ρυθμίσεις tinder

Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Tinder το 2023 (Εύκολα βήματα)

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η διαδικασία αλλαγής του ονόματος στο γνωστό app για γνωριμίες, φυσικά, δεν μιλάω για κανένα άλλο από το Tinder, είναι το ίδιο με το να αλλάξετε την ηλικία σας.

Εάν εγγραφείτε στο Tinder με λογαριασμό Facebook, θα πρέπει να ενημερώσετε το όνομά σας στο προφίλ σας στο Facebook. Η εφαρμογή γνωριμιών θα εφαρμόσει την αλλαγή εντός 24 ωρών από την επεξεργασία.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε το όνομά σας στο Tinder

Η διαδικασία αλλαγής του ονόματος είναι ίδια με την αλλαγή της ηλικίας σας. Για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε στο Tinder με λογαριασμό Facebook, πρέπει να ενημερώσετε το όνομά σας στο προφίλ σας στο Facebook.

Ωστόσο, εάν το όνομά σας δεν ενημερώνεται αυτόματα ή έχετε καταχωρήσει τον λογαριασμό σας στο Tinder με τον αριθμό τηλεφώνου σας (χωρίς Facebook), τότε δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομα στην εφαρμογή.

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξετε το όνομά σας στο Tinder είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτό είναι ότι θα χάσετε όλους τους αγώνες, τα μηνύματα, τις αγορές αναλώσιμων και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο Tinder.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε την τοποθεσία του Tinder

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Πρώτη μέθοδος:

Εάν έχετε καταχωρήσει τον λογαριασμό σας στο Tinder χρησιμοποιώντας το Facebook, ενημερώστε το όνομά σας στον λογαριασμό σας στο Facebook, όπως σας είπαμε νωρίτερα. Ωστόσο, για να αλλάξετε το όνομά σας στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες και μετά θα πρέπει να περιμένετε λίγο, καθώς ο γίγαντας του κοινωνικού δικτύου Facebook έχει ορισμένα προβλήματα περιορισμού. μετά από αυτό, η όλη διαδικασία θα γίνει αυτόματα.

Δεύτερη μέθοδος:

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η επιλογή είναι μόνο για όσους έχουν καταχωρήσει τους λογαριασμούς τους με αριθμούς τηλεφώνου (χωρίς Facebook).

Απλά πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό Tinder και να ξεκινήσετε από την αρχή. Και για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Tinder και αγγίξτε το «Προφίλεικονίδιο ” στο επάνω μέρος της οθόνης.

2. Κάντε κύλιση στις “Ρυθμίσεις” και αγγίξτε το “Διαγραφή λογαριασμού” επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας.

3. Τώρα, επαναφέρετε τα πάντα με το σωστό ή επιθυμητό όνομα.

4. Μετά το παραπάνω βήμα, απλώς χρησιμοποιήστε ξανά το Tinder και δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό.

Αυτό είναι. Τώρα τελειώσατε.

Πώς να αλλάξετε φύλο στο Tinder;

Ωστόσο, εάν θέλετε να αλλάξετε το φύλο σας στο Tinder, απλώς ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Αφού αλλάξετε το όνομά σας, μπορείτε να αλλάξετε το φύλο σας στο Tinder.

2. Αγγίξτε το εικονίδιο “Προφίλ” στο επάνω μέρος της οθόνης.

3. Αγγίξτε το εικονίδιο με το μολύβι ή την επιλογή “Επεξεργασία πληροφοριών” για να αλλάξετε το φύλο σας.

4. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή “I am” στο κάτω μέρος.

5. Πατώντας «Είμαι» και επιλέγοντας «Περισσότερο», μπορείτε να εισαγάγετε μια λέξη που περιγράφει την ταυτότητα φύλου σας.

Αυτό είναι; τώρα τελειώσατε. Για αυτό, μπορείτε να αλλάξετε το φύλο σας στο Tinder.

Πώς να αλλάξετε όνομα στο Tinder χωρίς να διαγράψετε λογαριασμό;

Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει με τιποτα να αλλάξετε το όνομά σας στο Tinder χωρίς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο.

ο κέντρο βοηθείας Το ίδιο το Tinder προτείνει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε από την αρχή εάν η ηλικία ή το όνομά σας είναι λάθος.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder και να δημιουργήσετε έναν νέο. Το καλό είναι ότι αν έχετε συνδρομή στο Tinder, μπορείτε να την επαναφέρετε και να τη χρησιμοποιήσετε στον νέο σας λογαριασμό.

Ωστόσο, θα χάσετε πολύτιμα δεδομένα που συνδέονται με τους λογαριασμούς σας στο Tinder, όπως αγώνες, μηνύματα, αγορές αναλώσιμων και άλλες πληροφορίες.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε λογαριασμό στο Google Play Store

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Google

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome με πολλά προφίλ

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook Messenger

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *