13 καλύτερες εφαρμογές εικονικού αριθμού τηλεφώνου για επαληθεύσεις λογαριασμού

Εάν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο ίσως γνωρίζετε ότι πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές βασίζονται σε αριθμούς τηλεφώνου για επαλήθευση. Για παράδειγμα, η Google απαιτεί επαλήθευση τηλεφώνου για τη δημιουργία λογαριασμού.

Όχι μόνο η Google αλλά σχεδόν όλες οι κύριες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ., απαιτούν έναν αριθμό τηλεφώνου για επαλήθευση. Η επαλήθευση τηλεφώνου είναι χρήσιμη για τις εταιρείες τεχνολογίας, καθώς αποτρέπει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και την κακή χρήση.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν θέλουν να τοποθετήσουν τους προσωπικούς τους αριθμούς σε κανένα διαδικτυακό ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επαληθεύσετε τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας, αλλά τι γίνεται αν ο αριθμός σας γίνει κατάχρηση;

Λίγες εταιρείες στο διαδίκτυο συλλέγουν και πωλούν αριθμούς τηλεφώνου σε τρίτους. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες λαμβάνουν συχνά κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Αυτά τα πράγματα μπορούν εύκολα να αποφευχθούν χρησιμοποιώντας εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Χρήσιμα..

 Για δες και αυτό :  sms-activate

plati market – επαλήθευση μέσω SMS και αλλες χακεριές..

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε το Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου

13 καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για Android

Πολλές εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου που είναι διαθέσιμες για Android παρέχουν στους χρήστες δευτερεύοντες αριθμούς τηλεφώνου. Ο δευτερεύων αριθμός τηλεφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγγραφή σε υπηρεσίες ιστού ή εφαρμογές. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για Android.

1) Next Plus

Επόμενο Συν

Το Next Plus είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εφαρμογές εικονικού αριθμού τηλεφώνου στο Play Store. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες έναν δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς επαλήθευσης.

Το καλό είναι ότι ο εικονικός αριθμός τηλεφώνου λειτουργεί σε κάθε σημαντική εφαρμογή και υπηρεσία.

2) Text Plus

Text Plus

Αυτή η εφαρμογή παρέχει επίσης τον εικονικό αριθμό τηλεφώνου για τις διαδικασίες επαλήθευσης. Είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας όπου οι χρήστες λαμβάνουν μοναδικούς αριθμούς τηλεφώνου στις ΗΠΑ, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς.

Σημειώνεται μόνο ένα θέμα. αυτή η εφαρμογή μερικές φορές αναφέρεται ως ανεπιθύμητη από τις υπηρεσίες ή τους λογαριασμούς Google. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει κατά τη δημιουργία λογαριασμών Google. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή είναι καλή για κάθε άλλο τύπο επαλήθευσης λογαριασμού!

3) Talkatone

Talkatone

Αυτή η εφαρμογή καταχωρεί α δωρεάν εικονικός αριθμός τηλεφώνου των ΗΠΑ για κάθε χρήστη που εγγράφεται. Η εγγραφή θα μπορούσε να γίνει μέσω email ID και οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις μόλις ολοκληρωθούν.

Εκτός από την κλήση, το Talkatone μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου. Ωστόσο, η τιμολόγηση της ομιλίας σε μια υπηρεσία είναι αρκετά ακριβή σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές.

4) Burner : Έξυπνοι αριθμοί τηλεφώνου

Καυστήρας: Έξυπνοι αριθμοί τηλεφώνου

Το Burner είναι μια premium εφαρμογή στη λίστα που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον μοναδικό αριθμό τηλεφώνου τους. Η εφαρμογή προσφέρει αριθμούς τηλεφώνου από περίπου 40 χώρες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς επαλήθευσης. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε 1,9 $ για κάθε αριθμό τηλεφώνου που αγοράζετε από την εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές εικονικών τηλεφωνικών αριθμών για Android

5) Ηushed Anonymous Phone Numbers

Ανώνυμα Τηλέφωνα σε σίγαση

Όπως υποδηλώνει ήδη το όνομα αυτής της εφαρμογής, προορίζεται να παρέχει έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου που οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ανώνυμα για να επαληθεύσουν τους λογαριασμούς τους. Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική επειδή δεν δίνει καμία πληροφορία για εσάς σε τρίτους.

Έτσι, το Hushed Anonymous Phone Numbers είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

6) TalkU

TalkUΤο TalkU είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δωρεάν και φθηνές τηλεφωνικές κλήσεις προς οποιονδήποτε μέσω WiFi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι το TalkU σάς παρέχει έναν δωρεάν τοπικό αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δωρεάν κλήσεις και αποστολή δωρεάν SMS. Ο τοπικός αριθμός τηλεφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online επαληθεύσεις, λήψη OTP κ.λπ.

7) 2ndLine

2η Γραμμή

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ ή στον Καναδά και αναζητάτε εφαρμογές για να λάβετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου, η 2ndLine μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Με το 2ndLine, μπορείτε να λάβετε γρήγορα έναν τοπικό αριθμό τηλεφώνου για τους φίλους σας.

Το 2ndLine είναι δωρεάν στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά πρέπει να αγοράσετε το πακέτο premium για διεθνείς κλήσεις.

8) Sideline

Δευτερεύουσα εργασία

Εάν έχετε αναζητήσει ένα ευέλικτο και εφαρμογή προσωπικής επικοινωνίας για να προσεγγίσει το Android σας πελάτες ή μέλη ομάδας, τότε το Sideline μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Με το Sideline, μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσαρμοσμένο αριθμό σας.

Για να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο αριθμό, αναζητήστε κωδικούς περιοχής για να βρείτε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου για την εταιρεία ή τη μικρή επιχείρησή σας.

9) Numero eSIMαριθμός eSIM

Το Numero eSIM είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αγοράσετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου. Παρέχει έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου από περισσότερες από 80 χώρες και περισσότερες από 3000 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το καλό με την Numero eSIM είναι ότι ο εικονικός αριθμός λειτουργεί καλά με το WhatsApp, το Telegram, το Signal και πολλές άλλες εφαρμογές.

10) Αριθμός Skype

Αριθμός Skype

Ο αριθμός Skype δεν είναι μια εφαρμογή αλλά ένα πρόσθετο στην υπηρεσία Skype. Το Skype Number είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 26 χώρες/περιοχές.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 26 διαφορετικές χώρες/περιοχές για να αγοράσουν έναν αριθμό Skype. Μόλις αγοραστεί, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τον αριθμό Skype με τους φίλους, την οικογένεια και άλλες επαφές για να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις.

11) VSim

VSim

Το VSim είναι μια εφαρμογή εικονικού αριθμού τηλεφώνου για Android που σας παρέχει έναν προσωρινό αριθμό τηλεφώνου για μια εφάπαξ επαλήθευση ή ενεργοποίηση λογαριασμού. Ο εικονικός αριθμός τηλεφώνου που συνεργάζεται το VSim με πολλές δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες όπως Telegram, Facebook, Instagram, Tinder, Google κ.λπ.

Η VSim είναι επίσης γνωστή για τις δίκαιες και διαφανείς τιμολογιακές πολιτικές της. Εάν αγοράσετε έναν αριθμό για μία χρήση και ο αριθμός δεν λάβει τον κωδικό SMS εντός του καθορισμένου χρόνου, η εφαρμογή επιστρέφει την πίστωση στον λογαριασμό σας.

12) Fanytel

Fanytel

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που μπορεί να σας παρέχει έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τον Καναδά, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Fanytel.

Το Fanytel είναι βασικά μια εικονική εφαρμογή αριθμού τηλεφώνου που σας παρέχει έναν δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου και άλλες τηλεφωνικές υπηρεσίες σε προσιτή τιμή.

Με το Fanytel, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου και να πραγματοποιήσετε κλήσεις σε όλο τον κόσμο, να χρησιμοποιήσετε τον 2ο αριθμό τηλεφώνου για επαληθεύσεις κ.λπ.

13) NEXIM

δεν διαβάζω

Το NEXIM δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με το NEXIM, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου, Βραζιλίας και Αργεντινής.

Αφού αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε διεθνείς φωνητικές κλήσεις και να στείλετε SMS. Εκτός από τις υπηρεσίες κλήσεων και SMS, το NEXIM παρέχει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σε περισσότερες από 15 χώρες.

Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα δεδομένων από προγράμματα δεδομένων από περισσότερες από 15 χώρες και να τα διαχειριστείτε όλα από μία μόνο εφαρμογή.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αποκτήσω έναν δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου;

Ορισμένες από τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο παρέχουν δωρεάν εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου. Ωστόσο, αν θέλετε την πιο εύκολη και καλύτερη λύση, μπορείτε να δοκιμάσετε το Google Voice. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, μπορείτε να λάβετε έναν αριθμό Google Voice και να καλέσετε δωρεάν άλλους αριθμούς ΗΠΑ και Καναδά.

Είναι νόμιμοι οι εικονικοί αριθμοί;

Ναι, ο εικονικός αριθμός είναι νόμιμος στις περισσότερες χώρες. Αλλά αυτό που κάνετε με τον εικονικό αριθμό μπορεί να είναι αμφισβητήσιμο. Για παράδειγμα, η χρήση ενός εικονικού αριθμού για την εξαπάτηση άλλων είναι παράνομη, ενώ η χρήση του για επιχειρηματικές ανάγκες είναι νόμιμη.

Πώς μπορώ να αποκτήσω έναν εικονικό αριθμό για το WhatsApp;

Ο εικονικός αριθμός που δημιουργείτε μέσω Numero eSIM, 2ndLine, κ.λπ., μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το WhatsApp. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εικονικό αριθμό που δημιουργείται από τις κοινόχρηστες εφαρμογές μας για να εγγραφείτε στο WhatsApp.

Μπορούν να εντοπιστούν εικονικοί αριθμοί;

Ναι, οι εικονικοί αριθμοί είναι 100% ανιχνεύσιμοι, ανεξάρτητα από το τι λέει ο ιστότοπος. Η ανίχνευση εικονικών αριθμών τηλεφώνου δεν θα είναι εύκολη, αλλά με τα κατάλληλα εργαλεία, η αστυνομία ή οι κρατικές υπηρεσίες μπορούν να παρακολουθούν τους εικονικούς αριθμούς.

Αυτή ήταν λοιπόν η λίστα με όλα τα καλύτερες εφαρμογές για επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας εικονικές τεχνικές. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για Android

Πώς να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *