ανάκτηση κωδικών πρόσβασης στο Facebook

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook [Quick Guide]

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ή η εφαρμογή.
  • Χρήση ιστότοπου: Μεταβείτε στο Σελίδα σύνδεσης στο Facebook → Κάντε κλικ στο Ξεχάσατε λογαριασμό; κουμπί → Εισαγάγετε τη δική σας ταχυδρομείο ή τηλεφωνικό νούμερο → Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα τέσσερις επιλογές → Ολοκληρώστε την επαλήθευση → Εισαγάγετε το Νέος Κωδικός.
  • Χρήση εφαρμογής: Ανοίξτε το Εφαρμογή Facebook → Κάντε κλικ στο Ξεχασμένος κωδικός? κουμπί → Enter τηλεφωνικό νούμερο ή ταχυδρομείο → Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες διαδικασίες επαλήθευσης → Ολοκληρώστε την επαλήθευση → Εισαγάγετε το Νέος Κωδικός.

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook; Μην ανησυχείς. μπορείς επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Facebook ή της σελίδας χρησιμοποιώντας την Βρες Τον Λογαριασμό Σου ιστοσελίδα ή την εφαρμογή Facebook.

Το Facebook προσφέρει έναν απρόσκοπτο τρόπο επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας αναγνωριστικό συστημένης αλληλογραφίας ή τηλεφωνικό νούμερο για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Επαληθεύοντας την αλληλογραφία ή τον αριθμό τηλεφώνου σας, μπορείτε να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε διαφορετικούς τρόπους για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook.

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Facebook ή της επαγγελματικής σας σελίδας.

1. Πηγαίνετε στο Facebook Σύνδεση σελίδα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

2. Κάντε κλικ στο Ξεχάσατε λογαριασμό; κουμπί στην ιστοσελίδα.

3. Τώρα, θα πάρετε το Facebook Βρείτε τον λογαριασμό σας σελίδα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα απευθείας χρησιμοποιώντας αυτό Σύνδεσμος.

4. Εισαγάγετε το τηλεφωνικό νούμερο ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ συσχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

5. Στην επόμενη οθόνη, θα έχετε τέσσερις επιλογές. 1. Χρησιμοποιήστε τον Λογαριασμό μου Google. 2. Στείλτε τον κωδικό μέσω email. 3. Στείλτε κωδικό μέσω SMS. 4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε. Επιλέξτε τη 2η ή 3η επιλογή και κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία από αυτές τις τέσσερις επιλογές, μεταβείτε στο κάτω από την ενότητα όπου επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook χωρίς να χρησιμοποιήσετε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

6. Τώρα, εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί. Χωρίς τον κωδικό επιβεβαίωσης, δεν μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook.

7. Τώρα, εισάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης.

8. Εάν γίνει σωστά, θα πάρετε το Ο κωδικός άλλαξε οθόνη. Επιλέξτε το Αποσυνδεθείτε από άλλες συσκευές για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook για όλες τις υπάρχουσες συσκευές. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί.

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook χρησιμοποιώντας iPhone ή Android

Πριν ξεκινήσετε τα βήματα, φροντίστε να ενημερώσετε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας Android ή iOS από το Play Store ή App Store. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Messager, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και κάντε κλικ στο Ξεχασμένος κωδικός? κουμπί.

2. Τώρα, εισάγετε το καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εύρεση λογαριασμού κουμπί.

3. Θα λάβετε μια λίστα επιλογών. Επιλέξτε το Λάβετε κωδικό ή σύνδεσμο μέσω email επιλογή.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε πρόσβαση στον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου ή αλληλογραφία, μεταβείτε στο κάτω από την ενότηταόπου επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook χωρίς να χρησιμοποιήσετε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό στην επόμενη οθόνη και κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί.

5. Τώρα, πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

6. Εάν θέλετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα διαπιστευτήριά σας στο Facebook στην εφαρμογή. Κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί στην επόμενη οθόνη για να κάνετε το ίδιο.

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook χωρίς αλληλογραφία ή αριθμό τηλεφώνου

1. Εάν δεν έχετε πρόσβαση στον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου ή αναγνωριστικό αλληλογραφίας, κάντε κλικ στο Δεν έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτά κουμπί στο Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης οθόνη.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Αρχή κουμπί στην επόμενη οθόνη.

3. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό αλληλογραφίας στο οποίο έχετε πρόσβαση και κάντε κλικ στο Πάρετε τον κωδικό κουμπί.

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό και κάντε κλικ στο Επιβεβαιώνω κουμπί.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αναγνωριστικό μεταφόρτωσης και ανεβάστε το αποδεικτικό σας για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.

6. Αφού επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, ακολουθήστε τις οδηγίες για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Facebook.

Αυτό μπορεί να λειτουργεί ή να μην λειτουργεί με βάση τις ρυθμίσεις απορρήτου σας στο Facebook. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου ή την αλληλογραφία του λογαριασμού σας στο Facebook, μπορεί να χάσετε τον λογαριασμό σας. Για να το αποτρέψετε αυτό, σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασης στο Firefox ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και να τον χρησιμοποιείτε όποτε χρειάζεται.

FAQ

1. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για την ανάκτηση κωδικών πρόσβασης στο Facebook;

Δεν συνιστούμε τη χρήση εφαρμογών τρίτων για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Facebook. Αν θέλετε, μπορείτε να δοκιμάσετε εφαρμογές όπως XenArmor για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *