κατεβασμα των Reels Instagram

Πώς να κατεβάσετε τα Reels του Instagram χωρίς καμία εφαρμογή (3 τρόποι)

Το Instagram διαθέτει μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels, η οποία σας επιτρέπει να μοιράζεστε μικρότερα βίντεο με τους ακόλουθούς σας και το κοινό. Η δημοτικότητα του Instagram εκτοξεύτηκε μετά την κυκλοφορία του Reels και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παρακολουθούν μικρότερα βίντεο.

Ενώ τα Reels του Instagram είναι μια απόλαυση για παρακολούθηση, έχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Μπορούν να είναι ο απόλυτος δολοφόνος χρόνου και να εξαντλήσουν το εύρος ζώνης σας στο Διαδίκτυο. Ενώ υπάρχουν τρόποι για να περιορίσετε τον εθισμό στα Reels του Instagram, τι γίνεται με το εύρος ζώνης του Διαδικτύου;

Τα βίντεο του Instagram Reels είναι σύντομα και καταλήγουμε να παρακολουθούμε τα βίντεο που μας αρέσουν πολλές φορές. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η κατανάλωση εύρους ζώνης Διαδικτύου, επειδή τα βίντεο δεν αποθηκεύονται ποτέ στην κρυφή μνήμη και προβάλλονται μέσω Διαδικτύου.

Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση εύρους ζώνης Διαδικτύου κατεβάζοντας βίντεο με τροχούς Instagram. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για κατεβασμα των Reels Instagram στο Android . μπορείτε ακόμη και να τα κατεβάσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες εφαρμογές.

Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

3 τρόποι για να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς καμία εφαρμογή

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς καμία εφαρμογή . Θα μοιραστούμε διάφορες μεθόδους. μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που φαίνεται εύκολο. Ας αρχίσουμε.

1) Κατεβάστε το Instagram Reels χωρίς καμία εφαρμογή

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Instagram για να κατεβάσουμε το βίντεο Reels χωρίς καμία εφαρμογή. Ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί για να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς καμία εφαρμογή.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Μεταβείτε στους κυλίνδρους και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

3. Όταν αρχίσουν να παίζουν τα Καρούλια, πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Μερίδιο

4. Στο μενού Κοινή χρήση, επιλέξτε την επιλογή Προσθήκη στην ιστορία .

Προσθήκη στην ιστορία

5. Στην οθόνη δημιουργίας Instagram Story, πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

6. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Αποθήκευση .

Αποθηκεύσετε

7. Αυτό θα αποθηκεύσει το βίντεο του Instagram Reels στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

8. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Gallery και ελέγξτε το βίντεο των αποθηκευμένων τροχών.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς καμία εφαρμογή τρίτου μέρους.

2) Κατεβάστε το Instagram Reels από το SaveInsta

Το SaveInsta είναι ένας ιστότοπος που μπορεί να κατεβάσει βίντεο με τροχούς στη συσκευή σας. Το καλό με το SaveInsta είναι ότι αυτό δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο Instagram Reels με το SaveInsta.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και βρείτε το βίντεο Reels που θέλετε να κατεβάσετε.

2. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στην αριστερή πλευρά.

Μερίδιο

3. Στο Μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Αντιγραφή συνδέσμου .

Αντιγραφή συνδέσμου

4. Μόλις αντιγραφεί ο σύνδεσμος στο πρόχειρο, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα .

5. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL που έχετε αντιγράψει και πατήστε Λήψη .

Κατεβάστε

6. Το SaveInsta θα ανακτήσει το βίντεο και θα σας παρέχει τη λήψη. Πατήστε το κουμπί Λήψη βίντεο για λήψη του βίντεο Reels στο smartphone σας.

Λήψη βίντεο

Αυτό είναι! Αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος λήψης του Instagram Reels χωρίς εφαρμογές τρίτων.

3) Κατεβάστε το Instagram Reels από το InstaVideoSave

Το InstaVideoSave είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος όπως το SaveInsta που σας επιτρέπει να κατεβάζετε το Instagram Reels. Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο ιστού, δεν απαιτεί εγκατάσταση εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο Instagram Reels από το InstaVideoSave.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και βρείτε το βίντεο Reels που θέλετε να κατεβάσετε.

2. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στην αριστερή πλευρά.

Μερίδιο

3. Στο Μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Αντιγραφή συνδέσμου .

Αντιγραφή συνδέσμου

4. Μόλις αντιγραφεί ο σύνδεσμος στο πρόχειρο, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα .

5. Επικολλήστε τον σύνδεσμο που έχετε αντιγράψει και πατήστε το κουμπί Λήψη .

Κατεβάστε

6. Το InstaVideoSave θα ανακτήσει το βίντεο και θα σας επιτρέψει να το κατεβάσετε .

Κατέβασέ το

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο Instagram Reels από το InstaVideoSave.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κατεβάσω ένα βίντεο τροχών;

Η λήψη ενός βίντεο τροχού από το Instagram είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις κοινές μας μεθόδους ή να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές λήψης βίντεο τρίτων για λήψη βίντεο Instagram Reels.

Ποια εφαρμογή μπορεί να κατεβάσει βίντεο Instagram Reels;

Εφαρμογές όπως το InSaver και το Reels Downloader Story Saver μπορούν να κάνουν λήψη των βίντεο Instagram Reels. Άλλες επιλογές τρίτων είναι επίσης διαθέσιμες. κατεβάστε τις εφαρμογές από αξιόπιστες πηγές.

Είναι διαθέσιμο το Reels για λήψη;

Ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει μια επιλογή λήψης για το Reels, η δυνατότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για κάθε χρήστη. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να βασιστείτε στις κοινές μας μεθόδους για τη λήψη βίντεο Reels.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το Reels στη συλλογή μου;

Για να κατεβάσετε το Instagram Reels στη συλλογή του τηλεφώνου σας, ακολουθήστε την πρώτη μέθοδο που έχουμε μοιραστεί. Η πρώτη μέθοδος δεν απαιτεί εγκατάσταση εφαρμογής και μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη των βίντεο Reels απευθείας στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω βίντεο από το insta;

Ενώ το Instagram δεν σας επιτρέπει να κατεβάζετε περιεχόμενο που μοιράζονται άλλοι, ελάχιστα πράγματα το κάνουν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι για πάρτι. Οι εφαρμογές και οι ιστότοποι τρίτων μπορούν να κάνουν λήψη βίντεο μόνο από δημόσιους λογαριασμούς. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το Instagram, το πιθανότερο είναι ότι το απόρρητο του λογαριασμού έχει οριστεί σε ιδιωτικό.

Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι λήψης βίντεο Instagram Reels, οι τρεις μέθοδοι που μοιραστήκαμε δεν απαιτούν εγκατάσταση εφαρμογής. Επομένως, εάν εκτελείτε ένα είδος αποθηκευτικού χώρου και θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε εγκατάσταση εφαρμογής, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους. Εάν θέλετε να μοιραστείτε οποιονδήποτε άλλο τρόπο λήψης τροχών Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πώς να διορθώσετε τα βίντεο στο Instagram

εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram

Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4884

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *