Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger

Παρόλο που το WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android, δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη. Σε σύγκριση με τις εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το Signal και το Telegram, το WhatsApp δεν διαθέτει δυνατότητες και επιλογές απορρήτου.

Αν μιλάμε για το Signal Private Messenger, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που φροντίζει για το απόρρητό σας. Και είναι επίσης μια από τις πρώτες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που επιβάλλει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε κάθε μορφή επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη εντός της εφαρμογής.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Signal, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή κατεβάζει αυτόματα και αποθηκεύει όλα τα αρχεία πολυμέσων που λαμβάνετε στο smartphone σας. Ενώ η λειτουργία αυτόματης λήψης είναι έγκυρη, μπορεί να γεμίσει γρήγορα τον αποθηκευτικό σας χώρο, ειδικά αν λαμβάνετε συχνά φωτογραφίες και βίντεο στην εφαρμογή.

15 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

Βήματα για την απενεργοποίηση της αυτόματης λήψης πολυμέσων στο Signal Private Messenger

Επομένως, εάν η συσκευή σας Android εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος και αναζητάτε τρόπους για να ελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο , θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στην εφαρμογή Signal. Είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger για Android. ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και το Signal Private Messenger .

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Ρυθμίσεις. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Δεδομένα και αποθήκευση .

4. Στην ενότητα Δεδομένα και αποθήκευση, βρείτε την ενότητα αυτόματη λήψη πολυμέσων .

5. Θα έχετε 3 επιλογές στην αυτόματη λήψη πολυμέσων – Όταν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας , όταν χρησιμοποιείτε WiFi και Κατά την περιαγωγή .

6. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς την αυτόματη λήψη πολυμέσων, πατήστε σε κάθε επιλογή και αποεπιλέξτε Εικόνες, Ήχος, Βίντεο και Έγγραφα . Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί ΟΚ .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger για Android.

Εάν εκτελείτε ένα είδος αποθηκευτικού χώρου, πρέπει να διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο όλα τα αρχεία πολυμέσων που αποθηκεύει το Signal στη συσκευή σας. Η απενεργοποίηση της αυτόματης λήψης πολυμέσων δεν θα καταργήσει τα αρχεία που είχαν ήδη ληφθεί στη συσκευή σας.

Λοιπόν, αυτό αφορά το πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal for Mobile . Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Signal

Τι είναι το Telegram;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *