Πώς να δημιουργήσετε ένα Pinterest Pin

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Pinterest για να κερδίσετε ακόλουθους ως νέος δημιουργός ή θέλετε να οδηγήσετε τους χρήστες στον ιστότοπο ή το προϊόν σας, οι πινέζες ιδεών μπορούν να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στην πλατφόρμα για να το κάνετε. Οι καρφίτσες ιδεών τείνουν να έχουν τη μεγαλύτερη αφοσίωση με τα pinners, επομένως μπορούν να είναι βέλτιστες για το μάρκετινγκ του Pinterest για να αυξήσετε το κοινό σας στην υπηρεσία κοινωνικών μέσων. 

Τι είναι λοιπόν οι καρφίτσες ιδεών και πώς τις δημιουργείτε; Διαφέρουν από οποιαδήποτε παλιά καρφίτσα στο Pinterest και η δημιουργία τους είναι διαφορετική από μια κανονική καρφίτσα. Ωστόσο, δεν είναι πολύ δύσκολο να τα πιάσεις. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε να δημιουργείτε επαγγελματικές και συναρπαστικές καρφίτσες ιδεών ως δημιουργός του Pinterest για να κάνετε τους χρήστες να κοιτάζουν τον λογαριασμό σας και να αυξάνουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ή την επωνυμία σας. 

Τι είναι μια καρφίτσα ιδεών στο Pinterest;

Οι καρφίτσες ιδεών διαφέρουν από τις τυπικές καρφίτσες με μερικούς τρόπους. Πρώτον, μπορείτε να έχετε πολλές σελίδες περιεχομένου σε μια καρφίτσα ιδεών, παρόμοια με τη λειτουργία ιστοριών του Instagram, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε περισσότερο περιεχόμενο σε μία ανάρτηση. Οι καρφίτσες ιδεών είναι επίσης βίντεο αντί για εικόνες, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια ακίνητη εικόνα στις καρφίτσες ιδεών σας εάν θέλετε. Απευθύνεται σε παράγοντες επιρροής, bloggers και επωνυμίες για χρήση για μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης . Επομένως, χρειάζεστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα.

Μια άλλη διαφορά με αυτήν τη μορφή pin είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πλήρως την καρφίτσα της ιδέας σας απευθείας στην εφαρμογή Pinterest. Αυτή η δυνατότητα στην πραγματικότητα λειτουργεί παρόμοια με τη δημιουργία βίντεο του Tik-Tok, όπου μπορείτε να τραβήξετε βίντεο, να προσθέσετε εφέ, κείμενο και πολλά άλλα. Μπορείτε να εγγράψετε ή να προσθέσετε έως και 60 δευτερόλεπτα πλάνα σε μία σελίδα μιας καρφίτσας ιδεών και έως 20 σελίδες συνολικά. 

Αφού δημιουργήσετε μια καρφίτσα ιδεών, μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο και περισσότερες πληροφορίες, ώστε οι άλλοι να μπορούν να τη βρουν στις αναζητήσεις. Η λειτουργία idea pin έχει πάρα πολλά εργαλεία για να δημιουργεί εύκολα εξαιρετικό περιεχόμενο, οπότε ας περάσουμε από έναν οδηγό βήμα προς βήμα για να δημιουργήσουμε πραγματικά μια καρφίτσα ιδέας. 

Πώς να δημιουργήσετε μια καρφίτσα ιδεών

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest για να δημιουργήσετε καρφίτσες ιδεών. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις στο προφίλ σας, μετά στις ρυθμίσεις λογαριασμού και πατώντας στο Μετατροπή σε λογαριασμό επιχείρησης. 

Αφού αποκτήσετε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε μια καρφίτσα ιδεών. 

Στην αρχική σελίδα του Pinterest, πατήστε το εικονίδιο συν στο κάτω μέρος της οθόνης. Πατήστε στο Idea Pin

Θα οδηγηθείτε στην οθόνη δημιουργίας καρφίτσας ιδεών. Από εδώ, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο απευθείας πατώντας το κόκκινο κουμπί εγγραφής ή μπορείτε να προσθέσετε βίντεο/φωτογραφίες ήδη στη συσκευή σας πατώντας στο τετράγωνο στην κάτω αριστερή γωνία. 

Εάν εγγράφετε βίντεο, πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή. Στην επόμενη οθόνη μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε κλιπ και να προσθέσετε κείμενο, μουσική ή ήχο, φίλτρα και αυτοκόλλητα. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία της εγγραφής σας, πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία. 

Αυτό θα προσθέσει την πρώτη σας σελίδα και τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις τρέχουσες σελίδες σας σε αυτήν την οθόνη. Για να προσθέσετε μια σελίδα, πατήστε Προσθήκη σελίδας κάτω δεξιά. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε, να χωρίσετε ή να διαγράψετε σελίδες. Εάν θέλετε, μπορείτε να πατήσετε Προεπισκόπηση για να δείτε ολόκληρη την καρφίτσα ιδέας. 

Εάν επιλέξετε να προσθέσετε βίντεο ή φωτογραφίες από το ρολό της κάμερας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό στο κάτω μέρος της οθόνης πάνω από τα επιλεγμένα μέσα για να επιλέξετε εάν θα δημιουργήσετε νέες σελίδες για καθεμία ή θα τις συνδυάσετε σε μία σελίδα. Μπορείτε να επιλέξετε 20 κλιπ ανά σελίδα, αλλά πρέπει να έχουν διάρκεια λιγότερο από ένα λεπτό μαζί. Αφού προσθέσετε όλες τις σελίδες που θέλετε, πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία. Σε αυτήν την επόμενη οθόνη, μπορείτε να προσθέσετε τον τίτλο σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια λίστα προϊόντων εάν η καρφίτσα της ιδέας σας είναι κάτι σαν συνταγή ή έργο DIY, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν τι θα χρειαστούν για να το ξαναδημιουργήσουν οι ίδιοι. Στη συνέχεια, μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε έναν πίνακα στον οποίο θα το καρφιτσώσετε και να προσθέσετε ετικέτες θέματος που σχετίζεται με την καρφίτσα της ιδέας σας. 

Μόλις ολοκληρώσετε την ανάρτησή σας, μπορείτε να πατήσετε Δημοσίευση

Για να βρείτε την καρφίτσα της δημοσιευμένης ιδέας σας, θα χρειαστεί να πατήσετε στο προφίλ σας και να κοιτάξετε κάτω από την καρτέλα Δημιουργήθηκε. Η καρφίτσα της νέας ιδέας θα εμφανιστεί στην κορυφή εκεί. 

Συμβουλές για τη δημιουργία καρφίτσας ιδεών

Αν και η δημιουργία μιας καρφίτσας ιδεών στο Pinterest είναι αρκετά απλή, υπάρχουν μερικά μικρά εργαλεία και λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τις καρφίτσες ιδεών σας ακόμα καλύτερες. 

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Ghost

Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να ευθυγραμμίσετε νέες φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο. Εάν προσπαθείτε να κάνετε κάποιο είδος μετάβασης ή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο φαντασμάτων στην κάτω δεξιά γωνία μετά την εγγραφή ενός κλιπ.

Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέψει να δείτε μια προβολή της τελικής λήψης στο τελευταίο σας κλιπ πάνω από την κάμερά σας. Από εκεί, μπορείτε να παρατάξετε τα θέματα του βίντεό σας για να διατηρήσετε την επαγγελματική εμφάνιση.

Χρησιμοποιήστε το χρονόμετρο

Ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο για χρήση είναι ο χρονοδιακόπτης για εγγραφή βίντεο χωρίς χέρια. Για να το χρησιμοποιήσετε, πατήστε το εικονίδιο του χρονοδιακόπτη στα δεξιά στην οθόνη εγγραφής και επιλέξτε πόση ώρα θέλετε να μετρήσει αντίστροφα. Στη συνέχεια, όταν πατήσετε το κουμπί εγγραφής, θα ξεκινήσει το χρονόμετρο, ώστε να μπορείτε να βγάλετε τα χέρια σας και να μπείτε στη θέση για εγγραφή. 

Αποθήκευση πρόχειρων

Θέλετε να αποθηκεύσετε την επεξεργασία της καρφίτσας της ιδέας σας για αργότερα; Μπορείτε να το κάνετε αυτό αποθηκεύοντάς το στα πρόχειρά σας. Στην οθόνη σελίδων, πατήστε στο X στην επάνω αριστερή γωνία. Το Pinterest θα σας ζητήσει να αποθηκεύσετε την καρφίτσα της ιδέας σας ως προσχέδιο πατώντας το Store. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά την επόμενη φορά που θα πάτε να δημιουργήσετε μια καρφίτσα ιδεών και να πατήσετε στο εικονίδιο του αρχείου κάτω δεξιά. 

Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να αποθηκεύσετε στα πρόχειρα είναι στο στάδιο της ανάρτησης όταν δημιουργείτε τον τίτλο και τις ετικέτες σας. Πατήστε στο εικονίδιο του αρχείου κάτω αριστερά εδώ για να αποθηκεύσετε την καρφίτσα της ιδέας σας σε προσχέδια. 

Χρήση αυτοκόλλητων

Με αυτοκόλλητα, μπορείτε να αναφέρετε άλλους λογαριασμούς, να κάνετε συγκεκριμένες ετικέτες προϊόντων και πολλά άλλα. Για να βρείτε αυτά τα αυτοκόλλητα, μεταβείτε στην οθόνη επεξεργασίας μιας σελίδας και πατήστε Αυτοκόλλητα κάτω δεξιά. Από εκεί, μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτοκόλλητα ανά κατηγορία ή να αναζητήσετε συγκεκριμένα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 

Δημιουργία Voice-Overs

Τα φωνητικά μπορούν να σας βοηθήσουν να εξηγήσετε τι συμβαίνει στην καρφίτσα ιδεών σας. Για να δημιουργήσετε ένα, μεταβείτε στην οθόνη επεξεργασίας για τη σελίδα που θέλετε να εκφωνήσετε και πατήστε το εικονίδιο Ήχος στο κάτω μενού που μοιάζει με μικρόφωνο. 

Από εκεί, μπορείτε να μετακινηθείτε στη γραμμή χρόνου στο σημείο όπου θέλετε να εκφωνήσετε για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, να πατήσετε το κουμπί εγγραφής στην κάτω μέση για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, πατήστε ξανά για να το σταματήσετε. Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ήχου διαφορετικών τύπων ήχου που προστίθενται στη σελίδα πατώντας το εικονίδιο των ρυθμιστικών κάτω δεξιά στην οθόνη της φωνής. 

Αναπτύξτε τον λογαριασμό σας με καρφίτσες ιδεών

Η χρήση καρφίτσας ιδεών μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε χρήστες του Pinterest στη σελίδα σας, να αυξήσετε τον αριθμό των ακολούθων σας και να αυξήσετε την αφοσίωση στο προφίλ σας. Υπάρχουν τόνοι εργαλείων στη λειτουργία δημιουργίας καρφίτσας ιδεών του Pinterest για να φαίνονται πραγματικά επαγγελματικά, επομένως η γνώση του πώς να το χρησιμοποιήσετε μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην ανάπτυξη ενός λογαριασμού Pinterest

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Pinterest

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Pinterest

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα Pinterest

εναλλακτικές Pinterest

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *