Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή Tinder Gold για 3 ημέρες [2023]

Το Tinder είναι μια από τις πλατφόρμες γνωριμιών για να βρείτε το τέλειο ταίρι σας. Κατά τη χρήση αυτής της εφαρμογής, πρέπει να γνωρίζετε τους ψεύτικους λογαριασμούς και υπάρχει επίσης η πιθανότητα να ανεβάσετε παλιές φωτογραφίες ή ψεύτικη φωτογραφία κάποιου. Μόλις εγγραφείτε για έναν λογαριασμό στο Tinder, θα λάβετε πολλές δυνατότητες, όπως δωρεάν μηνιαία ενίσχυση, προτεινόμενες παραλαβές, δείτε ποιος σύρθηκε δεξιά πάνω σας και πολλά άλλα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Tinder Gold δωρεάν χρησιμοποιώντας το τριήμερη δοκιμαστική περίοδος. Εάν θέλετε πρόσθετες λειτουργίες, πρέπει να αποκτήσετε συνδρομή.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε την τοποθεσία του Tinder

Απαιτήσεις για αξίωση δωρεάν δοκιμής Tinder Gold

Η δωρεάν δοκιμή Tinder Gold δεν προσφέρεται σε όλους. Πρέπει να πληροίτε τις απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω για να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή.

  • Πρέπει να είστε νέος χρήστης του Tinder. Εάν έχετε ήδη διεκδικήσει τη δωρεάν δοκιμή, δεν μπορείτε να τη διεκδικήσετε ξανά.
  • Η δωρεάν δοκιμή Tinder Gold επιτρέπεται μόνο μία φορά.

Πώς να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή Tinder Gold 3 ημερών

Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε τη δωρεάν δοκιμή Tinder Gold είναι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του.

1. Εγκαταστήστε το προσάναμμα εφαρμογή στο smartphone σας από το Play Store ή App Store.

2. Εγγραφείτε με το δικό σου Λογαριασμός Google ή το δικό σου τηλεφωνικό νούμερο.

Εγγραφείτε στο Tinder για να λάβετε δωρεάν δοκιμή Tinder Gold

3. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις μενού και πατήστε Συνδρομές.

4. Επιλέξτε το Σχέδιο Tinder Gold.

5. Συμπληρώστε όλες τις πληροφορίες πληρωμής και αποκτήστε τη δωρεάν δοκιμή τριών ημερών.

Τώρα, η δωρεάν δοκιμή Tinder Gold θα ενεργοποιηθεί.

Σημείωση: Εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε αυτήν την υπηρεσία, ακυρώστε τη δωρεάν δοκιμή Tinder την τρίτη ημέρα για να αποφύγετε τη χρέωση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς προσφοράς για να διεκδικήσετε δωρεάν δοκιμή Tinder Gold

Το Tinder προσφέρει περιστασιακά δωρεάν κωδικούς προσφοράς ή εκπτώσεις για τους χρήστες του. Εάν θέλετε να βρείτε προσβάσιμους κωδικούς προσφοράς, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να διεκδικήσετε τη δωρεάν δοκιμή.

1. Αρχικά, εκκινήστε την εφαρμογή.

2. Τώρα, χτυπήστε το Προφίλ εικονίδιο στην κορυφή και επιλέξτε το Προώθηση κώδικας.

3. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό προσφοράς Tinder Gold στη δεδομένη στήλη και πατήστε το υποβάλλουν επιλογή για να προχωρήσετε.

4. Εάν ο κωδικός που εισαγάγατε είναι έγκυρος, θα αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στη δωρεάν δοκιμή του Tinder Gold.

Οι κωδικοί προσφοράς έχουν κατά κύριο λόγο έκπτωση και δεν μπορούν να σας δώσουν μόνιμη πρόσβαση σε μια δωρεάν συνδρομή στο Tinder Gold. Έτσι, θα έχετε μόνο περιορισμένο χρονικό διάστημα για να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν (ίσως και ένα μήνα). Μετά από αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε το Tinder.

Τι συμβαίνει στο Tinder Gold;

Το Tinder Gold είναι μια αποκλειστική υπηρεσία που περιλαμβάνει τις παρακάτω δυνατότητες.

  • Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέα κορυφαία προφίλ κάθε μέρα.
  • Θα λάβετε πέντε σούπερ like σε μια εβδομάδα.
  • Θα λαμβάνετε μία δωρεάν ενίσχυση ανά μήνα.
  • Στο Tinder Gold, θα λάβετε απεριόριστα likes και rewinds.
  • Δεν θα λαμβάνετε διαφημίσεις όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο Tinder με τη συνδρομή Gold.
  • Μπορείτε να δείτε ποιος σας αρέσει.
  • Με την πρόσβαση στο Tinder Passport, μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία στο Tinder και να λάβετε αγώνες από άτομα σε όλο τον κόσμο.

Προγράμματα συνδρομής του Tinder Gold

Η τιμολόγηση της συνδρομής Tinder Gold παρατίθεται παρακάτω.

ΗμέρεςTinder Gold – ΗΠΑTinder Gold – Καναδάς
1 μήνα24,99 $39,99 $
6 μήνες74,99 $ (12,50 $ ανά μήνα)19,99 $/μήνα
12 μήνες99,99 $ (8,33 $ ανά μήνα)13,33 $/μήνα

Εκτός από το Tinder Gold, υπάρχουν άλλα δύο σχέδια, Tinder Plus και Tinder Platinum. Μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή από το Tinder δικτυακός τόπος.

Κορυφαία Hacks για να αποκτήσετε Tinder Gold σε χαμηλή τιμή

Εάν ανησυχείτε πολύ για την τιμολόγηση του Tinder Gold, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα παρακάτω hacks για να μειώσετε την τιμολόγηση.

Χρησιμοποιήστε την Ιστοσελίδα: Όταν αγοράζετε τη συνδρομή Tinder χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του (Android ή iPhone), πρέπει να πληρώσετε λίγο περισσότερο από τη συνηθισμένη τιμολόγηση. Αυτό οφείλεται στην προμήθεια του καταστήματος εφαρμογών για συναλλαγές πληρωμών και άλλους σκοπούς. Έτσι, αγοράζετε πάντα μια συνδρομή από τον ιστότοπο του Tinder.

Πηγαίνετε για μακροπρόθεσμα σχέδια: Εάν είστε τόσο σίγουροι για τη χρήση του Tinder, προχωρήστε σε μακροπρόθεσμα σχέδια όπως 6 μήνες ή ένα έτος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος συνδρομής ανά μήνα. Αλλά, εάν το χρησιμοποιείτε για ένα ή δύο μήνες, αυτό δεν θα σας κάνει καλό.

Εγγραφείτε και μην πληρώνετε: Εγγραφείτε για τον λογαριασμό Tinder χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό αλληλογραφίας σας. Μεταβείτε στη σελίδα χρέωσης και ακυρώστε την πληρωμή. Σε δύο ή τρεις ημέρες, θα λάβετε έναν κωδικό προσφοράς ή μια έκπτωση για τη συνδρομή. Αυτή η μέθοδος μπορεί να μην λειτουργεί για όλους. Αλλά, μερικές φορές, θα λειτουργήσει.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Tinder

Εάν πιστεύετε ότι η συνδρομή στο Tinder Gold είναι πολύ δαπανηρή, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Tinder ανά πάσα στιγμή και να μεταβείτε σε οποιαδήποτε από τις φθηνότερες εναλλακτικές του.

Το Coffee Meets Bagel

Το Coffee Meets Bagel

Το Coffee Meets Bagel προσφέρει σχεδόν όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο Tinder, μαζί με πρόσθετες λειτουργίες. Η συνδρομή ξεκινά από 34,99 $ το μήνα. Το Coffee Meets Bagel προσφέρει τρίμηνη συνδρομή, η οποία απουσιάζει στο Tinder.

OkCupid

OkCupid

Το OkCupid είναι μια από τις φθηνότερες πλατφόρμες γνωριμιών. Μπορείτε να λάβετε μια συνδρομή από το OkCupid για μόλις 9,95 $ ανά μήνα. Σε σύγκριση με το Tinder, είναι σχεδόν 15 $ λιγότερο. Η δυνατότητα που είναι διαθέσιμη στο OkCupid είναι ελάχιστη. Εάν θέλετε περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή Premium, η οποία κοστίζει 24,90 $ το μήνα.

Bumble

Bumble

Μια άλλη καλύτερη εναλλακτική του Tinder είναι το Bumble. Το Bumble είναι μια υπηρεσία γνωριμιών freemium όπου η τιμή συνδρομής ξεκινά από 29,99 $ ανά μήνα. Το μηνιαίο πρόγραμμα είναι λίγο πιο ακριβό από το Tinder, αλλά περιλαμβάνει μερικές εντυπωσιακές λειτουργίες όπως προηγμένα φίλτρα, λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, backtracking σε τυχαία σάρωση και πολλά άλλα.

FAQ

1. Έχει το Tinder δωρεάν δοκιμή 3 ημερών;

Ναί. Το Tinder προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 ημερών.

2. Μπορώ να αποκτήσω μια δωρεάν δοκιμή Tinder Gold χρησιμοποιώντας MOD APK;

Όχι, με τα APK του Tinder MOD, δεν μπορείτε να αποκτήσετε premium χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα από τα προφίλ στα MOD APK δεν είναι πραγματικά.

3. Πώς να αποκτήσετε φθηνότερα το Tinder Gold;

Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς προσφοράς Tinder Gold ή τους εκπτωτικούς κωδικούς που προσφέρονται σε ιστότοπους τρίτων, μπορείτε να μειώσετε την τιμή του Tinder Gold έως και 50%.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *