Εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών: 10 καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι έχουν μια διεύθυνση email. Η διεύθυνση email είναι ένας τύπος αναγνώρισης μέσω της οποίας ο παραλήπτης αναγνωρίζει το άτομο που στέλνει αλληλογραφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εισάγουμε τα προσωπικά μας στοιχεία όπως Όνομα, Αριθμός Κινητού τηλεφώνου κ.λπ. κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού email. Όχι μόνο αυτό, τα email είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ασφαλείς τρόπους επικοινωνίας με άλλους χρήστες.

 δωρεάν email

Οι διευθύνσεις email είναι απαραίτητες. τα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να εγγραφείτε σε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, να εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο κ.λπ. Ωστόσο, τώρα όλοι ανησυχούν για την ασφάλεια και το απόρρητό τους και κανείς δεν θέλει να παρέχει τη διεύθυνση email του σε υπηρεσίες τρίτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιούν μια διεύθυνση email μιας χρήσης .

Οι ιστότοποι διευθύνσεων email μιας χρήσης επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν μια προσωρινή διεύθυνση email. Αυτές οι διευθύνσεις email ισχύουν μόνο για λίγα λεπτά. μετά από αυτό, διαγράφονται. Μια δημοφιλής πλατφόρμα διευθύνσεων email μιας χρήσης είναι το 10 Minute Mail, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν email μιας χρήσης με λίγα μόνο κλικ.

Εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών: Λίστα με τις 10 καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης

Ωστόσο, το 10 Minute Mail μας παρέχει email που είναι ενεργά μόνο για 10 λεπτά, γεγονός που απογοητεύει πολλούς χρήστες. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. GuerrillaMail

Το GuerrillaMail είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το καλύτερο πράγμα για το Guerrilla Mail είναι η καθαρή διεπαφή του, η οποία είναι αρκετά καλά οργανωμένη. Το εργαλείο web επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν μια διεύθυνση email μιας χρήσης με λίγα μόνο κλικ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν email με συνημμένα έως 150 MB. Έτσι, το GuerrillaMail είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

2. MailDrop

Το MailDrop είναι μια άλλη καλύτερη προσωρινή υπηρεσία email στη λίστα, γνωστή για τη διεπαφή της. Το Maildrop δεν ζητά από τους χρήστες να εγγραφούν για τη δημιουργία email μιας χρήσης.

Εκτός από αυτό, το MailDrop διαθέτει επίσης κάποια προηγμένη τεχνολογία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα για να διατηρεί τα εισερχόμενά σας καθαρά από ανεπιθύμητα μηνύματα και κακόβουλο λογισμικό.

3. AirMail

Το AirMail είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν προσωρινές υπηρεσίες email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το καλύτερο πράγμα για την AirMail είναι ότι παρέχει στους χρήστες μια τυχαία διεύθυνση email και εισερχόμενα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εγγραφή ή εγγραφή σε νέους ιστότοπους ή διαδικτυακές υπηρεσίες.

Ο ιστότοπος ήταν γρήγορος και ανανεώνει αυτόματα το φάκελο εισερχομένων. Έτσι, η AirMail είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν προσωρινή υπηρεσία email που μπορείτε να εξετάσετε.

4. Mailinator

Το Mailinator επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν δωρεάν διευθύνσεις email της επιλογής τους. Όπως το 10 Minute Mail, το Mailinator παρέχει επίσης τη διεύθυνση email μιας χρήσης των χρηστών, η οποία είναι ενεργή για 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του χρονικού πλαισίου των 10 λεπτών, μπορείτε να εγγραφείτε σε διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους ή υπηρεσίες.

5. Temp Mail

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών, η Temp Mail μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους ιστότοπους, το Temp Mail είναι δωρεάν, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν μια απεριόριστη διεύθυνση email μιας χρήσης με λίγα μόνο κλικ.

Εκτός από αυτό, η διεπαφή κάνει το Temp Mail να ξεχωρίζει από το πλήθος. Έτσι, το Temp Mail είναι μια άλλη καλύτερη προσωρινή υπηρεσία email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

6. Μίας χρήσης

Το Dipostable είναι επίσης μια δημοφιλής προσωρινή υπηρεσία email που μπορείτε να εξετάσετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Dispostable δεν είναι τόσο δημοφιλές, αλλά κάνει τη δουλειά του.

Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια τυχαία διεύθυνση email της επιλογής τους, αρκεί να τελειώνει με @dispostable.com. Το καλύτερο πράγμα για το Dispostable είναι ότι οι διευθύνσεις email που δημιουργείτε διαρκούν τρεις ημέρες.

7. Tempr Email

Το Tempr Email, παλαιότερα γνωστό ως Απόρριψη email, είναι μια άλλη εναλλακτική λύση 10 λεπτών αλληλογραφίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το καλύτερο πράγμα για το Tempe EMail είναι ότι οι διευθύνσεις email είναι ενεργές για μία εβδομάδα.

Δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία email μιας χρήσης στη λίστα, αλλά είναι ίσως η καλύτερη. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφούν στο Tempr EMail για να δημιουργήσουν μια διεύθυνση email μιας χρήσης.

8. EmailOnDeck

Το EmailOnDeck είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος που σας παρέχει δωρεάν email. Η δημιουργία μιας αναλώσιμης διεύθυνσης email με το EmailOnDeck είναι εύκολη. χρειάζεται μόνο δύο κλικ για να λάβετε μια προσωρινή αλληλογραφία.

Ενώ το EmailOnDeck είναι μια προσωρινή υπηρεσία αλληλογραφίας, οι επαγγελματίες τη χρησιμοποιούν ευρέως για την ανταλλαγή email. Έτσι, το EmailOnDeck είναι μια άλλη εξαιρετική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να εξετάσετε εάν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας μην επιτρέποντας ανεπιθύμητα μηνύματα στα εισερχόμενά σας.

9. ThrowAwayMail

Το ThrowAwayMail είναι μια δωρεάν προσωρινή υπηρεσία email που ισχυρίζεται ότι καταπολεμά τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Όπως κάθε άλλη υπηρεσία email, το ThrowAwayMail δημιουργεί επίσης ένα προσωρινό email.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email για να εγγράψετε ιστότοπους, εφαρμογές και υπηρεσίες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η διεύθυνση email ήταν έγκυρη μόνο για 48 ώρες. Εάν δεν ανοίξετε τα εισερχόμενα email εντός 48 ωρών, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χαθούν.

10. Mail Poof!

Mail Poof! μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλής επιλογή στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σας παρέχει μόνο δύο ψευδώνυμα email για να διαλέξετε και τα email που λαμβάνετε έχουν ρυθμιστεί να διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι δεν αποθηκεύει ποτέ τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σύστημά του και τα μηνύματα ήταν έγκυρα μόνο για 24 ώρες. Μόλις περάσουν οι 24 ώρες, τα email διαγράφηκαν οριστικά.

Λοιπόν, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών που μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα. Με αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια απεριόριστη προσωρινή διεύθυνση email σε δευτερόλεπτα. Εάν γνωρίζετε άλλους ιστότοπους σαν αυτούς, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς email στα Windows 11

Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων στα Windows 10

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Yahoo

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *