Πώς μπορώ να δω τις κριτικές μου Google;

Πώς μπορώ να δω τις κριτικές μου Google; (Πλήρης οδηγός)

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Google και χρησιμοποιείτε τη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε επιχειρήσεις, εταιρείες και προϊόντα, μπορεί να έχετε αφήσει εκατοντάδες Κριτικές Google μέχρι τώρα. Οι Κριτικές Google έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ή να σπάσουν τη διαδικτυακή φήμη μιας επιχείρησης, μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος.

Η αποχώρηση από τις Κριτικές Google είναι εύκολη. Η Google σάς επιτρέπει ακόμη και να αξιολογήσετε ένα εστιατόριο, μια κινηματογραφική αίθουσα και ό,τι όχι. Δεδομένου ότι οι Κριτικές Google είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που συνεισφέρουν στη φήμη σας στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς και πού να τις βρείτε.

Ευτυχώς, η Google σάς επιτρέπει να βρίσκετε εύκολα όλες τις κριτικές που έχετε αφήσει μέχρι στιγμής στους Χάρτες Google. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις δικές σας Κριτικές Google, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Πώς να ρυθμίσετε το Google Authenticator

Πώς μπορώ να δω τις κριτικές μου Google;

Μερικά επίσημα στατιστικά στοιχεία υποστηρίζουν ότι σχεδόν το 63% των καταναλωτών ελέγχουν τις Κριτικές Google πριν επισκεφτούν μια τοπική επιχείρηση ή έναν ταξιδιωτικό προορισμό. Αυτό δικαιολογεί πόσο ζωτικής σημασίας είναι οι Κριτικές Google για την κατανόηση της λειτουργίας μιας επιχείρησης και της γνώμης των ανθρώπων για αυτήν.

Για αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι μερικές φορές θέλουν να κάνουν αλλαγές στις δικές τους Κριτικές Google. Ακόμα κι αν δεν ήταν αυτός ο λόγος, πολλοί χρήστες θέλουν να ελέγξουν τις παλιές τους Κριτικές Google από περιέργεια.

Λοιπόν, τώρα το πραγματικό ερώτημα θα πρέπει να είναι: Μπορώ να δω τις Κριτικές Google μου; Ναί! Η Google δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν όλες τις Κριτικές Google. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι χρήστες έχουν ακόμη και την επιλογή να επεξεργαστούν και να διαγράψουν τις υπάρχουσες κριτικές τους.

Πώς να δείτε τις κριτικές μου Google;

Μπορείτε να προβάλετε τις Κριτικές Google και από τους Χάρτες Google για υπολογιστές και κινητά. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τα βήματα για να βρείτε τις Κριτικές σας Google στους Χάρτες Google. Ας τσεκάρουμε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το maps.google.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

2. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

μενού χάμπουργκερ

3. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Οι συνεισφορές σας.

Οι συνεισφορές σας

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Κριτικές καρτέλα, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Κριτικές

5. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλες τις προηγούμενες κριτικές σας.

Πώς να διαχειριστείτε και να διαγράψετε τις κριτικές Google;

Μόλις βρείτε τις προηγούμενες Κριτικές Google, μπορείτε να τις επεξεργαστείτε ή να τις διαγράψετε. Δείτε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια κριτική Google.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το maps.google.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

2. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

μενού χάμπουργκερ

3. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Οι συνεισφορές σας.

Οι συνεισφορές σας

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Κριτικές καρτέλα, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Κριτικές

5. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλες τις προηγούμενες κριτικές σας.

6. Κάντε κλικ στο τρεις τελείες δίπλα στην κριτική που θέλετε να επεξεργαστείτε. Θα βρείτε τρεις επιλογές – Επεξεργασία κριτικής, Διαγραφή κριτικής και Προσθήκη φωτογραφίας.

τρεις τελείες

7. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε την κριτική σας, κάντε κλικ στην πρώτη επιλογή και κάντε τις αλλαγές.

Επεξεργασία κριτικής

8. Για να διαγράψετε την κριτική, επιλέξτε το Διαγραφή κριτικής επιλογή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε τις Κριτικές Google με απλά βήματα.

Τρόπος προβολής και διαγραφής κριτικών Google στο κινητό

Όπως αναφέραμε παραπάνω, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Χάρτες Google για κινητά για να προβάλετε και να διαχειριστείτε τις Κριτικές Google. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε τους Χάρτες Google στο Android/iPhone σας και πατήστε το Συμβάλλει κουμπί.

Συμβάλλει

2. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Δείτε το προφίλ σας.Δείτε το προφίλ σας

3. Τώρα, μπορείτε να δείτε όλα σας προηγούμενες Κριτικές Google.

προηγούμενες Κριτικές Google

4. Για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια κριτική, πατήστε στο τρεις τελείες δίπλα στην κριτική.

τρεις τελείες

5. Τώρα, ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε, επιλέξτε είτε το Επεξεργασία ή Διαγραφή κριτικής επιλογή.

Διαγραφή κριτικής

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Χάρτες Google για Android ή iPhone για να προβάλετε και να διαχειριστείτε τις Κριτικές Google.

Οι Κριτικές Google έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ή να σπάσουν τη διαδικτυακή φήμη μιας επιχείρησης, μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε ξανά αυτό που έχετε δημοσιεύσει ως Αξιολόγηση στους Χάρτες Google. Κάθε κριτική είναι σημαντική και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διαδικτυακή φήμη μιας επιχείρησης. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προβολή των Κριτικών Google, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :10 Συμβουλές για να βρείτε τον καλύτερο πάροχο VPN

Πώς να δω τις Φωτογραφίες Google στο Apple TV

Λήψη Χαρτών Google για υπολογιστή το 2023 (Windows 11/10/7)


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *