καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών

15 καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών

Οι άνθρωποι γίνονται απασχολημένοι με τις δουλειές τους και σχεδόν κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να απολαύσει μια ολόκληρη εβδομάδα άδεια. Καθώς η ζωή γίνεται πολυάσχολη, οι πιθανότητες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους μειώνονται. Αυτό επηρεάζει άμεσα τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βγουν ραντεβού με κάποιον.

Τώρα έχετε την επιλογή να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών στο  smartphone σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές γνωριμιών για Android για να γνωρίσετε νέα άτομα και να βρείτε το ταιρι σας.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Facebook Dating

καλύτερες εφαρμογές για ραντεβού για Android

15 καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για Android

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για Android. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για Android.

1. Tinder

προσάναμμα

Το Tinder είναι μια εφαρμογή γνωριμιών με κορυφαία βαθμολογία που λαμβάνει πλέον πολλές αρνητικές κριτικές. Στους χρήστες δεν αρέσουν οι νέες δυνατότητες και τα σφάλματα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Το Tinder είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να κάνετε φίλους, να βρίσκετε ημερομηνίες και τα πάντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για αντιστοίχιση, συνομιλία και ημερομηνία. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή γνωριμιών και ακολουθεί μια μοναδική προσέγγιση για την εύρεση του τέλειου συντρόφου.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Tinder το 2023 (Εύκολα βήματα)

Οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε την τοποθεσία του Tinder

2. 2) Bumble

ΣΥΜΒΕΙ

Υπάρχει ένα εργαλείο γνωριμιών που αποτελεί προϊόν γνώσης και εμπειρίας γυναικών. Το Bumble δεν είναι απλά μια εφαρμογή γνωριμιών, αλλά ένας χώρος όπου οι αξίες του σεβασμού, της ισότητας και της περιλαμβαντικότητας κυριαρχούν. Εδώ, μπορείς να αναζητήσεις συντροφιά, να κτίσεις φιλίες ή ακόμα και να επεκτείνεις το κοινωνικό σου δίκτυο, ακολουθώντας τον φυσικό τρόπο που συνήθιζες. Το Bumble έχει μια ξεχωριστή προσέγγιση: Εδώ, οι γυναίκες κατέχουν τον έλεγχο και πρωτοβουλία, κάνοντας πάντα το πρώτο βήμα.

3. Βadoo

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Μπορείς να φανταστείς έναν κόσμο όπου περισσότεροι από 200.000.000 άνθρωποι συναντιούνται για να μοιραστούν στιγμές ερωτικής έντασης και αναζήτησης συντρόφου; Καλώς ήλθες στο Badoo, το αντίπαλο δέος του Tinder στη μάχη των εφαρμογών γνωριμιών. Με μια δομή που θυμίζει το Facebook, αλλά με στόχο την ερωτική επαφή και το σεξ, το Badoo προσφέρει έναν κόσμο εκατομμυρίων ευκαιριών δωρεάν. Και όχι μόνο αυτό, μπορείς ακόμα να στείλεις εικονικά δώρα στον εκλεκτό σου, προκειμένου να κατακτήσεις το ενδιαφέρον του και να ξεκινήσετε μια συναρπαστική συνάντηση.

 

4. BlindChat

Ζωολογικός κήπος

Υπάρχει ένας τόπος στον κυβερνοχώρο όπου η ανωνυμία είναι ο βασικός κανόνας και η γνωριμία είναι ένα παιχνίδι χωρίς όρια. Καλώς ήρθες στο Blindchat, το 100% ελληνικό dating app και site που σου επιτρέπει να ανακαλύψεις όσες γνωριμίες επιθυμείς, αφήνοντας πίσω σου την ταυτότητα. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, εδώ δεν χρειάζεται να δώσεις ούτε ένα στοιχείο από την προσωπική σου ζωή. Απλώς δηλώνεις τις προτιμήσεις σου και ανοίγεις το chat με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα. Και όταν πρόκειται για ασφάλεια, εδώ υπάρχει μια ομάδα που δρα αμέσως για να απομακρύνει κάθε είδους ενοχλητικότητα και κακόβουλη συμπεριφορά, προσφέροντας σου την ηρεμία που χρειάζεσαι για να απολαύσεις την εξερεύνηση.

5. zoosk

ΠΟΦ

Καλωσορίσατε στο Zoosk, το εφαρμογή που έχει κερδίσει την καρδιά περισσότερων από 27.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για γνωριμίες. Με την πρωτοποριακή υπηρεσία Behavioral Matchmaking, το Zoosk δημιουργεί αυτόματα συστάσεις για προφίλ που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Και ό,τι καλύτερο; Η εφαρμογή είναι πλήρως δωρεάν, ενώ με τα zoosk coins μπορείτε να αποστείλετε εικονικά δώρα στα προφίλ που σας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και επιθυμείτε να γνωρίσετε από κοντά. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε νέες συναρπαστικές γνωριμίες με ένα άγγιγμα!

6. OkCupid

OkCupid

Το OkCupid μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή γνωριμιών για τη συσκευή σας Android. Είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να κάνετε μια αντιστοιχία με βάση το ποιοι είστε και τι αγαπάτε.

Αυτό μοιάζει πολύ με το Tinder, όπου συνεχίζεις και βρίσκεις τοπικά singles, ταιριάζεις ενδιαφέροντα κ.λπ.

7. LOVOO

LOVOO

Το LOVOO είναι μια δωρεάν εφαρμογή γνωριμιών όπου μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα και singles στην περιοχή σας, να συνομιλήσετε και να κανονίσετε να συναντηθείτε. Μπορείτε να ανακαλύψετε έναν συνεργάτη που διατηρεί τα ίδια ενδιαφέροντα και μπορεί να συνομιλήσει μαζί του.

8. MeetMe

Συνάντησέ με

Το MeetMe σάς βοηθά να βρείτε νέα άτομα κοντά που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας και θέλουν να συνομιλούν τώρα. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να θεωρηθεί ως εφαρμογή γνωριμιών επειδή σας βοηθά να βρείτε άτομα με κοινό ενδιαφέρον σε κοντινή απόσταση. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS για αναζήτηση κοντινών ατόμων.

9. Το Coffee Meets Bagel

Το Coffee Meets Bagel

Η εφαρμογή Coffee Meets Bagel δίνει στους χρήστες πιθανούς αγώνες κάθε μέρα το μεσημέρι. Μόλις συμβεί ένας αγώνας, η εφαρμογή θα σας συνδέσει σε ένα ιδιωτικό chat room και θα παρέχει ερωτήσεις παγοθραυστικού για να ξεκινήσετε τη συνομιλία σας.

10. Bumble

Bumble

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή γνωριμιών που μπορείτε να έχετε στο smartphone σας Android. Πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι αγαπούν την εφαρμογή και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε μια πολύτιμη σχέση.

Το Bumble βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας matchmaking παρέχοντας μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να καλλιεργούν κάτι περισσότερο από ρομαντικές συνδέσεις.

11. Badoo

Badoo

Το Badoo είναι μια πολύ απλή στη χρήση εφαρμογή γνωριμιών για Android που σας επιτρέπει να ταιριάξετε και να συνομιλήσετε με άτομα, να κάνετε νέους φίλους ή ακόμα και να βρείτε έναν σύντροφο.

Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί όπως το Tinder, όπου βγαίνετε έξω και συναντάτε νέα άτομα κοντά σας. Μόλις ταιριάξετε με τον σύντροφό σας, μπορείτε να διασκεδάσετε, να μοιραστείτε φωτογραφίες, να συνομιλήσετε μέσω βίντεο κ.λπ.

12. Dating.com

Dating.com

Το Dating.com είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές γνωριμιών εκεί έξω, αλλά είναι λιγότερο δημοφιλής λόγω αρνητικών κριτικών και πιθανών απατών.

Ωστόσο, η εφαρμογή δρα τώρα εναντίον ψεύτικων χρηστών και αφαιρεί λογαριασμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σας συνδέει με μοναχικούς άνδρες/γυναίκες.

Η εφαρμογή γνωριμιών για Android διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να βρείτε έναν συνεργάτη. Οι premium λειτουργίες της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να συνομιλείτε σε πραγματικό χρόνο και να στέλνετε μηνύματα εκτός σύνδεσης, αυτοκόλλητα κ.λπ.

13. Boo

Γιούχα

Εάν θέλετε μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να βγαίνετε ραντεβού, να συνομιλείτε, να ταιριάζετε, να κάνετε φίλους και να συναντάτε νέα άτομα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε αμέσως την εφαρμογή Boo.

Το Boo χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες για να βρουν καλύτερους συντρόφους γνωριμιών ή για να κάνουν νέους φίλους.

Η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες που θα χρειαστείτε, όπως έλεγχος συμβατότητας με κάποιον, επισκόπηση πιθανών συγκρούσεων, συμβουλές φλερτ κ.λπ.

14. Hinge Dating App

Εφαρμογή γνωριμιών μεντεσέ

Το Hinge Dating App ισχυρίζεται ότι είναι μια εφαρμογή Android για πραγματικούς ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν σοβαρές σχέσεις.

Ο αλγόριθμος της εφαρμογής είναι κορυφαίος. καταλαβαίνει γρήγορα τον τύπο σας και σας συστήνει άτομα που πιστεύει ότι πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα.

Ενώ η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη και έχει όλες τις δυνατότητες που θα αναζητούσαν οι χρήστες σε μια εφαρμογή γνωριμιών, οι περισσότερες από τις λειτουργίες της απαιτούν αγορά επί πληρωμή.

15. BLOOM

ΑΝΘΙΖΩ

Το BLOOM είναι μια δωρεάν εφαρμογή γνωριμιών για Android που μπορείτε να εξετάσετε. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για singles που αναζητούν μια ρομαντική σχέση.

Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη και όχι απλώς ένα φλερτ. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τα premium σχέδιά του για να λάβετε επαγγελματικές προσφορές και εξατομικευμένες συμβουλές γνωριμιών.

Η premium έκδοση της εφαρμογής σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε σε ποιον σας άρεσε ήδη, να λαμβάνετε απεριόριστα likes, να συνομιλείτε με νέους τοπικούς single πριν από όλους, κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γνωριμιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές γνωριμιών σαν αυτές.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *