άνοιγμα αρχείων WebP

Τα Καλύτερα πρόγραμμα πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για να ανοίξετε αρχεία WebP

Εάν είστε προγραμματιστής ιστού ή blogger, ίσως γνωρίζετε τη σημασία του WebP. Είναι μια σύγχρονη μορφή εικόνας που αναπτύχθηκε από τον γίγαντα αναζήτησης στο διαδίκτυο Google. Η νέα μορφή αρχείου εικόνας είναι αρκετά φοβερή, καθώς δημιουργεί πολύ μικρότερο μέγεθος αρχείου από οποιαδήποτε άλλη μορφή εικόνας.

Υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα διαφάνειας του PNG. Δεδομένου ότι είναι μια νέα μορφή εικόνας, δεν υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού ή τα προγράμματα προβολής εικόνων το WebP. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να ανοίξετε τη μορφή εικόνας WebP στην εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows.

Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα τρίτο μέρος Εγώεφαρμογή προβολής mage με υποστήριξη επέκτασης αρχείου WebP. Πολλά εργαλεία προβολής εικόνων τρίτων για Windows σάς επιτρέπουν να ανοίγετε τις Φωτογραφίες WebP.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανοίξετε εικόνες WebP

8 Καλύτερο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για άνοιγμα αρχείων WebP στα Windows

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προβολής εικόνων για τα Windows 10/11 που υποστηρίζουν τη μορφή WebP. Λοιπόν, ας δούμε το καλύτερο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για να ανοίξετε το WebP στα Windows 10.

1. ImageGlass

ImageGlass

Λοιπόν, το ImageGlass είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία προβολής εικόνων που είναι διαθέσιμα για το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Το υπέροχο με το ImageGlass είναι ότι υποστηρίζει περισσότερες από 70 διαφορετικές μορφές αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του WebP. Το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών είναι γρήγορο και διαθέτει μερικές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών.

2. 123 Πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών

123 Πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών

Είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα προβολής εικόνων για Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Υποστηρίζει σχεδόν κάθε δημοφιλή μορφή εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της μορφής WebP. 123 Το Photo Viewer έχει μερικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών όπως κάθε άλλο πρόγραμμα προβολής εικόνων. Το μόνο μειονέκτημα των 123 Photo Viewers είναι η διεπαφή χρήστη, η οποία φαίνεται ξεπερασμένη.

3. Πρόγραμμα προβολής εικόνων FastStone

Πρόγραμμα προβολής εικόνων FastStone

Εάν αναζητάτε ένα γρήγορο, σταθερό και φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα προβολής εικόνων για υπολογιστές με Windows 10, τότε το FastStone Image Viewer μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Σε σύγκριση με κάθε άλλο πρόγραμμα προβολής εικόνων, το FastStone Image Viewer έχει περισσότερες δυνατότητες όπως προσαρμογές χρωμάτων, φίλτρα, περικοπή, αλλαγή μεγέθους κ.λπ. Υποστηρίζει τις περισσότερες από τις δημοφιλείς μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του WebP.

4. XnView

XnView

Εάν αναζητάτε ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων για να ανοίγετε και να επεξεργάζεστε εύκολα τα αρχεία φωτογραφιών σας, τότε το XnView μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των JPEG, TIFF, PNG, GIF, WEBP, PSD, JPEG2000, κ.λπ. Εκτός από αυτό, το XnView είναι επίσης γνωστό για τις λειτουργίες επεξεργασίας εικόνων και μετατροπής εικόνας.

5. JPEGView

JPEGView

Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων πολλαπλών χρήσεων για το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Είναι ένα πρόγραμμα προβολής/επεξεργαστή με υψηλή δυνατότητα διαμόρφωσης για JPG, PNG, WEBP, TGA, GIF και TIFF. Το εργαλείο είναι εξαιρετικά ελαφρύ και γρήγορο. Έτσι, το JPEGView είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα προβολής εικόνων για Windows 10 που υποστηρίζει μορφή WebP.

6. Φωτογραφίες των Windows

κατέβασε και εγκαταστάθηκε

Η πιο πρόσφατη εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows 11 υποστηρίζει πλέον τη μορφή αρχείου εικόνας WebP. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11, δεν χρειάζεστε πραγματικά κανένα πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών τρίτου μέρους για να προβάλετε αρχεία Webp στα Windows 11.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows 11 είναι ενημερωμένη και είστε έτοιμοι. Εάν η εφαρμογή Φωτογραφίες αποτύχει να ανοίξει τα αρχεία WebP, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της επέκτασης εικόνας WebP στον υπολογιστή σας.

7. LightGallery

LightGallery

Το LightGallery είναι ένα αρκετά απλό και ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα για την προβολή φωτογραφιών στα Windows. Είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα προβολής εικόνων που βασίζεται σε ηλεκτρόνια και nodej, συμβατό με Windows, Mac και Linux.

Είναι ένα πρόγραμμα προβολής WebP ανοιχτού κώδικα για Windows 10/11 με υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης. Το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών έχει την επιλογή αυτόματης αναπαραγωγής και προβολής διαφανειών που εμφανίζει αυτόματα τις επόμενες εικόνες.

8. FastPreview

FastPreview

Το FastPreview είναι ένα πρόγραμμα προβολής εικόνων ανοιχτού κώδικα για Windows που υποστηρίζει την επέκταση αρχείου WebP. Εκτός από το WebP, υποστηρίζει επίσης όλες τις κύριες μορφές αρχείων εικόνας.

Η διεπαφή χρήστη του FastPreview είναι το βασικό χαρακτηριστικό, καθώς δεν έχει μενού, πλαϊνές γραμμές ή άλλα οπτικά στοιχεία. η διεπαφή προσαρμόζεται αυτόματα με βάση το ύψος και το πλάτος της εικόνας που βλέπετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να προωθήσετε εικόνες με λεζάντες στο WhatsApp

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερα προγράμματα προβολής εικόνων για Windows 10 για άνοιγμα αρχείων WebP. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Θα μπορούσατε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας;

Διαβάστε επίσης :καλύτερα εργαλεία εύρεσης και επιδιόρθωσης διπλότυπων φωτογραφιών

Πώς να διορθώσετε τη δυνατότητα λήψης εικόνων από το Google Chrome


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *