παραπάνω. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε το τηλέφωνό σας καθαρό.

Με το Phone Cleaner, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να βρείτε και να αφαιρέσετε μεγάλα αρχεία, να παρακολουθήσετε τη χρήση της μπαταρίας κ.λπ.

9) Norton Clean

Norton Clean

Το Norton έχει επίσης ένα πλήρες Εφαρμογή καθαρισμού σκουπιδιών για Android που σας επιτρέπει να ανακτήσετε τον αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να διαχειριστείτε τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας Android καθαρίζοντας ανεπιθύμητα και περιττά αρχεία.

Η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει μέσω του τηλεφώνου σας για να εντοπίσει και να αφαιρέσει ανεπιθύμητα αρχεία, APK και υπολειπόμενα αρχεία, να ελευθερώσει μνήμη RAM κ.λπ. Συνολικά, το Norton Clean είναι μια εξαιρετική εφαρμογή καθαρισμού Android που δεν πρέπει να χάσετε.

10) Εκκαθάριση Avast

Εκκαθάριση Avast

Το Avast Cleanup έχει κορυφαία βαθμολογία Εφαρμογή καθαρισμού τηλεφώνου για Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αναλύσετε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας για να διαγράψετε περιττά δεδομένα, να καθαρίσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας, να αναγνωρίσετε και να διαγράψετε εφαρμογές κ.λπ.

Ενώ η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας, μπορεί επίσης να κάνει ορισμένα πράγματα για να επιταχύνει τη συσκευή σας.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες καθαρότερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Η δυνατότητα καθαρισμού αρχείων στο Android είναι πανομοιότυπη με τη λύση της Apple

εφαρμογές που βελτιώνουν την απόδοση του Android

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4989

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: