τα φίλτρα Instagram που δεν λειτουργούν

Πώς να διορθώσετε τα φίλτρα Instagram που δεν λειτουργούν (10 μέθοδοι)

Τα φίλτρα Instagram έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν τις εικόνες και τα βίντεό σας σε ελάχιστο χρόνο. Ενώ το Snapchat ήταν η πρώτη εφαρμογή που εισήγαγε αυτήν την ιδέα, η δυνατότητα τοποθέτησης φίλτρων σε εικόνες/βίντεο έγινε viral μετά την άφιξη του TikTok.

Τώρα, το Instagram διαθέτει το Reels, έναν ανταγωνιστή του TikTok, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο με φίλτρα. Εάν είστε επηρεαστής του Instagram, ίσως γνωρίζετε ήδη πόσο χρήσιμα είναι τα φίλτρα για τη βελτίωση της ποιότητας των εικόνων και των βίντεό σας.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τα φίλτρα Instagram είναι ότι μερικές φορές δεν λειτουργούν. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Instagram φέρεται να αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την εφαρμογή των φίλτρων. Σύμφωνα με αυτούς, τα φίλτρα Instagram δεν λειτουργούν και δεν εφαρμόζονται στα βίντεο.

Διαβάστε επίσης :Η σημασία των φίλτρων βίντεο στην επεξεργασία βίντεο

15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram για Android

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVorteX⁩ στο Viber

Πώς να διορθώσετε τα φίλτρα Instagram που δεν λειτουργούν

Έτσι, αν βασίζατε πάντα στα φίλτρα Instagram για να μεταμορφώσετε τα βίντεό σας με τροχούς, μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα μόλις ανακαλύψετε ότι τα φίλτρα δεν λειτουργούν. Αλλά μην ανησυχείτε, τα εφέ Instagram και τα φίλτρα που δεν λειτουργούν είναι προβλήματα που μπορείτε να διορθώσετε εύκολα.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες διορθώσεις για τα εφέ και τα φίλτρα Instagram που δεν λειτουργούν. Ας αρχίσουμε.

1. Ελέγξτε για πρόβλημα σύνδεσης στο Internet

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Πριν από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να ελέγξετε για προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο στο smartphone σας. Ίσως το τηλέφωνό σας να μην έχει ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. ως αποτέλεσμα, τα φίλτρα Instagram δεν φορτώνονται.

Πριν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή, ελέγξτε αν λειτουργεί το διαδίκτυο. Ακόμη και όταν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ενεργή, ελέγξτε αν είναι σταθερή και αν υπάρχουν διακοπές σύνδεσης.

2. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Τα smartphone Android προσφέρουν μια επιλογή για «Αναγκαστική διακοπή» μιας εφαρμογής που εκτελείται. Η δυνατότητα σκοτώνει την εφαρμογή και όλες τις διεργασίες της από τη μνήμη.

Το Force Stop θα εξαλείψει όλες τις διαδικασίες που ενδέχεται να επηρεάζουν τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Instagram. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Πατήστε το ‘Force Stop ‘ στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής.

Force Stop

Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή από το παρασκήνιο. Τώρα, πρέπει να επανεκκινήσετε την εφαρμογή.

3. Επανεκκινήστε το Android smartphone σας

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Εάν η αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram δεν βοήθησε, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το smartphone Android. Η επανεκκίνηση θα εξαλείψει πιθανώς όλα τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες που ενδέχεται να εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής Instagram.

Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επανεκκίνηση της συσκευής σας Android και επιλέξτε «Επανεκκίνηση». Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και εγγράψτε μια ιστορία ή ένα βίντεο με τροχούς. Αυτή τη φορά, τα εφέ και τα φίλτρα θα εμφανιστούν.

4. Ελέγξτε για ζητήματα διακομιστή

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο

Τα προβλήματα διακομιστή είναι ένα τέτοιο πράγμα που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Εάν μόλις ανοίξατε την εφαρμογή Instagram και διαπιστώσετε ότι οι φωτογραφίες/βίντεο δεν αναπαράγονται, το DM δεν εμφανίζει μηνύματα κ.λπ., η πλατφόρμα είναι πιθανό να αντιμετωπίζει πρόβλημα διακομιστή.

Ακόμα κι αν λειτουργούν τα χαρακτηριστικά, σίγουρα θα έχουν κακή συμπεριφορά. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις περισσότερες λειτουργίες του Instagram, ήρθε η ώρα να ελέγξετε αν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας.

Όταν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας για τακτική συντήρηση, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να περιμένετε να αποκατασταθούν οι διακομιστές. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθείτε Κατάσταση διακομιστή του Instagram για να γνωρίζετε πότε γίνεται επαναφορά των διακομιστών.

5. Ενεργοποιήστε την άδεια τοποθεσίας για το Instagram

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διορθώνουν τα φίλτρα Instagram που δεν λειτουργούν απλώς επιτρέποντας την πρόσβαση στην τοποθεσία για την εφαρμογή.

Ορισμένα φίλτρα στο Instagram είναι διαθέσιμα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Και αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτά που είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία σας, πρέπει πρώτα να εκχωρήσετε την άδεια τοποθεσίας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη “Πληροφορίες εφαρμογής”, πατήστε “Άδειες‘.

Άδειες

3. Επιλέξτε ‘Άδεια τοποθεσίας‘ στην καρτέλα Δικαιώματα.

Άδεια τοποθεσίας

4. Επιλέξτε το ‘Επιτρέπεται μόνο κατά τη χρήση της εφαρμογής επιλογή.

Επιτρέπεται μόνο κατά τη χρήση της εφαρμογής

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε την άδεια τοποθεσίας για την εφαρμογή Instagram για Android.

6. Απενεργοποιήστε την εφαρμογή VPN

Απενεργοποιήστε τις Εφαρμογές ασφαλείας/Τείχος προστασίας/VPN

Όπως σημειώθηκε στην παραπάνω μέθοδο, η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι ζωτικής σημασίας για την εμφάνιση των φίλτρων και των εφέ της συγκεκριμένης περιοχής.

Ένα τηλέφωνο συνδεδεμένο σε διακομιστή VPN μακριά από την πραγματική τοποθεσία σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σύνδεσης. Όταν η σύνδεση αποτύχει, τα φίλτρα δεν θα φορτωθούν ή δεν θα εφαρμοστούν στα βίντεο.

Μπορείτε να αποκλείσετε γρήγορα όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το Proxy/VPN απενεργοποιώντας την εφαρμογή VPN. Φροντίστε λοιπόν απενεργοποιήστε τη σύνδεση VPN προτού μεταβείτε στις επόμενες μεθόδους.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Instagram

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης εφαρμογών Instagram είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή, ειδικά εάν τα φίλτρα Instagram εξακολουθούν να μην λειτουργούν αφού ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους.

Τα φίλτρα Instagram δεν λειτουργούν μπορεί να οφείλονται σε μια παλιά ή κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να το επιλύσετε εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής στη συσκευή σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά Καθαρισμός δεδομένων.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Τώρα ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Αυτό θα πρέπει να επιλύσει το Τα φίλτρα Instagram δεν φορτώνονται ή πρόβλημα εργασίας.

8. Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά

Δεν είναι σαφές πώς βοηθάει η αποσύνδεση και η επανασύνδεση, αλλά έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες να διορθώσουν προβλήματα που δεν λειτουργούν τα φίλτρα Instagram.

Οι χρήστες του Instagram σε ορισμένα δημοφιλή φόρουμ ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν τα προβλήματα αποσυνδεόμενοι και αποσυνδεόμενοι στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Δεδομένου ότι έχει λειτουργήσει για πολλά άτομα, μπορεί να λειτουργήσει και για εσάς. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο μενού .

μενού χάμπουργκερ

3. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

Ρυθμίσεις

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε το Αποσύνδεση (όνομα χρήστη).

Αποσύνδεση

5. Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά με τα ίδια διαπιστευτήρια λογαριασμού.

Αυτό είναι! Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, δοκιμάστε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στα φίλτρα Instagram.

9. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Instagram

Η επανεγκατάσταση είναι η μόνη επιλογή για τη διόρθωση των εφέ και των φίλτρων Instagram που δεν λειτουργούν σωστά. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Instagram είναι εύκολη, αλλά πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

Για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέξτε ‘Απεγκατάσταση‘. Αυτό θα απεγκαταστήσει την εφαρμογή Instagram από το smartphone Android σας. Μόλις απεγκατασταθεί, κατεβάστε ξανά την επίσημη εφαρμογή Instagram από τα App Stores.

Αφού εγκαταστήσετε ξανά, ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα που δεν λειτουργούν τα εφέ και τα φίλτρα Instagram στη συσκευή σας.

10. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Instagram

Το Instagram διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που μπορεί να διορθώσει διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αναφέρετε ένα πρόβλημα στο Instagram – Μοιραστείτε την αναφορά του τηλεφώνου σας και Αναφορά μέσω των Ρυθμίσεων.

Η πιο εύκολη επιλογή είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Instagram και να φτάσετε στην οθόνη δημιουργού Reel/Story. Μόλις φτάσετε στην οθόνη, μοιραστείτε το τηλέφωνό σας για να ανοίξετε το μενού αναφορών. Στη συνέχεια, πατήστε Αναφορά προβλήματος και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναφορά ενός προβλήματος στο Instagram, ακολουθήστε αυτό ιστοσελίδα.

Τα φίλτρα Instagram που δεν λειτουργούν μπορεί να είναι απογοητευτικά, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους για να διορθώσετε εύκολα το πρόβλημα. Ελπίζουμε ότι οι μέθοδοι που κοινοποιούνται στο άρθρο σας βοήθησαν να επιλύσετε το πρόβλημα. Εάν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο ή θέλετε να κάνετε προτάσεις, συζητήστε το μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram στο Android

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σημειώσεις στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *