Το Instagram κολλάει

Πώς να διορθώσετε το πάγωμα των ιστοριών Instagram (9 Μέθοδοι)

Έχετε πολλές πλατφόρμες για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας υψηλής ποιότητας, αλλά το Instagram είναι η πιο δημοφιλής επιλογή και έχει ισχυρή βάση χρηστών.

Ως εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, το Instagram έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, να αντιδράτε σε αναρτήσεις, να ανταλλάσσετε κείμενα, να μοιράζεστε ιστορίες/κύλινδροι κ.λπ., στην εφαρμογή δωρεάν.

Ενώ η εφαρμογή Instagram είναι πλούσια σε δυνατότητες, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα χρησιμοποιώντας ορισμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν πρόσφατα ότι το βίντεό τους στο Instagram κολλάει αλλά ο ήχος συνεχίζεται.

Το βίντεο μπορεί να βρίσκεται στη ροή, την ιστορία ή τον τροχό σας στο Instagram. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα παγώματος βίντεο στο Instagram, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλες τις πιθανές μεθόδους επιδιόρθωσης Τα Instagram Stories συνεχίζουν να παγώνουν .

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Διορθώστε τις επαναλαμβανόμενες ιστορίες Instagram

Σας μπλόκαρε κάποιος στο Instagram;

Γιατί κολλάει το βίντεο του Instagram;

Το βίντεο του Instagram κολλάει, αλλά ο ήχος συνεχίζεται είναι συνήθως ένα πρόβλημα με το διαδίκτυο. Εάν το διαδίκτυο δεν είναι σταθερό, θα αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα.

Επίσης, πολλές εκδόσεις του Instagram έχουν αυτό το πρόβλημα και ο καλύτερος τρόπος για να το λύσετε είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή από το Google Play Store ή το iOS App Store.

Παρακάτω, παραθέτουμε όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους τα βίντεο Instagram σταματούν μετά από λίγα δευτερόλεπτα ή παγώνουν.

  • Η εφαρμογή Instagram σας είναι ξεπερασμένη.
  • Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν είναι σταθερή.
  • Οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας.
  • Τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Instagram είναι κατεστραμμένα.
  • Χρησιμοποιείτε υπηρεσίες VPN/Proxy.

Διορθώστε το τυχαίο πάγωμα των ιστοριών Instagram

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους πιθανούς λόγους Τα βίντεο του Instagram παγώνουν αλλά ο ήχος συνεχίζεται, μπορεί να αναζητήσετε τρόπους για να το αντιμετωπίσετε. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους τρόπους για να επιλύσετε προβλήματα με το βίντεο Instagram (Ρολοί, Ιστορίες, Τροφοδοσία).

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε μόλις παρατηρήσετε το πάγωμα στα βίντεο του Instagram. Εάν το Διαδίκτυό σας δεν είναι σταθερό, τα βίντεο του Instagram δεν θα αναπαραχθούν ή δεν θα φορτωθούν.

Θα αντιμετωπίσετε επίσης άλλα προβλήματα όπως η μη εμφάνιση των φωτογραφιών Instagram, η μη φόρτωση βίντεο, η μη κύλιση των κυλίνδρων Instagram κ.λπ.

Ως εκ τούτου, προτού ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο fast.com και επιβεβαιώστε ότι το διαδίκτυο είναι σταθερό. Μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το διαδίκτυο.

2. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Εάν το Διαδίκτυό σας είναι σταθερό, αλλά τα βίντεο με τροχούς Instagram εξακολουθούν να παγώνουν, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram.

Η ενημέρωση της εφαρμογής Instagram θα αφαιρέσει πιθανώς τα σφάλματα ή τις δυσλειτουργίες που εμποδίζουν τη σωστή φόρτωση των Reels ή των Stories.

Έτσι, κατευθυνθείτε στο Google Play Store ή στο Apple App Store και ενημερώστε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και παίξτε ξανά τα Reels/Stories.

3. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο

Όπως κάθε ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, οι διακομιστές του Instagram είναι συχνά εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης. Και όταν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, το βίντεο του Instagram θα παγώσει όσο κι αν προσπαθήσετε.

Θα αντιμετωπίσετε επίσης άλλα προβλήματα όπως το πάγωμα του βίντεο Instagram, αλλά ο ήχος συνεχίζεται, οι εικόνες δεν θα φορτωθούν στη ροή του Instagram, τα μηνύματα δεν θα φορτωθούν σωστά κ.λπ.

Για να ελέγξετε αν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας, ελέγξτε αυτό ιστοσελίδα από το Downdetector. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία.

4. Αναγκαστική διακοπή και ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram

Το αναγκαστικό κλείσιμο είναι μια αειθαλή λύση σε διάφορα προβλήματα εφαρμογών Android. Όταν διακόπτετε αναγκαστικά μια εφαρμογή, όλες οι διαδικασίες παρασκηνίου και οι υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτήν την εφαρμογή αποδεσμεύονται από τη μνήμη.

Έτσι, εάν οποιαδήποτε διαδικασία παρασκηνίου παρεμβαίνει στη λειτουργικότητα της εφαρμογής Instagram, θα διορθωθεί αμέσως. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram.

1. Αρχικά, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Πατήστε το Force Stop επιλογή στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής.

Force Stop

3. Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή Instagram. Τώρα ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram.

Αυτό είναι! Είναι πόσο εύκολο είναι να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram για Android.

5. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων του Instagram

Η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Instagram είναι χρήσιμη καθώς μειώνει την κατανάλωση δεδομένων. Ωστόσο, η ίδια λειτουργία μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει την αναπαραγωγή Ιστοριών. Ως εκ τούτου, αν τα Instagram Stories εξακολουθούν να παγώνουν, μπορείτε απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το Εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

Εικόνα προφίλ

2. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο μενού στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις» Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται.

4. Στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε λογαριασμός.

Λογαριασμοί

5. Στην οθόνη Λογαριασμός, πατήστε Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

6. Στη συνέχεια, στις ρυθμίσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, σβήνω η εναλλαγή για Εξοικονόμηση δεδομένων.

Το Instagram κολλάει

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων του Instagram. Μόλις απενεργοποιηθεί, ελέγξτε ξανά το Instagram Story. δεν θα παγώσει αυτή τη φορά.

6. Απενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες VPN/Proxy

Απενεργοποιήστε τις Εφαρμογές ασφαλείας/Τείχος προστασίας/VPN

Το βίντεο του Instagram παγώνει, αλλά ο ήχος συνεχίζει το πρόβλημα ίσως λόγω της χρήσης VPN ή υπηρεσιών Proxy.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή VPN ή Proxy στο smartphone σας, συνιστάται να την απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια να παίξετε τα βίντεο. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες VPN ή διακομιστή μεσολάβησης, η εφαρμογή Instagram προσπαθεί να συνδεθεί με διαφορετικό διακομιστή μακριά από την πραγματική τοποθεσία σας.

Αυτή η διαδικασία παρατείνει το χρόνο σύνδεσης και δημιουργεί προβλήματα αναπαραγωγής βίντεο. Ως εκ τούτου, απενεργοποιήστε τις εφαρμογές VPN/Proxy και, στη συνέχεια, παίξτε ξανά το βίντεο Instagram.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Instagram

Εφαρμογές όπως το Instagram χρησιμοποιούν δεδομένα προσωρινής αποθήκευσης για να παρέχουν μια ομαλή εμπειρία χρήστη. Ωστόσο, εάν αυτά τα αποθηκευμένα δεδομένα καταστραφούν για οποιονδήποτε λόγο, θα δημιουργηθούν προβλήματα όπως το πάγωμα των Ιστοριών Instagram.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωρινή μνήμη είναι να διαγράψετε τα αποθηκευμένα δεδομένα της εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Instagram στο Android.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

Το Instagram κολλάει

3. Στη χρήση αποθήκευσης, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά ενεργοποιήστε Καθαρισμός δεδομένων.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει τα δεδομένα προσωρινής αποθήκευσης της εφαρμογής Instagram. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

8. Αποσύνδεση και Σύνδεση

Πολλοί χρήστες του Instagram βρήκαν χρήσιμη την αποσύνδεση και την επιστροφή στους λογαριασμούς τους. Στην πραγματικότητα, το πάγωμα των Ιστοριών Instagram είναι αποτέλεσμα ενός σφάλματος που ανάγκασε τους χρήστες να συνδεθούν ξανά στους λογαριασμούς τους στο παρελθόν.

Ενώ το Instagram έχει κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για να διορθώσει το σφάλμα, εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής, μπορείτε να δοκιμάσετε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.Το Instagram κολλάει

2. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο μενού πάνω δεξιά.

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση.

Το Instagram κολλάει

5. Αυτό θα σας αποσυνδέσει. Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Instagram.

9. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Εάν τα Instagram Stories εξακολουθούν να παγώνουν, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram.

Η επανεγκατάσταση είναι η μόνη επιλογή που απομένει για την αντιμετώπιση προβλημάτων βίντεο Instagram που διατηρούνται σταθερά. Ωστόσο, η επανεγκατάσταση θα αφαιρέσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας και όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Instagram, πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε «Κατάργηση εγκατάστασης». Μόλις απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram

Το πάγωμα των Ιστοριών Instagram θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό, αλλά μπορεί να διορθωθεί ακολουθώντας τις μεθόδους που έχουμε μοιραστεί σε αυτό το άρθρο. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε βοήθεια για την επίλυση προβλημάτων παγώματος βίντεο του Instagram στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Διορθώστε τις επαναλαμβανόμενες ιστορίες Instagram

Το YouTube κολλάει

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *