Πώς να κατεβάσετε Reels από την εφαρμογή Instagram

Πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει σε meta Η νέα δυνατότητα του Instagram επιτρέπει πλέον στους χρήστες σε όλο τον κόσμο να κατεβάζουν Reels από όλους τους δημόσιους λογαριασμούς.

Αυτή η δυνατότητα ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο και περιοριζόταν μόνο σε χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πώς να κατεβάσετε τον ήχο του Instagram Reels ως MP3

Οι χρήστες του Instagram μπορούν πλέον να κατεβάζουν Reels από δημόσιους λογαριασμούς

Οι χρήστες του Instagram μπορούν τώρα να κατεβάσουν καρούλια

Ο Adam Mosseri, Διευθύνων Σύμβουλος του Instagram, δήλωσε στο κανάλι εκπομπής του στο Instagram: «Μπορείτε τώρα να αποθηκεύσετε τροχούς που δημιουργήθηκαν από δημόσιους λογαριασμούς στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας – κάθε καρούλι που θα κατεβάσετε θα περιλαμβάνει ένα υδατογράφημα με τη λαβή Instagram του δημιουργού. Το κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ νωρίτερα φέτος και τώρα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως».

Οποιοσδήποτε παγκοσμίως μπορεί τώρα κατεβάστε Reels από έναν δημόσιο λογαριασμό στη συλλογή τους ή στην ενότητα λήψεων, εάν είναι 18 ετών και άνω. Από προεπιλογή, το Instagram έχει απενεργοποιήσει την επιλογή λήψης για Reels για χρήστες Instagram κάτω των 18 ετών. Ωστόσο, η προεπιλεγμένη ρύθμιση για τη λήψη τροχών μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή στις Ρυθμίσεις. Επίσης, δεν είναι δυνατή η λήψη των Reels που δημοσιεύονται στον ιδιωτικό λογαριασμό ενός χρήστη.

«Οποιοσδήποτε στο Instagram μπορεί να κατεβάσει τους κυλίνδρους σας και να μοιραστεί τους τροχούς σας, εκτός εάν αλλάξετε τις ρυθμίσεις λήψης των τροχών σας. Οι νέοι τροχοί που μοιράζεστε, αφού γίνει διαθέσιμη η λήψη, θα μπορούν να ληφθούν. Για χρήστες του Instagram κάτω των 18 ετών με δημόσιους λογαριασμούς, η προεπιλεγμένη ρύθμιση για τη λήψη κυλίνδρων θα είναι απενεργοποιημένη, αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή», αναφέρει το Instagram στην αναθεωρημένη FAQ σελίδα.

Περαιτέρω, όλα τα Τα Reels που έχετε κατεβάσει θα περιλαμβάνουν ένα υδατογράφημα με τη λαβή Instagram του δημιουργού και ένα όνομα λογαριασμού, παρόμοιο με τα ληφθέντα βίντεο TikTok. Επιπλέον, μόνο το αρχικό κλιπ ήχου στο ληφθέν Reel θα αποθηκευτεί στην εφαρμογή.

Η νέα λειτουργία θα διευκολύνει τους χρήστες να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους Reels εκτός σύνδεσης για μελλοντική χρήση ή να τα μοιράζονται με άτομα που δεν είναι στο Instagram.

Πώς να κατεβάσετε Reels από την εφαρμογή Instagram

Ενώ η δυνατότητα λήψης Reels έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες κινητών τηλεφώνων, δηλαδή συσκευές Android και iOS.

  1. Ανοιξε Ίνσταγκραμ.
  2. Μεταβείτε στον τροχό που θέλετε να κατεβάσετε.
  3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Μερίδιο κουμπί.
  4. Τώρα, επιλέξτε το Κατεβάστε επιλογή από το μενού.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα Δημόσια Κυλίνδρια μπορούν να ληφθούν από προεπιλογή. Ωστόσο, οι δημιουργοί του Instagram Reel μπορούν να απενεργοποιήσουν την επιλογή λήψης για να εμποδίσουν τους χρήστες να κατεβάσουν τα Reels τους.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στο προφίλ σας και να επιλέξετε το χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, στην ενότητα Ρυθμίσεις και Απόρρητο, επιλέξτε και πατήστε Καρούλια και Remixes. Μετακινήστε το διακόπτη “Να επιτρέπεται στους χρήστες να κάνουν λήψη των τροχών σας” στη θέση απενεργοποίησης. Κάνοντας αυτό, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αποθηκεύσουν τους κυλίνδρους σας.

Δεδομένου ότι η νέα λειτουργία διατίθεται σταδιακά, ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί σε όλες τις συσκευές.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε τα Reels του Instagram χωρίς καμία εφαρμογή

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των Instagram Reels

Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *