πωσ κατεβαζω βιντεο απο το facebook

Πώς να αφαιρέσετε το φίλο κάποιου στο Facebook

Μερικά πράγματα απλά δεν είναι για πάντα. Για παράδειγμα, αν δεν θέλετε πλέον να είστε συνδεδεμένοι με έναν από τους φίλους σας στο Facebook, μπορείτε να τον καταργήσετε. Θα σας δείξουμε πώς να αφαιρέσετε τους φίλους σας στο Facebook στην εφαρμογή για κινητά και στον ιστό.

Όταν αφαιρείτε έναν φίλο από το Facebook, δεν θα ειδοποιηθεί. Αντίθετα, δεν θα εμφανίζεστε πλέον στη ροή ειδήσεων ή Λίστα φίλων και αντίστροφα.

Πώς να αφαιρέσετε το φίλο κάποιου στην εφαρμογή Facebook

Εάν είστε ένας από τους πολλούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Facebook για κινητά σε Android, iPhone ή iPad, μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα φίλων σας εκεί, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης φίλου κάποιου.

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πατήστε το δικό σας Προφίλ εικόνα για να ανοίξετε το μενού.

Παρακέντηση Οι φιλοι.

Επιλέγω Τους φίλους σας στην κορυφή.

Κάντε κύλιση και επιλέξτε το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε το φίλο σας ή χρησιμοποιήστε το Αναζήτηση μπαρ στην κορυφή.

Όταν δείτε το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε φίλο, κάντε ένα από τα παρακάτω:

Πατήστε το τρεις τελείες στα δεξιά του ονόματος του ατόμου και επιλέξτε Unfriend [name] στο αναδυόμενο μενού.

Επιλέξτε τα για να εμφανίσετε το προφίλ τους στο Facebook. Επίλεξε το Οι φιλοι κουμπί στο επάνω τμήμα και πατήστε Unfriend.

Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε αυτήν την ενέργεια. Παρακέντηση Εντάξει να τους αφαιρέσετε ως φίλο ή Ματαίωση εάν έχετε μια αλλαγή καρδιάς.

Πώς να αφαιρέσετε φίλους από κάποιον στον ιστότοπο του Facebook

Είναι εξίσου εύκολο να ξεκολλήσεις κάποιον από τον ιστό. Κατευθυνθείτε προς το Ιστοσελίδα στο Facebookσυνδεθείτε και ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

μεταβείτε στο Σπίτι σελίδα χρησιμοποιώντας το εικονίδιο στην επάνω πλοήγηση. Στη συνέχεια, επιλέξτε Οι φιλοι στην πλαϊνή γραμμή στα αριστερά.

Επιλέγω Ολοι οι φίλοι στα αριστερά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε στη λίστα των φίλων σας για να βρείτε αυτόν που θέλετε ή να τον χρησιμοποιήσετε Αναζήτηση κουτί στο πάνω μέρος για να βρεις τον φίλο πιο γρήγορα.

Όταν εντοπίσετε το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε φίλο, κάντε ένα από τα εξής:

Κάντε κλικ στο τρεις τελείες στα δεξιά του ονόματός τους στην πλαϊνή γραμμή και επιλέξτε Unfriend [name] στο αναπτυσσόμενο μενού.

Επιλέξτε τα για να εμφανιστεί το προφίλ τους στο Facebook στα δεξιά. Κάντε κλικ στο Οι φιλοι κουμπί στην επάνω δεξιά ενότητα και επιλέξτε Unfriend.

Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε αυτήν την ενέργεια. Επιλέγω Επιβεβαιώνω να τους αφαιρέσετε ως φίλο ή Ματαίωση αν αλλάξεις γνώμη.

Εάν αποφασίσετε αργότερα ότι θα θέλατε να κάνετε ξανά φίλο με κάποιον που δεν είχατε φίλο στο Facebook, μπορείτε απλώς να του στείλετε ένα νέο αίτημα φιλίας.

Να θυμάστε ότι αν θέλετε να κάνετε το unfriending ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε αποκλεισμός χρηστών τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *