εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

15 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone το 2023

Η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων ή άμεσων μηνυμάτων είναι μια διαδικτυακή μέθοδος επικοινωνίας που συνδέει δύο ή περισσότερα άτομα σε πραγματικό χρόνο για την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου. Χάρη στις εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, μπορούμε πλέον να συνδεόμαστε με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς μας, τους συγγενείς, τους συναδέλφους μας κ.λπ., μέσω του διαδικτύου και να ανταλλάσσουμε μηνύματα κειμένου.

Καθώς το τμήμα της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων αυξάνεται σε δημοτικότητα, η χρήση SMS και MMS μειώνεται. Σήμερα, οι δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για το iPhone σάς επιτρέπουν να στέλνετε φωτογραφίες, βίντεο, συνημμένα αρχεία κ.λπ., όλα μέσω Διαδικτύου. Εάν αυτό δεν σας αρκεί, θα έχετε επίσης την επιλογή να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger

15 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

Έτσι, εάν μόλις αγοράσατε ένα νέο iPhone ή αναζητάτε τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για να συνδεθείτε με τους φίλους σας, αυτό το άρθρο μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο. Αυτό το άρθρο θα εξερευνήσει τις καλύτερες εφαρμογές messenger και συνομιλίας για iPhone που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone.

1. WhatsApp

εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

Το WhatsApp είναι ίσως η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για συσκευές iOS. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από το κατάστημα εφαρμογών iOS, το οποίο προσφέρει πολλές εκπληκτικές και χρήσιμες λειτουργίες.

Με το WhatsApp, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να στέλνετε αυτοκόλλητα σε συνομιλίες, να πραγματοποιείτε ομαδικές φωνητικές/βιντεοκλήσεις, να στέλνετε συνημμένα αρχεία κ.λπ. Η εφαρμογή υποστηρίζεται μεταξύ των πλατφορμών και είναι μια από τις καλύτερες στην ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων τμήμα.

2. Αγγελιαφόρος

Αγγελιαφόρος

Το WhatsApp και το Messenger ανήκουν στην ίδια εταιρεία – τη Meta (Facebook). Έτσι, ακριβώς όπως το WhatsApp, το Messenger σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου. Ωστόσο, το αδιέξοδο είναι ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα μόνο στους φίλους σας στο Facebook.

Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων, το Messenger σάς επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο, να στέλνετε GIF σε συνομιλίες, να αλλάζετε το θέμα της συνομιλίας και πολλά άλλα. Συνολικά, το Messenger είναι η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Τηλεγράφημα

Τηλεγράφημα

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το WhatsApp, το Telegram εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις συσκευές σας iOS. Το Telegram είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Android, Mac και iOS.

Όπως το Messenger και το WhatsApp, το Telegram περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη κλήσεων φωνής και βίντεο. Έχετε ακόμη και την επιλογή να ξεκινήσετε μια κρυπτογραφημένη συνομιλία από άκρο σε άκρο στην εφαρμογή.

Εκτός από αυτό, το Telegram είναι κυρίως γνωστό για τα ειδικά χαρακτηριστικά του για κανάλια. Μπορείτε να βρείτε και να εγγραφείτε σε διάφορα κανάλια Telegram ανάλογα με τις ανάγκες σας.

4. Skype

Skype

Πολλοί δεν θεωρούν το Skype μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. έχει ακόμα μια επιλογή συνομιλίας κειμένου. Στην πραγματικότητα, το Skype έχει επίσης υποστήριξη για ομαδικές συνομιλίες και είναι γνωστό για την εξαιρετική υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών.

Το Skype σάς παρέχει emoticon, GIF και εικόνες από τον ιστό για να ζωντανέψουν τη συνομιλία σας αν μιλάμε για τις δυνατότητες συνομιλίας. Συνολικά, το Skype είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

5. iMessage

iMessage

Το iMessage είναι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της Apple, μια προφανής επιλογή για πολλούς χρήστες iOS. Με το iMessage, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα με άλλους χρήστες iOS και macOS. Το μόνο μειονέκτημα του iMessage είναι ότι δεν υποστηρίζεται μεταξύ πλατφορμών.

Το iMessage για iOS προσφέρει χρήσιμες και συναρπαστικές λειτουργίες, όπως αόρατους συνδέσμους, εφέ οθόνης, αποστολή φωτογραφιών, αρχεία πολυμέσων κ.λπ. Αυτή είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πλούσια σε λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

6. Snapchat

Snapchat

Το Snapchat δεν είναι μια εφαρμογή γνωστή για την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου. είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο όπου μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο που διαρκούν μόνο 24 ώρες.

Το ίδιο ισχύει και για τα γραπτά μηνύματα. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας στο Snapchat, αλλά τα μηνύματα διαγράφονται μόλις προβληθούν. Επομένως, δεν υπάρχει ιστορικό μηνυμάτων. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης επιλογές συνομιλίας μέσω βίντεο και ομαδικής συνομιλίας μέσω βίντεο.

7. Signal Private Messenger

Signal Private Messenger

Εάν θέλετε μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με επίκεντρο το απόρρητο για το iPhone σας, δοκιμάστε το Signal Private Messenger. Είναι μια πλήρης εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που σας παρέχει πολλές επιλογές απορρήτου.

Μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να μοιραστείτε αρχεία και να κάνετε περισσότερα με το Signal Private Messenger. Όλες οι συνομιλίες ήταν κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο για να διατηρούνται ασφαλείς οι συνομιλίες σας.

8. Viber

Viber

Το Viber είναι μια εφαρμογή γνωστή για την ανταλλαγή μηνυμάτων, τις κλήσεις, τις ομαδικές συνομιλίες, τα μηνύματα βίντεο και τις λειτουργίες συνομιλίας μέσω βίντεο. Αν και η εφαρμογή δεν είναι δημοφιλής σε ορισμένες περιοχές, εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές messenger που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες συνομιλίας, όλες οι συνομιλίες και οι ομαδικές συνομιλίες στο Viber είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι όλα τα προσωπικά μηνύματα είναι ιδιωτικά.

Προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως αντίδραση σε μηνύματα, μηνύματα αυτοκαταστροφής κ.λπ.

9. Threema

Threema

Το Threema είναι μια από τις καλύτερες και πιο ευέλικτες εφαρμογές ιδιωτικών μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κρυπτογραφημένες φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου.

Χρησιμοποιεί από προεπιλογή κρυπτογράφηση για επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, κλήσεων φωνής και βίντεο, ομαδικών συνομιλιών, αρχείων πολυμέσων, ακόμη και μηνυμάτων κατάστασης.

Το Threema σάς επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε βίντεο, φωτογραφίες και λεπτομέρειες τοποθεσίας στις συνομιλίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες, να πραγματοποιήσετε δημοσκοπήσεις, να αλλάξετε θέματα συνομιλίας κ.λπ.

10. Wickr Me – Private Messenger (δεν λειτουργεί)

Wickr Me - Private Messenger

Εάν το απόρρητο είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, το Wickr Me – Private Messenger θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή σας. Το Wickr Me – Private Messenger σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε 1:1 ή ομάδες. Αν και το Wickr Me – Private Messenger δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες κορυφαίες εφαρμογές συνομιλίας, είναι κάτι διαφορετικό και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Διαθέτει επίσης άλλες δυνατότητες επικοινωνίας, όπως φωνητικές κλήσεις και σημειώσεις. Τα πάντα σε αυτήν την εφαρμογή είναι πλήρως κρυπτογραφημένα με ένα νέο κλειδί, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να σπάσει.

11. GroupMe

GroupMe

Το GroupMe είναι λιγότερο δημοφιλές από όλες τις άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone, αλλά είναι μια εξαιρετική, διασκεδαστική εφαρμογή. Είναι μια απλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με φίλους ή οικογένεια.

Στο GroupMe, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα και να προσθέσετε τους φίλους σας σε αυτήν. Μπορείτε να προσθέσετε μέλη σε μια ομάδα μέσω του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης email τους. Εάν η επαφή δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή GroupMe, μπορεί να συνομιλήσει μαζί σας μέσω SMS.

Το μόνο μειονέκτημα του GroupMe είναι ότι είναι λιγότερο ασφαλές και ιδιωτικό από άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων iPhone.

12. Σκόνη

Σκόνη

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή μυστικών μηνυμάτων για iPhone, μην ψάχνετε άλλο από το Dust. Είναι μια από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές messenger για iPhone που διατίθενται στο κατάστημα εφαρμογών της Apple.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και όλα τα μηνύματα που ανταλλάσσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή έχουν ρυθμιστεί να διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες. Έτσι, βασικά, δεν αφήνετε κανένα ίχνος σας στην εφαρμογή.

Το Dust παρέχει επίσης άλλες λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως χρονόμετρο αυτοκαταστροφής μηνυμάτων, δυνατότητα ανάκλησης των απεσταλμένων μηνυμάτων κ.λπ. Η εφαρμογή σάς ειδοποιεί επίσης όταν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης των απεσταλμένων μηνυμάτων σας.

13. Διχόνοια

Διχόνοια

Το Discord είναι βασικά μια εφαρμογή συνομιλίας που έχει σχεδιαστεί για παίκτες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά και έχει ως στόχο να διατηρεί τους παίκτες συνδεδεμένους ενώ παίζουν μαζί.

Αν και το Discord δεν προορίζεται ποτέ για προσωπικά μηνύματα, η εφαρμογή μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για προσωπικές επικοινωνίες. Έτσι, αν θέλετε μια γρήγορη και ασφαλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone, το Discord θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή σας.

14. KakaoTalk

KakaoTalk

Το KakaoTalk είναι η απόλυτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων για iPhone. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Με το KakaoTalk, μπορείτε να συμμετέχετε σε απλές συνομιλίες ένας προς έναν ή να κάνετε ομαδικές συνομιλίες με απεριόριστο αριθμό φίλων. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε ποιος διαβάζει τα μηνύματά σας με τη λειτουργία μέτρησης μη αναγνωσμένων.

15. Γραμμή

Γραμμή

Το Line μπορεί να έχει χάσει τη δημοτικότητά του, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Με περισσότερους από 230 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως, η Line είναι εύκολα μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο.

Εκτός από τα βασικά μηνύματα κειμένου, έχει μερικές λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως ένα χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να δημοσιεύετε και οι φίλοι σας να σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας. Οι επιλογές βίντεο και φωνητικών κλήσεων είναι επίσης διαθέσιμες στην εφαρμογή.

Μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα στους αγαπημένους σας με αυτά δωρεάν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων iOS. Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και συνομιλίας για iPhone. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές συνομιλίας, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :5 καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows

Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *