Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποια άτομα στη λίστα των φίλων σας εξαφανίστηκαν ξαφνικά; Μερικοί από αυτούς με τους οποίους δεν ήσασταν σε επαφή για αρκετό καιρό δεν μπορούσατε να επικοινωνήσετε αργότερα όταν το θέλατε; Τότε μπορεί να έχετε αποκλειστεί, μάλλον. Ακόμα δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος. Ας δούμε σε αυτό το άρθρο τρόπους για να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Facebook .

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε εάν είστε αποκλεισμένοι στο Facebook είναι ότι το άτομο που σας έχει αποκλείσει δεν θα βρεθεί πουθενά. Δεν έχετε πρόσβαση στο προφίλ, το χρονοδιάγραμμα, τις φωτογραφίες ή τα βίντεό τους .

Το Facebook δεν σας ειδοποιεί εάν έχετε αποκλειστεί από οποιοδήποτε άτομο, καθώς το Facebook, από προεπιλογή, διαθέτει μια τέτοια δυνατότητα. Ας δούμε λοιπόν πώς θα μπορούσατε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε αποκλειστεί.

Πώς να δείτε παλιές ιστορίες στο Facebook [Απλός οδηγός](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι συμβαίνει όταν αποκλείεστε από κάποιον στο Facebook;

Εάν είστε αποκλεισμένοι από οποιονδήποτε στο Facebook, τότε είναι τα πράγματα που θα παρατηρήσετε.

Δεν θα τους βλέπετε στη λίστα των φίλων σας. Δεν μπορείτε πλέον να προσθέσετε ετικέτα σε αυτό το άτομο σε αναρτήσεις. Δεν μπορούν να σταλούν προσκλήσεις σε εκδηλώσεις ή ομάδες σε αυτό το άτομο. Δεν μπορείτε να δείτε τη σελίδα του προφίλ του. Ο Yow δεν θα μπορεί να δει τις αναρτήσεις του στη ροή του. Ομοίως, δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα μέσω του Facebook Messenger.

Πώς να δείτε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Facebook

Εάν είστε αποκλεισμένοι από κάποιον στο Facebook ή εάν δεν το κάνετε αυτό, έχετε αποκλειστεί από κάποιον στο Facebook, ακολουθούν τα βήματα με τα οποία μπορείτε να μάθετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Facebook.

Μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση Facebook

Στο επάνω μέρος της οθόνης του Facebook, έχετε ένα πλαίσιο αναζήτησης (υπολογιστής και κινητό). Αναζητήστε το όνομα που θέλετε να ελέγξετε. Εάν το προφίλ δεν εμφανίστηκε στα αποτελέσματα, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί λόγοι για να συμβεί αυτό. Μπορεί να έχετε αποκλειστεί από τον χρήστη. Έχει ορίσει το απόρρητο του προφίλ με τέτοιο τρόπο. Το προφίλ θα μπορούσε να είχε διαγραφεί στο Facebook.

Για να προσθέσετε σε αυτήν τη μέθοδο, απλώς αποσυνδεθείτε από το προφίλ σας και επικολλήστε τον σύνδεσμο προφίλ του ατόμου. Εάν εμφανιστεί το προφίλ, τότε το άτομο σας έχει αποκλείσει.

Πλαίσιο αναζήτησης Facebook χωρίς σύνδεση

Μάθετε εάν κάποιος σας απέκλεισε χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση στη λίστα φίλων

Βρείτε έναν φίλο που είναι κοινός ανάμεσα σε εσάς και το άτομο. Αναζητήστε αυτό το άτομο στο πλαίσιο αναζήτησης της λίστας φίλων του φίλου σας. Εάν το όνομα εμφανίζεται στα αποτελέσματα, τότε είναι σίγουρο ότι το άτομο σας έχει αποχωρήσει από φίλους. Διαφορετικά μπορεί να σας έχει μπλοκάρει.

Μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Facebook χρησιμοποιώντας αναρτήσεις και σχόλια

Εάν το άτομο που αναζητάτε σχολίασε ποτέ την ανάρτησή σας, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα σχολίων. Εάν το σχόλιο εξακολουθεί να υπάρχει, τότε αυτό αποδεικνύει ότι δεν έχετε αποκλειστεί.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις αναρτήσεις που έχουν επισημανθεί με τους κοινούς σας φίλους. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε για μια συγκεκριμένη ανάρτηση.

1: Στην αρχική σελίδα του Facebook, κάντε κλικ στο σύμβολο με το βέλος και επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο .

2: Επιλέξτε Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας και επιλέξτε Άτομα κάτω από το Φίλτρο .

3: Τώρα, πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου που αναζητάτε.

4. αν σας μπλοκάρουν, δεν θα βρείτε αναρτήσεις και σχόλια στη σελίδα. Αντί για κλικ, θα το δείτε ως έντονο μαύρο κείμενο.

Εάν δεν θυμάστε το όνομά τους, μπορείτε να αναζητήσετε το προφίλ ενός ατόμου στο Facebook με μια εικόνα .

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε χρησιμοποιώντας το Facebook Messenger

Αυτός είναι ένας καλύτερος τρόπος για να επιβεβαιώσετε εάν το άτομο σας έχει μπλοκάρει καθώς λαμβάνουμε μια ξεκάθαρη λύση μέσω αυτού.

Ανοίξτε το Facebook Messenger και ανοίξτε τη συνομιλία σας με το άτομο. Εάν εμφανίζει «Χρήστης Facebook» πάνω από τη συνομιλία, σημαίνει ότι ο λογαριασμός έχει διαγραφεί ή καταργηθεί. Αντίθετα, αν δείτε το όνομα του ατόμου με έντονη γραφή, τότε έχετε αποκλειστεί.

Επίσης, αν προσπαθήσετε να στείλετε μηνύματα σε αυτήν τη συνομιλία, θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα λέει: “Το άτομο δεν λαμβάνει μηνύματα αυτήν τη στιγμή”.

Λάβετε βοήθεια από τον φίλο σας

Ζητήστε από τον φίλο σας ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σας που χρησιμοποιεί το Facebook να ελέγξει για το άτομο. Εάν βρήκαν τον λογαριασμό, τότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί. Αντίθετα, εάν δεν μπορούν να δουν τη σελίδα τους, υπάρχει πιθανότητα να έχουν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε χρησιμοποιώντας Κάντε λίγη έρευνα

Ώρα να γίνεις Σέρλοκ Χολμς! Αναζητήστε διεξοδικά στο χρονολόγιό σας, στο προφίλ ή στη σελίδα της επιχείρησής σας για τις αναρτήσεις ή τις ετικέτες που έγιναν από αυτό το άτομο.

Θα μπορείτε να βλέπετε ακόμα αυτές τις αναρτήσεις. Πώς να μάθετε αν είστε μπλοκαρισμένοι ;

Ακόμα κι αν δείτε αυτές τις αναρτήσεις, δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα ή στο προφίλ του ατόμου.

Μετά από όλα αυτά τα βήματα, θα μπορούσατε να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι έχετε αποκλειστεί από τον χρήστη.

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το άτομο που σας απέκλεισε;

Εάν κάποιος σας μπλοκάρει, αφήστε αυτό το άτομο να πάρει χώρο, μπορεί να αλλάξει γνώμη και να επικοινωνήσει μαζί σας μετά από μερικούς μήνες ή χρόνια. Σε περίπτωση που το άτομο σας αποκλείσει κατά λάθος, μπορείτε να ενημερώσετε μέσω των κοινών φίλων ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Facebook χρησιμοποιώντας διαφορετικά διαπιστευτήρια για να τους ενημερώσετε. Φροντίστε να μην απογοητεύσετε ξανά το άτομο που σας μπλοκάρει.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μερικές πιο δροσερής λειτουργίας στο Facebook like

Δημιουργία δημοσκόπησης στο Facebook Απόκρυψη των φωτογραφιών σας στο Facebook & Ορισμός απορρήτου φωτογραφιών Ενεργοποίηση Dark Mode του Facebook Messenger

Ο ένας και μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιβεβαιώσετε είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με το άτομο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε τελικά να επιβεβαιώσετε εάν έχετε αποκλειστεί. Επίσης, μπορείτε να λύσετε τα ζητήματα μεταξύ σας και να γίνετε φίλοι για άλλη μια φορά και να ξεκινήσετε τη σχέση.

FAQ

Πώς μπορώ να ξέρω αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook δωρεάν;

Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω μεθόδους, μπορείτε να δείτε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Facebook.

Πώς να αποκλείσω κάποιον στο Facebook;

Μεταβείτε στο προφίλ του ατόμου που πρέπει να αποκλείσετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού.
Επιλέξτε την επιλογή αποκλεισμού και επιβεβαιώστε την.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy