εφαρμογές καθαρισμού σκουπιδιών

10 Καλύτερες Clean Master εναλλακτικές για Android το 2023

Συνήθως εγκαθιστούμε εκατοντάδες εφαρμογές στα smartphone Android μας, αλλά ξεχνάμε να απεγκαταστήσουμε τις εφαρμογές αφού τις χρησιμοποιήσουμε. Όπως τα Windows, το Android εκτελεί επίσης διαδικασίες στο παρασκήνιο, μειώνοντας σιγά σιγά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση.

Επομένως, σε ένα τέτοιο σενάριο, είναι απαραίτητο να απεγκαταστήσετε εφαρμογές που σπάνια χρησιμοποιούμε. Πρέπει να καθαρίσουμε την προσωρινή μνήμη, τα ανεπιθύμητα αρχεία και τα υπόλοιπα αρχεία, όχι μόνο τις εφαρμογές. Το να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα με το χέρι μπορεί να είναι κουραστικό, γι’ αυτό υπάρχουν εφαρμογές καθαρισμού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας Android.

Πλήθος εφαρμογές καθαρισμού σκουπιδιών είναι διαθέσιμα στο Play Store, όπως το Clean Master. Το Clean Master είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία βελτιστοποίησης Android, που προσφέρει λειτουργίες ασφαλείας. Μπορεί να καθαρίσει ανεπιθύμητα αρχεία, να βελτιώσει την ασφάλεια του WiFi, να εξοικονομήσει διάρκεια ζωής της μπαταρίας, να αφαιρέσει ιούς κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να καθαρίσετε τη συσκευή Android για να το κάνετε πιο γρήγορο

10 Καλύτερες Clean Master εναλλακτικές για Android

Το Clean Master είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες Android και είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές βελτιστοποίησης Android που διατίθενται εκεί έξω. Ωστόσο, το Clean Master δεν είναι η μόνη εφαρμογή καθαρισμού σκουπιδιών που διατίθεται για Android. Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές εφαρμογές βελτιστοποίησης Android που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για το Clean Master. Έτσι, εδώ θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Clean Master.

1. 1 Πατήστε Cleaner

1 Πατήστε Cleaner

Το 1Tap Cleaner είναι μια εφαρμογή που ασχολείται με όλους τους τύπους ανεπιθύμητων αρχείων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας Android. Με το 1Tap Cleaner, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να διαγράψετε αρχεία προσωρινής μνήμης/δεδομένων που δημιουργούνται από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον ή έχετε απεγκαταστήσει.

Εκτός από τον καθαρισμό των απαρχαιωμένων αρχείων προσωρινής μνήμης/δεδομένων, το 1Tap Cleaner προσφέρει μερικά άλλα εργαλεία για την επιτάχυνση της συσκευής σας Android, όπως το Memory Cleaner, το SMS Cleaner, το Default Cleaner κ.λπ.

2. Καθαριστικό τηλεφώνου – Όλα σε ένα

Καθαριστικό τηλεφώνου - Όλα σε ένα

Phone Cleaner – Το All in One είναι βασικά μια εφαρμογή καθαρισμού ανεπιθύμητων για Android. Αυτή η εφαρμογή αναλύει την απόδοση του τηλεφώνου σας παρακολουθώντας τη μνήμη RAM και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και εξετάζοντας το επίπεδο/θερμοκρασία της μπαταρίας σας.

Η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και είναι ιδανική για την εύρεση εφαρμογών που επιβραδύνουν τη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να καθαρίσετε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

3. Υπηρέτρια SD

Υπηρέτρια SD

Είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή καθαρισμού σκουπιδιών Android που διατίθεται στο Google Play Store, προσφέροντας στους χρήστες πολλές δυνατότητες.

Το SD Maid είναι μια εφαρμογή βελτιστοποίησης όλα σε ένα που παρέχει στους χρήστες πολλαπλά μίνι εργαλεία για να επιταχύνουν τη συσκευή. Με το SD Maid, μπορείτε να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων, να καθαρίσετε διπλά αρχεία, να διαχειριστείτε εγκατεστημένες εφαρμογές κ.λπ.

4. Clean Master Ultra

Clean Master Ultra

Το Clean Master Ultra είναι η απόλυτη εφαρμογή για την παρακολούθηση των εφαρμογών σας, τη χρήση αποθηκευτικού χώρου, τα νεκρά pixel στην οθόνη σας, την ασφάλεια WiFi κ.λπ.

Η εφαρμογή δεν λέει τίποτα για τον τρόπο λειτουργίας της, αλλά παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των εγκατεστημένων εφαρμογών.

5. Norton Clean, Junk Removal

Norton Clean, Junk Removal

Το Norton Clean, Junk Removal είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να ανακτήσετε χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας. Για την ανάκτηση χώρου αποθήκευσης, καθαρίζει τα ανεπιθύμητα αρχεία, αφαιρεί τα υπολειπόμενα αρχεία κ.λπ. Επίσης, διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εφαρμογές και να αφαιρείτε bloatware.

Εάν έχετε μια συσκευή Android με ρίζες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Norton Clean για να μετακινήσετε εφαρμογές στην κάρτα μνήμης SD.

6. Εργαλειοθήκη Όλα σε Ένα

Εργαλειοθήκη Όλα σε Ένα

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το All-in-One Toolbox είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων για smartphone Android που φέρνει ένα σύνολο μίνι εργαλείων.

Με την Εργαλειοθήκη Όλα σε Ένα, μπορείτε να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη συστήματος και εφαρμογών, να εξερευνήσετε κρυφές διεργασίες, να καθαρίσετε υπολειμματικά αρχεία, να αναλύσετε το wifi, να διαχειριστείτε εγκατεστημένες εφαρμογές κ.λπ. Ψύκτη CPU και Εξοικονόμηση μπαταρίας.

7. Καθαριστικό AVG

Καθαριστικό AVG

Το AVG Cleaner είναι βασικά μια εφαρμογή διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου για Android που είναι πολύ χρήσιμη. Η εφαρμογή βοηθά ήδη πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να καθαρίσουν τις συσκευές τους.

Με το AVG Cleaner, μπορείτε εύκολα να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις των υπαρχουσών εφαρμογών, να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες κ.λπ.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή ανάλυσης των εφαρμογών με βάση τον χώρο αποθήκευσης, τη μνήμη RAM, την μπαταρία, την κατανάλωση δεδομένων ή τη χρήση.

8. Εκκαθάριση Avast

Εκκαθάριση Avast

Το Avast Cleanup είναι πολύ παρόμοιο με την εφαρμογή AVG Cleaner που αναφέρεται παραπάνω. Είναι μια απόλυτη εφαρμογή καθαρισμού τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το Clean Master.

Με το Avast Cleanup, μπορείτε εύκολα να αναλύσετε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας, να διαγράψετε περιττά δεδομένα, να καθαρίσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας, να διαγράψετε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε μεγάλα αρχεία, πολυμέσα, εφαρμογές και ανεπιθύμητα στη συσκευή σας.

9. CCleaner

CCleaner

Λοιπόν, το CCleaner είναι πολύ δημοφιλές σε πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών όπως τα Windows και το Mac. Είναι πλέον διαθέσιμο και για Android και αφαιρεί ανεπιθύμητα αρχεία, ανακτά χώρο, καθαρίζει τη μνήμη RAM και παρακολουθεί διάφορες πτυχές της συσκευής σας Android.

Το CCleaner μπορεί να αναγνωρίσει γρήγορα εφαρμογές που εξαντλούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας και καταναλώνουν πόρους στο παρασκήνιο. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε τη συσκευή σας σε χρόνο μηδέν. Συνολικά, το CCleaner είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις Clean Master που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

10. Καθαριστικό τηλεφώνου

Καθαριστικό τηλεφώνου

Το Phone Cleaner είναι μια εφαρμογή Android που κέρδισε δημοτικότητα μετά την αφαίρεση του Clean Master από το Play Store. Είναι μια εφαρμογή Android πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε ανεπιθύμητα αρχεία, ιούς και προγράμματα spyware.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Phone Cleaner για να κλειδώσετε τις πιο βασικές εφαρμογές σας, να καθαρίσετε τις ειδοποιήσεις, να διαχειριστείτε εφαρμογές κ.λπ.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερη εναλλακτική λύση Clean Master μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android smartphone σας. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν σίγουρα να ελευθερώσουν χώρο αποθήκευσης και να βελτιώσουν τη συνολική απόδοση της συσκευής σας Android. Ωστόσο, δεν συνιστάται η χρήση πολλαπλών εφαρμογών βελτιστοποίησης στο Android.

Η δυνατότητα καθαρισμού αρχείων στο Android είναι πανομοιότυπη με τη λύση της Apple

εφαρμογές που βελτιώνουν την απόδοση του Android 

καλύτερες εφαρμογές αναλυτή αποθήκευσης για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *