Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome με πολλά προφίλ

Δεν υπάρχουν ένα αλλά πολλά διαφορετικά πράγματα που κάνουν το Google Chrome το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές. Όχι μόνο για υπολογιστές, αλλά και το Google Chrome είναι επίσης το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστό, το Google Chrome σας προσφέρει όλα όσα πιθανώς θα χρειαστείτε. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από την προσαρμογή της αρχικής σελίδας έως τη δημιουργία ενός ξεχωριστού προφίλ για τα μέλη της οικογένειας στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.

Χρησιμοποιήστε το Google Chrome με πολλά προφίλ

Εάν είστε χρήστης του Google Chrome, ίσως γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πολλά προφίλ. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη, ειδικά εάν πολλά άτομα χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Google

Πώς να αφαιρέσετε θέματα από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Τι είναι τα Προφίλ Google Chrome;

Τα Προφίλ Google Chrome είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα του Chrome που σας βοηθά να διατηρείτε όλες τις πληροφορίες σας για το Chrome ξεχωριστά. Ας υποθέσουμε ότι δημιουργείτε ένα προφίλ για τον μπαμπά σας. το προφίλ του μπαμπά σας θα έχει ξεχωριστές πληροφορίες Chrome.

Θα έχει ξεχωριστούς σελιδοδείκτες, ιστορικό, κωδικούς πρόσβασης και άλλες ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Το προφίλ Google Chrome είναι ιδανικό σε δύο περιπτώσεις: όταν θέλετε να μοιραστείτε τον υπολογιστή σας με πολλά άτομα και δεύτερον, εάν θέλετε να διαχωρίσετε τους διαφορετικούς λογαριασμούς σας, όπως επαγγελματικούς και προσωπικούς.

Πώς να δημιουργήσετε ένα προφίλ Chrome;

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Προφίλ Chrome, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε ένα για τα μέλη της οικογένειάς σας. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε Προφίλ Chrome με απλά βήματα.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .

4. Τώρα, επιλέξτε όνομα, φωτογραφία και συνδυασμό χρωμάτων.

Σημείωση: Θα έχετε μια επιπλέον επιλογή για να συγχρονίσετε το προφίλ σας με τον Λογαριασμό σας Google. Εάν επιλέξετε να συγχρονίσετε τον Λογαριασμό σας Google, το όνομα του προφίλ σας θα είναι αυτόματα το όνομα του λογαριασμού σας.

Και η ενεργοποίηση του συγχρονισμού θα συγχρονίσει επίσης τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλα αποθηκευμένα δεδομένα και ρυθμίσεις στον Λογαριασμό σας Google

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ Chrome σε έναν υπολογιστή. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό προφίλ Chrome σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Πώς να δημιουργήσετε προφίλ Chrome στο κινητό;

Μπορείτε να έχετε μόνο ένα προφίλ Chrome εάν χρησιμοποιείτε το Chrome για Android και iOS. Δεν υπάρχει επιλογή δημιουργίας ξεχωριστού προφίλ Chrome στο κινητό.

Ωστόσο, εάν θέλετε να επιτρέψετε σε κάποιον άλλο να χρησιμοποιήσει το προφίλ σας στο Chrome, θα πρέπει να τον προσθέσετε στη συσκευή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Google Chrome, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτόν τον χρήστη.

Πώς να αλλάξετε το όνομα, τη φωτογραφία ή τον συνδυασμό χρωμάτων ενός Προφίλ Chrome;

Αφού δημιουργήσετε ένα προφίλ Chrome, μπορείτε να αλλάξετε όνομα, φωτογραφία ή χρώμα. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση προφίλ δίπλα στα Άλλα προφίλ.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε και επιλέξτε « Επεξεργασία »

5. Τώρα, μπορείτε να αντιστοιχίσετε ένα νέο όνομα, φωτογραφία ή θέμα χρώματος στο Προφίλ Chrome.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε το όνομα, τη φωτογραφία ή το χρώμα ενός Προφίλ Google Chrome με απλά βήματα.

Πώς να αλλάξετε προφίλ Chrome;

Λοιπόν, είναι πολύ εύκολο να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών προφίλ Chrome . Δεν κάνετε καν επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησής σας για αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο προφίλ Chrome.

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο Προφίλ .
Τώρα κάτω από τα Άλλα προφίλ, θα δείτε όλα τα διαθέσιμα προφίλ.
Απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο Προφίλ στο οποίο θέλετε να μεταβείτε.

Αυτό είναι! Αυτό θα αλλάξει αμέσως το προφίλ σας στο Chrome. Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε το προφίλ του Chrome στον υπολογιστή σας.

Μπορούν άλλοι να δουν το προφίλ σας στο Chrome;

Μέχρι και εάν προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τα προφίλ σας στο Chrome με επεκτάσεις, οποιοσδήποτε μοιράζεστε τον υπολογιστή σας μπορεί να δει τα προφίλ σας στο Chrome.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορούν ακόμη και να μεταβούν σε διαφορετικά προφίλ Chrome που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας. Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στα προφίλ σας στο Chrome μπορεί να δει τους σελιδοδείκτες σας, το ιστορικό περιήγησής σας κ.λπ.

Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ Chrome;

Λοιπόν, είναι πολύ εύκολο να διαγράψετε το προφίλ chrome στην επιφάνεια εργασίας. Επομένως, εάν πρέπει να καθαρίσετε το Προφίλ Google Chrome που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ Chrome. Το εικονίδιο Προφίλ Chrome βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Όταν ανοίξει το Προφίλ Chrome, μπορείτε να δείτε όλα τα ενεργά προφίλ σας στο Chrome.

3. Για να διαγράψετε το προφίλ chrome, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στο προφίλ.

4. Από την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε « Διαγραφή »

5. Τώρα, θα δείτε μια προτροπή επιβεβαίωσης. Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Διαγραφή για να αφαιρέσετε το προφίλ.

Γιατί πρέπει να διαγράψετε το προφίλ του Chrome;

Όταν διαγράφετε το προφίλ Chrome , ελευθερώνετε χώρο αποθήκευσης. Επίσης, η ύπαρξη πολλών προφίλ Chrome παρεμποδίζει κατά κάποιο τρόπο την απόδοση του υπολογιστή.

Επομένως, εάν πιστεύετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης επιβραδύνεται με την πάροδο του χρόνου, είναι καλύτερο να διαγράψετε τα προφίλ του Chrome που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Μπορείτε να ελευθερώσετε επιπλέον πόρους και να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη δημιουργία Προφίλ Google Chrome και τη διαχείρισή τους. Μοιραστήκαμε επίσης τα βήματα για τον τρόπο διαγραφής προφίλ Chrome. Η δημιουργία νέων προφίλ Chrome και η διαχείρισή τους είναι εξαιρετικά εύκολη. απλά πρέπει να ξέρεις τον σωστό τρόπο να το κάνεις. 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *