αντικλεπτικές εφαρμογές

10 εφαρμογές για λήψη φωτογραφιών εισβολέων στο Android σας

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε PIN, Κωδικό Πρόσβασης ή Κλείδωμα Μοτίβου. Κάποιος με εξαιρετικές δεξιότητες μπορεί ακόμα να μπει στο smartphone σας. Σε περίπτωση κλοπής τηλεφώνου, ο κλέφτης θα προσπαθήσει να παραβιάσει την προστασία του κωδικού πρόσβασής σας. Εκείνη την εποχή, οι εφαρμογές που καταγράφουν φωτογραφίες εισβολέων θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες.

Πολλές εφαρμογές Android στο Google Play Store χρησιμοποιούν την μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου για να τραβήξουν τη φωτογραφία κάποιου που πληκτρολογεί λάθος τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφώνου σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να τραβήξετε καλύτερες σέλφι με μπροστινή κάμερα τη νύχτα

10 εφαρμογές για λήψη φωτογραφιών εισβολέων στο Android σας

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για τη λήψη της φωτογραφίας κάποιου που πληκτρολογεί λάθος τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφώνου σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές για τη λήψη φωτογραφιών εισβολέων.

1. Ειδοποίηση για Selfie Intruder

Ειδοποίηση για Selfie Intruder

Το Intruder Selfie Alert είναι ένα από τα καλύτερες αντικλεπτικές εφαρμογές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android smartphone σας. Είναι μια εφαρμογή ασφαλείας που καταγράφει τη φωτογραφία οποιουδήποτε προσπαθεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή σας με λάθος κωδικό πρόσβασης.

Μόλις εντοπίσει έναν εισβολέα, σας στέλνει μια ειδοποίηση στη διεύθυνση email σας. Εκτός από αυτό, αποθηκεύει επίσης τις εικόνες των εισβολέων που έχουν καταγραφεί στον λογαριασμό σας στο Google Drive.

2. Πιάστε τον εισβολέα τηλεφώνου

Πιάστε τον εισβολέα τηλεφώνου

Το Catch Phone Intruder είναι μια λιγότερο δημοφιλής εφαρμογή, αλλά εξακολουθεί να σας επιτρέπει να βρείτε ποιος άγγιξε το τηλέφωνό σας ερήμην σας. Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας, η εφαρμογή Catch Phone Intruder καταγράφει τη φωτογραφία με μια μπροστινή κάμερα.

Η εφαρμογή είναι ελαφριά και λειτουργεί καλά ακόμα και με κωδικό πρόσβασης, κωδικό PIN και κλείδωμα μοτίβου. Επιπλέον, έχει επίσης την επιλογή απόκρυψης των φωτογραφιών από την εφαρμογή Gallery. Συνολικά, το Catch Phone Intruder είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κατά της κλοπής και προστασίας απορρήτου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

3. WTMP

WTMP

Το WTMP είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή η εφαρμογή Android καταγράφει όσους χρησιμοποιούν το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα. Εκτελείται στο παρασκήνιο και ξεκινά με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να ξεκινά την εγγραφή κάθε φορά που σβήνει η οθόνη της συσκευής. Επίσης, ενεργοποιείται αν κάποιος προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τη συσκευή πολλές φορές.

4. Spy Selfie

Spy Selfie

Το Spy Selfie ή Intruder Detector είναι μια από τις φοβερές εφαρμογές ασφάλειας και απορρήτου σε smartphone Android. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή στη λίστα, το Spy Selfie καταγράφει τη selfie ενός ατόμου που προσπαθεί να κατασκοπεύσει το τηλέφωνό σας.

Η εφαρμογή καταγράφει τη selfie του ατόμου που προσπαθεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας με λάθος pin, κωδικό πρόσβασης ή μοτίβο. Η selfie αποθηκεύεται απευθείας στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Μαζί με αυτό, το Spy Selfie σας στέλνει επίσης ένα email με πλήρεις πληροφορίες για τον εισβολέα, συμπεριλαμβανομένης της εικόνας, της τοποθεσίας και της ακριβούς ώρας του συμβάντος.

5. Ρολόι

LockWatch

Το Lockwatch είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που καταγράφει την εικόνα κάποιου που προσπαθεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή σας με λάθος κωδικό πρόσβασης. Το υπέροχο με το ρολόι Lock είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο φαίνεται καθαρό και καλά οργανωμένο.

Πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Αποστολή ειδοποίησης email” σε αυτήν την εφαρμογή και κάνει τα επόμενα πράγματα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προσπάθειες ξεκλειδώματος και να επιλέξετε ανάμεσα σε μία, δύο ή τρεις. Εάν το Lockwatch πιάσει κάποιον, στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει τη φωτογραφία του εισβολέα.

6. Τρίτο μάτι

Τρίτο μάτι

Το Third Eye είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Lockwatch Android που αναφέρεται παραπάνω. Το υπέροχο πράγμα του Third Eye είναι ότι αντί να στέλνει μια διεύθυνση email, το τηλέφωνο αποθηκεύει τις φωτογραφίες του εισβολέα στην εφαρμογή Gallery.

Η εφαρμογή είναι απλή και οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία “Ανίχνευση εισβολέα” από τις ρυθμίσεις. Εκτός από αυτό, το Third Eye επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίσουν τον αριθμό των προσπαθειών ξεκλειδώματος. Εάν δεν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες των εισβολέων στη Γκαλερί, μπορείτε επίσης να τις κρύψετε.

7. Κρουκοπαγίδα

Κρουκοπαγίδα

Αν ψάχνετε για έναν παρόμοιο τύπο εφαρμογής που φτάνει με εξαιρετική διεπαφή χρήστη και επιλογή σκοτεινής λειτουργίας, πρέπει να δοκιμάσετε το Crookcatcher. Μάντεψε? Το Crookcatcher είναι ένα από τα η καλύτερη εφαρμογή Android για selfie για εισβολείς διαθέσιμο στο Google Play Store..

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, το Crookcatcher επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν το όριο προσπάθειας οπουδήποτε από ένα έως πέντε. Αντί να αποθηκεύει τις εικόνες στη Συλλογή, διατηρεί τις εικόνες στην εφαρμογή Crookcatcher.

8. Hidden Eye

Κρυφό Μάτι

Το Hidden Eye είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή που κάνει κλικ στη selfie του Intruder. Με το Hidden Eye, μπορείτε εύκολα να δείτε ποιος προσπάθησε να ξεκλειδώσει το smartphone σας χωρίς εξουσιοδότηση.

Επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν το όριο προσπάθειας οπουδήποτε από ένα έως πέντε και αποθηκεύει τις φωτογραφίες στην εφαρμογή συλλογής του τηλεφώνου. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει μερικά σφάλματα και μερικές φορές αποτυγχάνει να καταγράψει την εικόνα.

9. Intruder Selfie

Σέλφι εισβολέα

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Intruder Selfie επιτρέπει στους χρήστες να δουν ποιος προσπάθησε να ξεκλειδώσει τις συσκευές τους χωρίς εξουσιοδότηση. Η εφαρμογή διαθέτει εξαιρετική διεπαφή χρήστη, καταγράφοντας αυτόματα τη selfie του εισβολέα μετά από πολλές προσπάθειες εσφαλμένου κωδικού πρόσβασης.

Από προεπιλογή, το Intruder Selfie αποθηκεύει όλες τις εικόνες που τραβήχτηκαν στην εφαρμογή Gallery. Ωστόσο, υπάρχει μια επιλογή για απόκρυψη των εικόνων από την εφαρμογή Gallery.

10. Κλείδωμα εφαρμογής

Κλείδωμα εφαρμογής

Το App Lock από το Inshot είναι ένα ντουλάπι εφαρμογών με κορυφαία βαθμολογία για Android. Σας επιτρέπει να κλειδώνετε εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης, PIN ή κλείδωμα μοτίβου. Όχι μόνο εφαρμογές τρίτων, αλλά και το App Lock μπορεί να κλειδώσει και ορισμένες από τις εφαρμογές του συστήματός σας, όπως το Gallery.

Το πιο πρόσφατο App Lock από το Inshot διαθέτει μια λειτουργία selfie για εισβολείς που τραβάει φωτογραφίες εισβολέων που εισάγουν λανθασμένο κωδικό πρόσβασης. Η εικόνα αποθηκεύεται στην εφαρμογή συλλογής του τηλεφώνου σας.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για να πιάσετε το άτομο που προσπάθησε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη συσκευή σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές για τη λήψη φωτογραφιών από εισβολείς, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Google

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok

Πώς να σταματήσετε την κάμερα του τηλεφώνου σας να αναστρέφει ή να αντικατοπτρίζει φωτογραφίες

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *