Πώς να προσθέσετε ένα άλλο Face ID στο iPhone (iOS 17)

Πώς να προσθέσετε ένα άλλο Face ID στο iPhone (iOS 17)

Τα smartphone είναι φορητές συσκευές και συχνά τα μοιραζόμαστε με άλλους. Αν και η κοινή χρήση smartphone δεν είναι για το μέτωπο της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής, πρέπει να δανείζουμε τα τηλέφωνά μας στους οικείους μας.

Μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστείτε το iPhone σας με τα αδέρφια σας, τα μέλη της οικογένειάς σας ή ακόμα και τον σύντροφό σας. και εάν χρησιμοποιείτε προστασία Face ID, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή πριν τη μεταβιβάσετε σε αυτούς.

Και πάλι, εάν το άτομο με το οποίο έχετε μοιραστεί το iPhone σας δεν το έχει χρησιμοποιήσει για 30-40 δευτερόλεπτα, θα πρέπει να σας ζητήσει να ξεκλειδώσετε ξανά τη συσκευή. Για να εξαλείψετε αυτήν την ενοχλητική διαδικασία, η Apple σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα άλλο Face ID στο iPhone σας.

Επομένως, εάν μοιράζεστε συχνά το τηλέφωνό σας με κάποιον έμπιστο στην οικογένειά σας, είναι καλύτερο να προσθέσετε το Face ID του στο iPhone σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να ξεκλειδώσετε, να συνδεθείτε και να κάνετε αγορές στο iPhone σας.

15 καλύτερες εφαρμογές κάμερας για iPhone το 2024

Πώς να προσθέσετε ένα άλλο Face ID στο iPhone

Η Apple σάς επιτρέπει να προσθέσετε πολλά Face ID στο iPhone σας με απλά βήματα. πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις Face ID & Passcode και στη συνέχεια να προσθέσετε ένα άλλο Face ID για ξεκλείδωμα, είσοδο και πραγματοποίηση αγορών. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Face ID & Passcode.

Face ID & Passcode

3. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το δικό σας Κωδικός πρόσβασης iPhone. Εισαγάγετε το.

Κωδικός πρόσβασης iPhone

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Ρυθμίστε μια εναλλακτική εμφάνιση.

Ρυθμίστε μια εναλλακτική εμφάνιση

5. Τώρα, θα δείτε την οθόνη Πώς να ρυθμίσετε το Face ID. Πατήστε στο Ξεκίνα κουμπί για να συνεχίσετε.

Ξεκίνα

6. Τώρα, πρέπει να τοποθετήσετε το πρόσωπό σας μέσα στο πλαίσιο. Βασικά, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για τη ρύθμιση του Face ID που κάνατε πριν. Για βοήθεια, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Αυτό είναι! Αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να προσθέσετε ένα άλλο Face ID στο iPhone σας. Μόλις ρυθμίσετε μια εναλλακτική εμφάνιση, εσείς και το άλλο άτομο για το οποίο έχετε ρυθμίσει το Face ID μπορείτε να συνδεθείτε στις υπηρεσίες της Apple.

Πώς να αφαιρέσετε το νέο αναγνωριστικό προσώπου στο iPhone;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή για αφαίρεση μόνο ενός προσώπου από το Face ID. Επομένως, εάν σκοπεύετε να αφαιρέσετε το Face ID ενός δεύτερου ατόμου που έχετε ήδη προσθέσει, πρέπει να επαναφέρετε πλήρως το Face ID και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ακολουθούν τα βήματα για να επαναφέρετε πλήρως το Face ID στο iPhone σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Face ID & Passcode.

Face ID & Passcode

3. Τώρα, θα σας ζητηθεί εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Face ID.

Κωδικός πρόσβασης iPhone

4. Στο Face ID & Passcode, πατήστε στο Επαναφορά Face ID.

Επαναφορά Face ID

5. Αφού επαναφέρετε το Face ID, πρέπει να ρυθμίσετε ένα νέο Face ID για τον εαυτό σας. Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα δεύτερο αναγνωριστικό προσώπου, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται στην παραπάνω ενότητα.

Ξεκίνα

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε το Face ID στο iPhone σας με απλά βήματα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την προσθήκη ενός άλλου Face ID στο iPhone σας. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη ρύθμιση ενός νέου Face ID. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID (iOS 17)

10 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *