Πώς να αποκρύψετε τη φωτογραφία προφίλ &Τελευταία επίσκεψη από συγκεκριμένη επαφή στο WhatsApp

Πώς να αποκρύψετε τη φωτογραφία προφίλ &Τελευταία επίσκεψη από συγκεκριμένη επαφή στο WhatsApp

How to Hide Profile Photo & Last Seen From Specific Contact on WhatsApp

Σήμερα, έχουμε εκατοντάδες εφαρμογές όσον αφορά την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων. Οι εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Messenger, το Telegram κ.λπ., όχι μόνο σας επιτρέπουν να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, αλλά προσφέρουν επίσης επιλογές κλήσεων φωνής και βίντεο και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Αν μιλάμε για το WhatsApp, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και σχεδόν όλοι τη χρησιμοποιούν. Εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για λίγο, ίσως γνωρίζετε για τη λειτουργία Last Seen. Η τελευταία λειτουργία που εμφανίστηκε στο WhatsApp ενημερώνει τις επαφές σας πότε ήσασταν για τελευταία φορά ενεργοί στην εφαρμογή.

Μέχρι τώρα, το WhatsApp επέτρεπε στους χρήστες να κρύβουν την τελευταία φωτογραφία τους και τη φωτογραφία προφίλ τους από όλους, τις επαφές και κανέναν. Ωστόσο, φαίνεται ότι το WhatsApp έχει προσθέσει μια νέα επιλογή απορρήτου που επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν την τελευταία τους φωτογραφία και τη φωτογραφία προφίλ από επιλεγμένα άτομα στη λίστα επαφών.

Πώς να μοιραστείτε ένα βίντεο YouTube σε μια συγκεκριμένη στιγμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για απόκρυψη φωτογραφίας προφίλ και τελευταία εμφάνιση από συγκεκριμένη επαφή στο WhatsApp

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να επιλέξετε ποιος από τη λίστα επαφών σας μπορεί να δει τη Φωτογραφία προφίλ και την κατάσταση Τελευταία εμφάνιση. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα απορρήτου του WhatsApp, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Google Play Store στο Android σας και ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp .

 

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο Ρυθμίσεις .

 

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε την επιλογή Λογαριασμός όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να προσαρμόσετε τις φωτογραφίες εξωφύλλου της λίστας αναπαραγωγής Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στη σελίδα Λογαριασμός, πατήστε στο Απόρρητο .

 

6. Στη Σελίδα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, πατήστε στο Τελευταία εμφάνιση. Θα βρείτε μια νέα επιλογή εδώ – Οι Επαφές μου εκτός από . Πρέπει να κάνετε αυτήν την επιλογή και να επιλέξετε την επαφή που δεν θέλετε να δείτε την Κατάσταση Τελευταία Εμφάνισή σας.

 

7. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στην επιλογή Φωτογραφία προφίλ στη σελίδα Απόρρητο.

 

8. Στις επιλογές Απορρήτου φωτογραφίας προφίλ, επιλέξτε Οι Επαφές μου εκτός και επιλέξτε την επαφή που θέλετε να εξαιρέσετε από την προβολή της φωτογραφίας προφίλ σας.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε την τελευταία φορά που είδατε το WhatsApp και τη φωτογραφία προφίλ σας από συγκεκριμένα άτομα.

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστό WhatsApp σε επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις επεκτάσεις WhatsApp για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο WhatsApp. Μοιραστήκαμε μια λίστα με τις καλύτερες επεκτάσεις WhatsApp για Chrome που προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες στον ιστό WhatsApp.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να κρύψετε τη φωτογραφία προφίλ και την τελευταία φορά που είδατε από συγκεκριμένα άτομα στο WhatsApp. Πρέπει επίσης να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για την απόκρυψη της ενότητας Πληροφορίες από συγκεκριμένες επαφές. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτήν τη νέα επιλογή στο WhatsApp, ενημερώστε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Πώς να κρύψετε την κατάστασή σας στην τελευταία εμφάνιση στο WhatsApp και γιατί πρέπει(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *