καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο

12 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο για Windows 11

Διαθέτουμε internet υψηλής ταχύτητας για ροή βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς buffer ή καθυστερήσεις. Ωστόσο, το internet υψηλής ταχύτητας δεν αρκεί για τη ροή βίντεο. πρέπει επίσης να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την αγορά υπηρεσιών ροής βίντεο.

Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε υπηρεσίες ροής βίντεο, μπορείτε να βασιστείτε σε δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο για υπολογιστή για τη λήψη βίντεο που κοινοποιούνται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή σε ιστότοπους ταινιών/τηλεοπτικών σειρών.

Αυτό το άρθρο δεν θα συζητήσει δωρεάν ιστότοπους βίντεο. θα συζητήσουμε τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη βίντεο από δημοφιλείς ιστότοπους όπως το YouTube, το Facebook και άλλες δωρεάν πλατφόρμες ροής βίντεο.

Πώς να εγκαταστήσετε το Downloader στο Android TV

12 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο για Windows 11

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες επιλογές για λήψη βίντεο στα Windows 11, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο για υπολογιστή Windows 11. Ας αρχίσουμε.

1. VideoProc

VideoProc

Το VideoProc είναι μια ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες επεξεργασίας βίντεο. Με το VideoProc, λαμβάνετε μετατροπέα, πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους βίντεο, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και πρόγραμμα λήψης.

Αν μιλάμε για το πρόγραμμα λήψης βίντεο του VideoProc, η ενσωματωμένη μηχανή λήψης πολυμέσων υποστηρίζει πάνω από 1000 ιστότοπους βίντεο και ήχου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VideoProc για λήψη βίντεο από δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το Facebook, το Dailymotion, το Twitch, το Soundcloud και άλλα. Η τελευταία έκδοση του VideoProc είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11.

2. Πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K

Πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K

Το 4K Video Downloader είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 11. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο από σχεδόν κάθε δημοφιλή ιστότοπο βίντεο.

Υποστηρίζει λήψη βίντεο από το YouTube, Vimeo, TikTok, Facebook, DailyMotion, Twitch και άλλους ιστότοπους βίντεο.

Το 4K Video Downloader χρησιμοποιείται κυρίως για τη λήψη βίντεο από το YouTube, καθώς μπορεί να κατεβάσει ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής και βίντεο που μοιράζονται σε ένα κανάλι.

3. Allavsoft Video and Music Downloader

Πρόγραμμα λήψης βίντεο και μουσικής Allavsoft

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή λήψης πολυμέσων των Windows 11 που μπορεί να χειριστεί αρχεία βίντεο και ήχου, τότε το Alllavsoft Video and Music Downloader θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, το Alllavsoft Video and Music Downloader υποστηρίζει περισσότερους από 1000 διαφορετικούς ιστότοπους βίντεο και ήχου, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Facebook, Tidal, Spotify και άλλων.

Εκτός από αυτά, το Alllavsoft Video and Music Downloader διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο μετατροπέα που μπορεί εύκολα να μετατρέψει τα βίντεο και τον ήχο σας.

4. ByClick Downloader

ByClick Downloader

Το ByClick Downloader είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή λήψης βίντεο των Windows 11 που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο από το YouTube, το Dailymotion, το Vimeo, το Facebook και 40+ ιστότοπους.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο σε ανάλυση 720p, 1080p, 4k και 8K. Επίσης, έχετε την επιλογή να μετατρέψετε τα βίντεο που έχετε κατεβάσει σε διαφορετικές μορφές.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του ByClick Downloader είναι η ικανότητά του να κατεβάζει ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής και κανάλια YouTube. Μπορείτε ακόμη και να κατεβάσετε βίντεο που μοιράζεστε σε σελίδες Instagram με ένα μόνο κλικ.

5. Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Το δημοφιλές λογισμικό μετατροπέα βίντεο, Any Video Converter, διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο.

Ωστόσο, το διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο του Any Video Converter δεν είναι συμβατό με κάθε ιστότοπο ροής βίντεο. Εκτός από τη λήψη βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Any Video Converter για να μετατρέψετε τα βίντεο λήψης σε οποιαδήποτε μορφή.

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, και είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

6. Freemake Video Downloader

Πρόγραμμα λήψης βίντεο Freemake

Το Freemake Video Downloader είναι μια πλήρης εφαρμογή λήψης βίντεο για Windows 11 συμβατή με 10.000 διαφορετικούς ιστότοπους. Το πρόγραμμα λήψης βίντεο είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο από το YouTube, το Facebook, το Vimeo, το Dailymotion, το Twitch, το LiveLeak, το Veoh κ.λπ., σε οποιαδήποτε μορφή. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα λήψης βίντεο για Windows 11, το Freemake Video Downloader θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

7. VidJuice

VidJuice

Το VidJuice είναι ένα premium πρόγραμμα λήψης βίντεο και ήχου για Windows 11 που είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Το πρόγραμμα είναι πλήρως συμβατό με τα πιο πρόσφατα Windows 11.

Το VidJuice μπορεί να κατεβάσει βίντεο και ήχο από 10.000+ ιστότοπους σε όλες τις συσκευές σας. Το καλό με το VidJuice είναι ότι σας επιτρέπει να κάνετε λήψη πολλών βίντεο ταυτόχρονα.

Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε το πρόγραμμα να μετατρέπει αυτόματα τα ληφθέντα βίντεο σε διαφορετική μορφή και ποιότητα. Συνολικά, το VidJuice είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο για τα Windows 11.

8. Internet Download Manager

Internet Download Manager

Το Internet Download Manager είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης λήψεων για Windows 11 που μπορεί να κατεβάσει σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων από το διαδίκτυο.

Μετά τη λήψη του Internet Download Manager (IDM) στον υπολογιστή σας, πρέπει να εγκαταστήσετε τη μονάδα προγράμματος περιήγησης ιστού IDM στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αφού εγκατασταθεί, πρέπει να αναπαράγετε το βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το IDM θα εντοπίσει αυτόματα το βίντεο και θα σας επιτρέψει να το κατεβάσετε.

9. ΠαραδόξωςΠαράξενα

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά εφαρμογή λήψης βίντεο για τον υπολογιστή σας με Windows 11, δοκιμάστε το Viddly. Το Viddly είναι μια γρήγορη και ελαφριά εφαρμογή με ενσωματωμένη αναζήτηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη αναζήτηση του Viddly για αναζήτηση στο YouTube και λήψη βίντεο με ένα μόνο κλικ. Το ελαφρύ εργαλείο σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο 1080p, 4K και 8K.

Το Viddly μπορεί ακόμη και να μετατρέψει τα βίντεο που έχετε κατεβάσει σε μορφή MP4. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows και Mac και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

10. Video Hunter

Video Hunter

Το VideoHunter είναι το τελευταίο στη λίστα, παρέχοντας επιλογές λήψης βίντεο υψηλής ποιότητας σε Windows και Mac.

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο για υπολογιστή υποστηρίζει 1000+ ιστότοπους ροής βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Vevo, Dailymotion και άλλων.

Το VideoHunter υποστηρίζει επίσης τη μαζική λήψη βίντεο. Μετά τη λήψη των βίντεο, μπορείτε να αλλάξετε τις μορφές εξόδου μετατρέποντας τα βίντεο.

11. Μετατροπέας βίντεο HitPaw

Μετατροπέας βίντεο HitPaw

Αυτός είναι ένας μετατροπέας και πρόγραμμα λήψης βίντεο που υποστηρίζεται από AI που μπορεί να κατεβάσει διαδικτυακά βίντεο, ταινίες, μουσική κ.λπ. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από διάφορους ιστότοπους όπως το YouTube, το TikTok, το Facebook και άλλα.

Μετά τη λήψη των αγαπημένων σας βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HitPaw Video Converter για να μετατρέψετε αυτά τα βίντεο σε μορφές MP4/WebM/MP3/WAV.

Το HitPaw Video Converter διαθέτει επίσης ένα AI Art Generator για να δημιουργεί εκπληκτικά, μοναδικά έργα τέχνης από μηνύματα προτροπής κειμένου.

12. Gihosoft TubeGet

Gihosoft TubeGet

Το Gihosoft TubeGet είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους βίντεο όπως το Vimeo, το YouTube, το Facebook, το Twitter, το Instagram κ.λπ.

Μάντεψε? Το Gihosoft TubeGet υποστηρίζει επίσης τη λήψη βίντεο σε 4K/8K/360/VR/3D/ και 60FPS. Αφού κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο για να τα μετατρέψετε σε μορφές MP4, MKV, MOV και AVI.

Καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο για Windows 11 – Συνήθεις ερωτήσεις

Πριν εμπιστευτείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα λήψης βίντεο, είναι συνηθισμένο να έχετε μερικές αμφιβολίες. Παρακάτω, προσπαθήσαμε να ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο για τα Windows 11.


Είναι νόμιμη η χρήση προγραμμάτων λήψης βίντεο;

Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές των προγραμμάτων λήψης βίντεο είναι απολύτως νόμιμες και ασφαλείς στη χρήση. Ωστόσο, δεν είναι νόμιμη η λήψη όλου του περιεχομένου βίντεο στον ιστό.

Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή διαθέσιμα σε δημόσια φόρουμ/ιστοσελίδες. Επομένως, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες του βίντεο πριν κάνετε λήψη βίντεο.


Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Instagram;

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που έχουμε καταχωρίσει υποστηρίζουν πάνω από 500 ιστότοπους βίντεο. Αυτοί οι ιστότοποι περιλαμβάνουν το Instagram, το Facebook, το Twitter, το YouTube κ.λπ.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο Instagram στα Windows 11 με αυτά τα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο.


Μπορώ να κατεβάσω βίντεο Netflix με αυτά τα προγράμματα λήψης βίντεο;

Οχι! Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο Netflix με αυτά τα προγράμματα λήψης βίντεο. Αυτό συμβαίνει επειδή το Netflix είναι ένας ιστότοπος ροής βίντεο υψηλής ποιότητας και κανένας από τους χρήστες λήψης βίντεο δεν μπορεί να κατεβάσει βίντεο από έναν ιστότοπο που βασίζεται σε συνδρομή.


Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε προγράμματα λήψης βίντεο;

Τα προγράμματα λήψης βίντεο είναι ασφαλή, αλλά θα πρέπει να τα κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο τους. Για βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας, είναι καλύτερο να σαρώσετε το αρχείο μετά τη λήψη.

Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα λήψης βίντεο σε μια εικονική μηχανή για να αποκλείσετε όλα τα ζητήματα ασφαλείας.


Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές λήψης βίντεο για υπολογιστές με Windows 11. Εάν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα λήψης βίντεο για Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Και επίσης, αν αυτό το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *