10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού για iPhone (Εναλλακτικές λύσεις Safari)

10 καλύτεροι browser για iPhone (Εναλλακτικές λύσεις Safari)

Όσον αφορά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του iPhone, το Safari είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού που έχουν προκατασκευαστεί σε κάθε νέα συσκευή iOS. Ωστόσο, το Safari της Apple απέχει πολύ από το τέλειο, στερείται οπτικής ελκυστικότητας και ελάχιστα απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς, έχουμε πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού τρίτων κατασκευαστών για iPhone, όπως και στο Android. Αν αναζητήσουμε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο iOS App Store, θα βρούμε πολλές επιλογές.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές iOS για να βελτιώσετε την ποιότητα της κάμερας του iPhone

10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού για iPhone (Εναλλακτικές λύσεις Safari)

Ωστόσο, η ύπαρξη πολλών επιλογών μερικές φορές προκαλεί σύγχυση στους χρήστες και καταλήγουν να εγκαθιστούν λάθος εφαρμογή. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για iPhone, έχουμε παραθέσει και επισημάνει το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Google Chrome

Google Chrome

Το Google Chrome είναι μια εξαιρετική εφαρμογή προγράμματος περιήγησης για Windows, Android, iOS, Mac κ.λπ. Το διάσημο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της Google διαθέτει κορυφαία εμφάνιση και είναι πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης.

Με το Google Chrome για iOS, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις καρτέλες, στους σελιδοδείκτες και στα αγαπημένα σας που ανοίξατε πρόσφατα, χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό του Gmail.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησής σας στο Διαδίκτυο στο iOS, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να κάνει την περιήγηση και την περιήγηση στο Διαδίκτυο φιλική προς το χρήστη. Όχι μόνο αυτό, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης είναι επίσης χρήσιμο σε όσους εργάζονται σε πολλές συσκευές που εκτελούνται σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

2. Πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πρόγραμμα περιήγησης Opera

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για iPhone με πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Η εφαρμογή έχει όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειαστείτε, από VPN έως νέες δυνατότητες με τεχνητή νοημοσύνη. Το Opera Browser είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού για iPhone.

Εκτός από τις λειτουργίες VPN και AI, το Opera Browser διαθέτει λειτουργίες όπως Ad Blocker, προστασία παρακολούθησης, λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης κ.λπ.

3. Dolphin Mobile Browser

Dolphin Mobile Browser

Το πρόγραμμα περιήγησης Dolphin Mobile θα μπορούσε να είναι το καλύτερη εναλλακτική λύση για το Safari καθώς φέρνει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά. Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης Dolphin Mobile είναι η ικανότητά του να εναλλάσσεται εύκολα μεταξύ των εφαρμογών με τη λειτουργία περιήγησης με καρτέλες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Dolphin Browser φέρνει επίσης πολλές άλλες μοναδικές λειτουργίες στο iPhone σας, όπως χειρονομίες, Dolphin Sonal, Speed ​​Dials και πολλά άλλα.

Όσον αφορά την προσαρμογή, το πρόγραμμα περιήγησης Dolphin Mobile διαθέτει πολλά δημοφιλή θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης του smartphone σας.

4. Πρόγραμμα περιήγησης Puffin

Πρόγραμμα περιήγησης Puffin

Το Puffin Web Browser εξακολουθεί να υποστηρίζει το Adobe Flash και είναι επίσης αρκετά αποτελεσματικό. Πρώτον, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διατηρεί τον ελάχιστο χρόνο φόρτωσης της σελίδας, ενώ καταναλώνει λιγότερα δεδομένα Διαδικτύου. Έτσι, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι γρήγορο και λειτουργεί σε κάθε μορφή σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι ιδανικό για όσους έχουν περιορισμένη ταχύτητα Διαδικτύου αλλά θέλουν να φορτώνουν ιστοσελίδες πιο γρήγορα. Η διεπαφή του προγράμματος περιήγησης είναι επίσης αρκετά καλή και διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, εικονικό trackpad και πολλές άλλες δυνατότητες.

5. Firefox Focus

Firefox Focus

Το Firefox Focus είναι σχετικά νέο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για iPhone. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε καμία κατάσταση ανώνυμης περιήγησης για να διαφύγετε από τους ιχνηλάτες, επειδή το Firefox Focus φέρνει μια stealth λειτουργία, η οποία είναι πάντα ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Μιλώντας για προηγμένα πράγματα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού μπορεί επίσης να αποκλείσει διαφημίσεις και διαδικτυακούς ιχνηλάτες. Όχι μόνο αυτά, αλλά το Firefox Focus διαθέτει επίσης έναν αποκλεισμό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που περιορίζει τους ιστότοπους από το να καταναλώνουν τους πόρους της συσκευής σας για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

6. Ghostery

Ghostery

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Ghostery είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης, εστιασμένο σε μεγάλο βαθμό στο απόρρητο. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποκλείει όλες τις διαφημίσεις και τους διαδικτυακούς ιχνηλάτες και σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης στο Διαδίκτυο. Το πρόγραμμα περιήγησης σάς προειδοποιεί επίσης εάν ένας tracker προσπαθεί να σας παρακολουθήσει σε μια ιστοσελίδα.

Το Ghostery είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο απόρρητο και όλες οι άλλες βασικές λειτουργίες μιας εφαρμογής προγράμματος περιήγησης εκτελούνται αβίαστα από την εφαρμογή. Έτσι, το Ghostery περιστρέφεται γύρω από το απόρρητο και κάνει μια αξιέπαινη δουλειά προστατεύοντάς σας από ιχνηλάτες.

7. Πρόγραμμα περιήγησης στο Web Maxthon Cloud

Πρόγραμμα περιήγησης στο Web Maxthon Cloud

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Maxthon Cloud είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης που θα λατρέψετε να έχετε στις συσκευές σας iOS. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Maxthon Cloud προσφέρει πολλές δυνατότητες που μπορούν να σας προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία περιήγησης στον ιστό, από τον αποκλεισμό διαφημίσεων έως τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης. τα εχει ολα.

Ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης ιστού Maxthon Cloud για το iPhone περιλαμβάνουν το Adblock, τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, τη νυχτερινή λειτουργία, την ενότητα Ειδήσεις και πολλά άλλα.

8. Πρόγραμμα περιήγησης Aloha

Πρόγραμμα περιήγησης Aloha

Αν ψάχνετε για ένα Πρόγραμμα περιήγησης ιστού iPhone με μια ενσωματωμένη εφαρμογή VPN, τότε το Aloha Browser μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το υπέροχο με το Aloha Browser είναι ότι εστιάζει στο απόρρητο και επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται ανώνυμα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Aloha Browser προσφέρει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής VR που μπορεί να αναπαράγει απευθείας βίντεο VR. Έτσι, το πρόγραμμα περιήγησης Aloha είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Safari που μπορείτε να εξετάσετε.

9. Brave Browser

Brave Browser

Το Brave Browser είναι μια άλλη επιλογή για ιδιωτική περιήγηση στον Ιστό. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι αστραπιαία, ασφαλές και ιδιωτικό. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού για iPhone, το Brave Browser προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Έτσι, τα βασικά χαρακτηριστικά του Brave Browser περιλαμβάνουν VPN, Night Mode, Firewall κ.λπ.

Διαθέτει πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων για ασφάλεια και απόρρητο, προστασία παρακολούθησης, δυνατότητα αποκλεισμού σεναρίων κ.λπ. Έτσι, το Brave πρόγραμμα περιήγησης είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε.

10. Firefox: Ιδιωτικό, Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Firefox: Ιδιωτικό, Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Λοιπόν, ο Firefox είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμα σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Windows κ.λπ. την προηγούμενη έκδοση.

Η εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού σας παρέχει εξαιρετική προστασία απορρήτου ενώ βρίσκεστε στον Ιστό. Για να σας προσφέρει μια εμπειρία περιήγησης χωρίς περισπασμούς, το πρόγραμμα περιήγησης αποκλείει ανεπιθύμητες διαφημίσεις και προγράμματα παρακολούθησης.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού iPhone μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Κάθε εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού που αναφέρεται στο άρθρο έχει διαφορετικές δυνατότητες. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για τις καλύτερες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού iPhone; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα VPN για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές για βελτίωση της μουσικής εμπειρίας στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *