Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Facebook Dating

How to Activate and Use Facebook Dating

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θεωρούν το Facebook ως ιστότοπο ή εφαρμογή γνωριμιών . Αλλά το Facebook περιλαμβάνει μια ενότητα γνωριμιών γνωστή ως Facebook Dating. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να το βρείτε και να το ενεργοποιήσετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να ενεργοποιήσετε το Facebook Dating επειδή δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε τους απατεώνες διαδικτυακών γνωριμιών γιατί δεν είναι όλοι οι χρήστες του Facebook γνήσιοι.

[WooZoneProducts asin=”amz-B09S6CVGNF”][/WooZoneProducts]

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ενεργοποιήσετε την εφαρμογή γνωριμιών Facebook

Η υπηρεσία γνωριμιών Facebook λειτουργεί σαν δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών όπως το Bumble, το Hinge και το Tinder. Αυτές οι δημοφιλείς εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί ειδικά για ραντεβού και ραντεβού μόνο, ενώ το Facebook όχι.

Ενώ το Facebook Dating είναι λιγότερο δημοφιλές, έχει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων εφαρμογών γνωριμιών. Χρησιμοποιεί τις διαθέσιμες πληροφορίες από το ήδη υπάρχον προφίλ σας για να σας ταιριάξει με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα, ακολουθούν παρόμοιους καλλιτέχνες ή έχουν συμμετάσχει σε παρόμοιες ομάδες.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η υπηρεσία γνωριμιών Facebook είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της εφαρμογής Facebook για κινητά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Το Facebook Dating είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία και δεν υπάρχουν λειτουργίες premium, όπως στο Tinder, για παράδειγμα, για τις οποίες θα έπρεπε να πληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή γνωριμιών Facebook

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook Dating, πρέπει να έχετε προφίλ στο Facebook και να είστε τουλάχιστον 18 ετών. Οι εφαρμογές του Facebook χρησιμοποιούν τις πληροφορίες από το προφίλ σας για να σας βρουν και να σας ταιριάξουν με πιθανές ημερομηνίες και να σας τις προτείνουν. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ μόνο για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ρυθμίσετε την εφαρμογή Dating. Είναι λίγο πολύ τα ίδια και στα smartphone Android και στο iOS.

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο smartphone σας.

Πατήστε το Μενού (οι τρεις γραμμές γνωστές και ως μενού χάμπουργκερ). Η θέση του Μενού μπορεί να βρίσκεται στην επάνω ή στην κάτω γωνία της οθόνης, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα.

Στο Μενού, βρείτε την ενότητα με το όνομα Όλες οι συντομεύσεις . Εδώ θα αναζητήσετε την επιλογή Dating .

Εάν δεν βλέπετε την επιλογή Ραντεβού, πατήστε Δείτε περισσότερα , που βρίσκεται στο κάτω μέρος των συντομεύσεων.

Μόλις το βρείτε, πατήστε Ραντεβού και Ξεκινήστε .

Ενεργοποιήστε το προφίλ γνωριμιών σας στο Facebook

Απλώς πατώντας τις επιλογές Ραντεβού και Ξεκινήστε, ενεργοποιείτε την εφαρμογή Facebook Dating. Αλλά για να συνεχίσετε, θα πρέπει να ρυθμίσετε το προφίλ σας στο FB Dating. Αυτό το προφίλ δεν διαφέρει πολύ από το αρχικό προφίλ σας στο Facebook.

Το ίδιο το Facebook θα εισάγει τις πληροφορίες που κάνατε διαθέσιμες στο αρχικό προφίλ. Ωστόσο, τώρα έχετε τον έλεγχο του τι θα εμφανίζεται. Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε τις πληροφορίες πατώντας το X ή να τις αλλάξετε πατώντας το μαρκαδόρο με το μολύβι.

Λάβετε υπόψη ότι οι αλλαγές που κάνετε στο προφίλ σας στο Dating δεν θα επηρεάσουν τις πληροφορίες στο αρχικό προφίλ σας στο Facebook. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν επιλέξατε να αποκρύψετε ορισμένες από τις πληροφορίες από το αρχικό προφίλ σας, όπως από ποιο σχολείο αποφοιτήσατε ή πού γεννηθήκατε, μπορείτε να τις εμφανίσετε ξεχωριστά.

Πώς λειτουργεί το Facebook Dating;

Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του προφίλ σας στο FB Dating, πατήστε Επιβεβαίωση . Το προφίλ σας θα δημοσιευτεί αυτόματα και άλλα άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα μπορούν να σας βρουν.

Όποτε θέλετε να επιστρέψετε στο προφίλ γνωριμιών σας, μεταβείτε στο Μενού τριών γραμμών και ανάμεσα στις συντομεύσεις, βρείτε και πατήστε Ραντεβού . Θα σας μεταφέρει αυτόματα στη σελίδα Ραντεβού. Στην κορυφή υπάρχουν τρεις επιλογές: Προφίλ, Μου άρεσαν και Αντιστοιχίσεις.

Υπάρχει επίσης ένα κουμπί με το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία. Εδώ βρίσκονται οι ρυθμίσεις και θα συζητήσουμε τη διαμόρφωση του προφίλ σας στην επόμενη ενότητα.

1. Προφίλ

Εάν πατήσετε την επιλογή Προφίλ , μπορείτε να αλλάξετε τις πληροφορίες που βάλατε προηγουμένως. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε χόμπι και ενδιαφέροντα, να αλλάξετε την κατάσταση της σχέσης σας ή να προσθέσετε φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα εισαγωγικό κείμενο για τον εαυτό σας και τις προσδοκίες που μπορεί να έχετε για πιθανούς αγώνες.

Τυχόν γραπτές πληροφορίες ή φωτογραφίες που μοιράζεστε στο FB Dating App δεν θα εμφανίζονται στο προφίλ χρήστη σας. Με τον ίδιο τρόπο, όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε μέσω της υπηρεσίας Dating θα διατηρούνται χωριστά από τα μηνύματα στο Facebook messenger.

2. Μου άρεσες

Στην ενότητα που σας άρεσε , θα δείτε όλους τους χρήστες του Facebook Dating που τους άρεσε το προφίλ σας. Μπορείτε να τους επιτρέψετε ή να τους απορρίψετε, ώστε να μην μπορούν να σας στείλουν μήνυμα. Μόνο οι χρήστες που σας αρέσουν μπορούν να σας στέλνουν προσωπικά μηνύματα. Ομοίως, δεν θα μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κανέναν μέχρι να επιστρέψετε ένα like.

Για να επιστρέψετε ένα like, απλώς πατήστε στο εικονίδιο της καρδιάς. Εάν θέλετε να απορρίψετε κάποιον, πατήστε το εικονίδιο X. Η ενότητα “Μου αρέσεις” λειτουργεί επίσης ως ειδοποιήσεις. Εδώ θα βρεις όλα τα νέα likes και τα παλιά που επέλεξες να μην αντιδράσεις. Το Facebook αντέγραψε επίσης το σάρωση του Tinder προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για να τους αρέσει ή να απορρίπτει προφίλ.

3. Αγώνες

Μόλις σας αρέσει κάποιος πίσω ή άλλοι χρήστες ανταποκριθούν στα likes σας, θα γίνετε ταιριαστός. Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε το προφίλ του αγώνα σας και να δείτε ποια ενδιαφέροντα μοιράζεστε και εάν έχετε κοινούς φίλους. Μπορείτε να βρείτε τα προφίλ αντιστοίχισης στην ενότητα Αγώνες . Από εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με άλλους χρήστες. Απλώς πατήστε στη φωτογραφία τους και μια ενότητα συνομιλίας θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αυτές οι συνομιλίες δεν θα εμφανίζονται στο Facebook Messenger σας ακόμα κι αν γίνετε φίλοι με το ταίρι σας στο Facebook. Επίσης, θα μπορείτε πάντα να επιστρέφετε στο Dating και να βρείτε αυτό το άτομο ανάμεσα στους αγώνες σας και να ελέγξετε τη δραστηριότητά του.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λειτουργία Secret Crush

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην κύρια σελίδα Ραντεβού και θα βρείτε μια ενότητα με το όνομα Περισσότερα για εξερεύνηση . Εδώ θα βρείτε μερικές χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες γνωριμιών στο Facebook, μεταξύ των οποίων το Secret Crush . Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέψει να βρείτε άτομα με τα οποία είστε ήδη φίλοι στα αρχικά προφίλ σας στο Facebook και στο Instagram. Μπορείτε να τους αρέσουν και να δημιουργήσετε τη λίστα Secret Crush που μπορεί να χωρέσει έως και εννέα φίλους.

Εάν αγαπάτε ήδη έναν από τους φίλους σας στο Facebook ή τους ακόλουθούς σας στο Instagram, μπορείτε να τους ενημερώσετε κρυφά. Πατήστε το προφίλ τους και θα λάβουν μια ειδοποίηση ότι κάποιος τους αρέσει. Ωστόσο, δεν θα μπορούν να δουν ποιος είναι αν δεν επισημάνουν ότι ενδιαφέρονται. Μόνο τότε θα τους αποκαλυφθεί το προφίλ σας και μπορείτε να ξεκινήσετε έναν αγώνα και μια συνομιλία.

[WooZoneProducts asin=”amz-B085PKLPJ1″][/WooZoneProducts]

Η ενότητα Περισσότερα για εξερεύνηση περιέχει επίσης τις λειτουργίες Δεύτερη ματιά, Κοινά συμβάντα και Ομάδες κοινές. Να τι κάνουν:

1. Η δεύτερη ματιά σάς επιτρέπει να βλέπετε όλα τα προφίλ που προηγουμένως απορρίψατε. Αυτό το κουμπί σάς δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να μελετήσετε το προφίλ κάποιου και να αποφασίσετε να σας αρέσει. Αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει σε καμία άλλη εφαρμογή γνωριμιών και ξεχωρίζει το Facebook Dating.

2. Το Events in Common θα σας εμφανίσει προφίλ ατόμων που εγγράφηκαν ή παρακολούθησαν τις ίδιες εκδηλώσεις στο Facebook με εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερα άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας.

3. Οι κοινές ομάδες είναι μια δυνατότητα που θα δείχνει τα άτομα που είναι μέλη των ομάδων Facebook στις οποίες έχετε συμμετάσχει. Από εδώ, μπορείτε να πατήσετε τα προφίλ τους και να τους αρέσει.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσαρμόστε τις Ρυθμίσεις γνωριμιών στο Facebook

Θυμάστε το εικονίδιο με το γρανάζι που αναφέραμε στην προηγούμενη ενότητα; Είναι καιρός να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Dating προς όφελός σας. Αυτές οι ρυθμίσεις θα καθορίσουν πώς θα λειτουργήσει η εφαρμογή για εσάς. Μέσω της διαμόρφωσης του προφίλ γνωριμιών, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τις πιθανότητές σας να βρείτε το κατάλληλο άτομο.

Ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διαμορφώσετε την εφαρμογή Ραντεβού:

1. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι .

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Ideal Match και δημιουργήστε μια θέση με την οποία το Facebook θα σας προτείνει αγώνες. Μπορείτε να επιλέξετε απόσταση, ηλικιακή ομάδα, γλώσσα, φύλο και ύψος.

3. Συνδέστε το προφίλ γνωριμιών σας με τον λογαριασμό σας στο Instagram. Μεταβείτε στις Γενικές Ρυθμίσεις και πατήστε το κουμπί ακριβώς δίπλα στην επιλογή Instagram .

4. Πατήστε Προσθήκη αναρτήσεων Instagram εάν θέλετε να μοιραστείτε τις ιστορίες, τις αναρτήσεις και τις λεζάντες από το προφίλ σας στο Instagram στο προφίλ γνωριμιών σας.

Διαγραφή του προφίλ γνωριμιών σας στο Facebook

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας στο FB. Ίσως καταφέρατε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας ή απλώς αποφασίσατε ότι οι εφαρμογές γνωριμιών δεν είναι το πράγμα σας. Το Facebook θα σας επιτρέψει να διαγράψετε οριστικά το προφίλ γνωριμιών σας χωρίς να διαγράψετε τον αρχικό λογαριασμό σας στο Facebook.

Η διαγραφή του προφίλ γνωριμιών στο Facebook είναι πολύ απλή:

1. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι .

2. Πατήστε στην καρτέλα Γενικά .

3. Πατήστε Διαγραφή προφίλ .

4. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε γιατί επιλέξατε να διαγράψετε το προφίλ γνωριμιών σας. Εάν δεν θέλετε, απλώς πατήστε Παράλειψη .

5. Για να ολοκληρώσετε τη διαγραφή του προφίλ, πατήστε Επόμενο .

Σημειώστε ότι εάν δεν θέλετε να διαγράψετε οριστικά το προφίλ γνωριμιών σας, αλλά χρειάζεστε ένα διάλειμμα από αυτό, μπορείτε πάντα να επιλέξετε την επιλογή Κάντε διάλειμμα. Με αυτόν τον τρόπο, το προφίλ σας θα τεθεί σε παύση, δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις γνωριμιών και δεν θα εμφανίζεστε σε κανέναν ως πρόταση αγώνα. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι , ακολουθούμενο από την καρτέλα Γενικά , Λογαριασμός και εναλλάξτε τον διακόπτη δίπλα στο Διαλείμματα .

[WooZoneProducts asin=”amz-B084RNQD9K”][/WooZoneProducts]

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *