Εναλλακτικές λύσεις WhatsApp.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Whatsapp το 2023

Εάν διαβάζετε ειδήσεις τεχνολογίας για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το WhatsApp ενημέρωσε πρόσφατα τους όρους και την πολιτική απορρήτου του. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη πολιτική, το WhatsApp απαιτεί πλέον να μοιράζεται τα δεδομένα σας με το Facebook και άλλες υπηρεσίες τρίτων.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε Εναλλακτικές λύσεις WhatsApp. Από τώρα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις WhatsApp διαθέσιμες στο Play Store που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και το απόρρητο.

καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Whatsapp

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WhatsApp για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις κ.λπ. Ας το ελέγξουμε.

1. Τηλεγράφημα

Τηλεγράφημα

Το τηλεγράφημα είναι το καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όταν πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις WhatsApp. Ο λόγος για τον οποίο έχουμε καταχωρήσει το Telegram στην κορυφή είναι ότι προσφέρει καλύτερες δυνατότητες από το WhatsApp.

Με το Telegram, μπορείτε να ανταλλάξετε αρχεία μεγέθους έως 1,5 GB. Επίσης, το Telegram επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ομάδες με έως και 200.000 μέλη. Το Telegram εστιάζει περισσότερο σε ομάδες παρά σε μεμονωμένες συνομιλίες.

2. Σήμα

Σήμα

Το Signal Private Messenger είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και το απόρρητο. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του Signal Private Messenger, σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής και βίντεο κ.λπ.

Επίσης, υπάρχουν και άλλες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας, όπως κλείδωμα εφαρμογής, αποκλεισμός λήψης οθόνης κ.λπ.

3. Διχόνοια

Διχόνοια

Με τα χρόνια, το Discord είναι γνωστό ως η καλύτερη πλατφόρμα για συνομιλία με τους συναδέλφους σας παίκτες. Ωστόσο, το Discord είναι πολύ πιο ικανό από αυτό.

Με τη λειτουργία μηνυμάτων του Discord, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα κειμένου, emoji, emotes, GIF, εικόνες κ.λπ. Επίσης, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν ομάδες με έως και 10 μέλη.

4. ΓΡΑΜΜΗ

ΓΡΑΜΜΗ

Το LINE είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση WhatsApp στη λίστα για την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε δωρεάν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις μέσω της εφαρμογής LINE και μηνύματα κειμένου με τους φίλους σας.

Όπως το WhatsApp, το LINE διαθέτει επίσης κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Διαθέτει επίσης υπηρεσία Line Pay που προορίζεται για αποστολή/λήψη πληρωμών.

5. Μηνύματα από την Google

Μηνύματα από την Google

Το Messages από την Google δεν είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, αλλά υποστηρίζεται από Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων RCS της Google, το οποίο είναι υπέροχο. Αν δεν γνωρίζετε, το RCS είναι μια τεράστια αναβάθμιση μέσω SMS.

Όπως μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, η ανταλλαγή μηνυμάτων RCS βασίζεται επίσης σε ενεργά δεδομένα Διαδικτύου για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων. Εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει μηνύματα RCS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωρεάν λειτουργία.

Για να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων RCS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Messages by Google Android. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, πρέπει να ενεργοποιήσετε το RCS από τις Ρυθμίσεις. Για έναν λεπτομερή οδηγό, ανατρέξτε στον οδηγό μας – Πώς να ελέγξετε εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει τα μηνύματα RCS της Google.

6. Wickr Me

Wickr Me

Το Wickr Me είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που προορίζεται για άτομα που έχουν επίγνωση του απορρήτου και της ασφάλειας. Τα πάντα στο Wickr I είναι πλήρως κρυπτογραφημένα, από φωνητικές κλήσεις έως κοινή χρήση αρχείων

Σύμφωνα με την καταχώριση του Google Play Store, το Wickr Me κρυπτογραφεί τα μηνύματά σας με ένα νέο κλειδί χρησιμοποιώντας προηγμένη ελεγμένη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Χάρη σε μια τέτοια κρυπτογράφηση, ακόμη και το Wickr Me δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματα ή στη λίστα επαφών σας.

7. Threema

Threema

Το Threema είναι ένα από τα καλύτερα και τα περισσότερα Android ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Το καλό με το Threema είναι ότι κρυπτογραφεί όλο το περιεχόμενο που μοιράζεστε στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων πολυμέσων, εγγράφων κ.λπ.

Μαζί με αυτό, η εφαρμογή προσφέρει επίσης πολλές κρυπτογραφημένες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των συνομιλιών με ασφάλεια.

8. Viber

Viber

Λοιπόν, το Viber είναι λίγο διαφορετικό από το WhatsApp. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων διαθέτει υποστήριξη πολλών συσκευών, την οποία δεν διαθέτει το WhatsApp. Εκτός από αυτό, το Viber μοιάζει πολύ με το WhatsApp.

Είναι μια από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν διεθνείς κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να ανοίγετε μια ομαδική συνομιλία και πολλά άλλα.

9. Voxer

Voxer

Το Voxer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που σας επιτρέπει να στέλνετε κρυπτογραφημένα μηνύματα από άκρο σε άκρο. Ωστόσο, σε αντίθεση με το WhatsApp, το Voxer δεν διαθέτει δυνατότητα βιντεοκλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι τα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει στο Voxer δεν μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν από τρίτους.

10. Keybase

Keybase

Το Keybase είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά διαφέρει από όλες τις άλλες που αναφέρονται στο άρθρο. Με το Keybase, μπορείτε να γράφετε με ασφάλεια σε χρήστες Twitter, Reddit, Facebook και Github.

Αυτό σημαίνει ότι το Keybase δεν απαιτεί διεύθυνση email ή αριθμό τηλεφώνου. Όλα τα μηνύματα που ανταλλάσσονται μέσω της εφαρμογής είναι ασφαλή και είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για να φροντίσετε το απόρρητό σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να παρακολουθείτε κλήσεις WhatsApp

12 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *