Το YouTube κολλάει στο Android ή το iPhone σας;

Το YouTube κολλάει στο Android ή το iPhone σας; 8 τρόποι για να διορθώσετε

Είστε απογοητευμένοι από το Η εφαρμογή YouTube κολλάει στο iPhone ή στο Android σας; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εφαρμογή για κινητά να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή το σύστημα του smartphone σας να μην λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Το πρόβλημα επιλύεται εύκολα στις περισσότερες περιπτώσεις και θα σας δείξουμε πώς.

Μερικοί λόγοι σας Το YouTube κλείνει απροσδόκητα συμπεριλάβετε ότι το τηλέφωνό σας είναι πολύ ζεστό, η προσωρινή μνήμη του YouTube είναι ελαττωματική, το VPN σας δεν ταιριάζει με το YouTube και ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου σας εξαντλείται.

1. Αναγκαστική έξοδος και ανοίξτε ξανά το YouTube στο τηλέφωνό σας

Αν προσπαθήσατε να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά το YouTube στο τηλέφωνό σας αλλά χωρίς αποτέλεσμα, κλείστε αναγκαστικά και ανοίξτε ξανά την εφαρμογή για να δούμε αν αυτό διορθώνει το πρόβλημα με τη συντριβή της εφαρμογής. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα αναγκαστικό κλείσιμο αναγκάζει την εφαρμογή να απενεργοποιήσει όλες τις λειτουργίες της και να κλείσει. Αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό όταν μια κανονική επανεκκίνηση εφαρμογής δεν λειτουργεί.

Λάβετε υπόψη ότι μόνο το Android σάς επιτρέπει να αναγκάζετε να τερματίσετε τις εφαρμογές. Θα πρέπει να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή σας κανονικά σε ένα iPhone.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YTMP3 για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3

Σε Android

Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής σας, βρείτε YouTubeκαι πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή.

Επιλέγω Πληροφορίες εφαρμογής στο μενού.

Παρακέντηση Αναγκαστική διακοπή στην παρακάτω οθόνη.

Επιλέγω Αναγκαστική διακοπή στην προτροπή που ανοίγει.

Ανοίξτε ξανά το YouTube εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Στο iPhone

Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης του iPhone σας και κάντε παύση στη μέση.

Βρείτε και σύρετε προς τα επάνω YouTube για να κλείσετε την εφαρμογή.

Επανεκκινήστε την εφαρμογή πατώντας YouTube στην αρχική σας οθόνη.

2. Αφήστε το Apple iPhone ή το τηλέφωνό σας Android να κρυώσει

Εάν το τηλέφωνο iPhone ή Android (Samsung, Pixel ή οποιοδήποτε άλλο) έχει θερμανθεί πάρα πολύ, αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία στις λειτουργίες του τηλεφώνου σας και στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Το πρόβλημα σφάλματος του YouTube μπορεί να οφείλεται στο ότι το smartphone σας είναι πολύ ζεστό.

Σε αυτήν την περίπτωση, αφήστε το τηλέφωνό σας να κρυώσει προτού επιχειρήσετε να εκκινήσετε το YouTube ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Μόλις το τηλέφωνό σας κρυώσει, θα διαπιστώσετε ότι η εφαρμογή σας ανοίγει και λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

3. Διορθώστε το YouTube Keeps Crashing απενεργοποιώντας Το VPN σας

Ένα VPN σάς επιτρέπει να δρομολογείτε την κίνηση της συσκευής σας μέσω ενός διακομιστή τρίτου μέρους, παρακάμπτοντας τους περιορισμούς του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου σας. Μερικές φορές, μια υπηρεσία VPN δεν λειτουργεί καλά με την εφαρμογή YouTubeμε αποτέλεσμα η εφαρμογή να κλείσει απροσδόκητα.

Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN και δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημά σας στο YouTube. Μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή VPN, να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία και να εκκινήσετε το YouTube για να δείτε εάν η λύση έχει λειτουργήσει.

Εάν το πρόβλημά σας επιλυθεί μετά την απενεργοποίηση του VPN, ίσως χρειαστεί να διαμορφώσετε εκ νέου την τρέχουσα εφαρμογή VPN ή αποκτήστε μια νέα εφαρμογή που λειτουργεί με βίντεο YouTube.

4. Δώστε στο YouTube τα απαιτούμενα δικαιώματα εφαρμογής στο smartphone σας

Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές, η εφαρμογή YouTube απαιτεί πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία του τηλεφώνου σας για να λειτουργήσει. Εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να έχετε αρνηθεί τις απαιτούμενες άδειες στο YouTube, προκαλώντας τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής.

Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε τα δικαιώματα της εφαρμογής και αφήστε του να έχει όλη την πρόσβαση που απαιτείται για να λειτουργήσει στο τηλέφωνό σας.

Σε Android

Πατήστε παρατεταμένα YouTube στο συρτάρι της εφαρμογής σας και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Επιλέγω Άδειες στην παρακάτω οθόνη.

Δώστε στην εφαρμογή όλα τα δικαιώματα που χρειάζεται.

Στο iPhone

Εκτόξευση Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

Βρείτε και επιλέξτε YouTube στις Ρυθμίσεις.

Ανάβω Ανανέωση εφαρμογής παρασκηνίου καθώς Δεδομένα κινητού επιλογές.

5. Διαγράψτε τα αποθηκευμένα δεδομένα του YouTube στο τηλέφωνό σας

Το YouTube αποθηκεύει κρυφά διάφορα αρχεία για να βελτιώσει την εμπειρία σας με την εφαρμογή. Αυτά τα αρχεία μπορεί να έχουν καταστραφεί, προκαλώντας το ξαφνικό κλείσιμο της εφαρμογής σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής και να επιλύσετε το πρόβλημά σας.

Μπορείτε μόνο διαγράψτε τα αποθηκευμένα δεδομένα μιας εφαρμογής στο Android. Θα πρέπει να καταργήσετε την εφαρμογή για να διαγράψετε τα αποθηκευμένα αρχεία της εφαρμογής σε ένα iPhone.

Ανοιξε Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Android.

Επιλέγω Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών στις Ρυθμίσεις.

Επιλέγω YouTube στη λίστα.

Επιλέγω Χρήση αποθήκευσης.

Παρακέντηση Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να αφαιρέσετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής.

6. Ελευθερώστε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας iOS ή Android

Ένας λόγος για τον οποίο διακόπτεται η λειτουργία του YouTube είναι ότι το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος. Η εφαρμογή YouTube απαιτεί ένα συγκεκριμένο ποσό δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για την αποθήκευση των προσωρινών αρχείων της εφαρμογής. Η εφαρμογή αποτυγχάνει να το κάνει όταν το τηλέφωνό σας δεν έχει επαρκή χώρο.

Αυτό το πρόβλημα διορθώνεται εύκολα, καθώς χρειάζεται μόνο ελευθερώστε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να διαγράψετε μεγάλες φωτογραφίες και βίντεο και να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον δημιουργήστε χώρο για νέα αρχεία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αναλυτή αποθήκευσης του τηλεφώνου σας iPhone ή Android για να βρείτε μεγάλα αρχεία που καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του αποθηκευτικού χώρου σας. Μπορείτε τότε αφαιρέστε αυτά τα αρχεία για να διορθώσετε το πρόβλημα σφαλμάτων του YouTube.

Σε Android

Ανοιξε Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Σχετικά με τη συσκευή.

Επιλέγω Αποθήκευση.

Ελέγξτε τη χρήση του αποθηκευτικού σας χώρου και αποφασίστε ποια αρχεία θα απαλλαγείτε.

Στο iPhone

Ανοιξε Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

Επιλέγω Γενικός > Αποθήκευση iPhone.

Βρείτε τα μεγάλα αρχεία που χρησιμοποιούν τον αποθηκευτικό σας χώρο και αφαιρέστε τα.

7. Ενημερώστε το YouTube στο Smartphone σας

Το YouTube λαμβάνει συχνά διάφορες ενημερώσεις εφαρμογών, επιτρέποντάς σας να διορθώσετε σφάλματα και να αποκτήσετε νέες δυνατότητες. Το πρόβλημα του σφάλματος ενδέχεται να προέκυψε λόγω μιας παλιάς έκδοσης της εφαρμογής YouTube στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να το λύσετε με ενημέρωση της εφαρμογής στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Σε Android

Ανοιξε Google Play Store στο τηλέφωνό σας.

Εύρημα YouTube.

Παρακέντηση Εκσυγχρονίζω δίπλα στην εφαρμογή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Στο iPhone

Εκτόξευση App Store στο iPhone σας.

Επιλέγω Ενημερώσεις στον πάτο.

Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στο YouTube στη λίστα.

8. Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το YouTube στο τηλέφωνό σας

Εάν δεν είχατε την τύχη να διορθώσετε το πρόβλημα ενημερώνοντας την εφαρμογή, αφαιρέστε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή για να λύσετε το πρόβλημά σας. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται όλα τα βασικά αρχεία της εφαρμογής και φέρνετε νέα αρχεία, βοηθώντας σας να διορθώσετε προβλήματα με τυχόν προβληματικά στοιχεία.

Λάβετε υπόψη ότι το YouTube είναι μια στοκ εφαρμογή στα περισσότερα τηλέφωνα Android, επομένως δεν μπορείτε να αφαιρέσετε πλήρως την εφαρμογή από τη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή ως εξής:

Πατήστε παρατεταμένα YouTube στην αρχική οθόνη του iPhone σας.

Επιλέγω Χ στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Επιλέγω Διαγράφω στην προτροπή.

Ανοιξε App Storeεύρημα YouTubeκαι επιλέξτε το εικονίδιο λήψης.

Επιλύστε τα προβλήματα σφαλμάτων του YouTube στο τηλέφωνό σας με ευκολία

Τα προβλήματα σφαλμάτων του YouTube μπορούν να σας εμποδίσουν να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο, Shorts, ταινίες, σειρές και άλλο περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Εάν τα προβλήματά σας επιμείνουν μετά από μια απλή επανεκκίνηση της εφαρμογής, οι παραπάνω μέθοδοι θα σας βοηθήσουν επιλύστε το πρόβλημά σας για το καλό.

Μόλις το έχεις έβαλε το YouTube να λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να συνεχίσετε τις περιόδους παρακολούθησης.

Διαβάστε επίσης:Πώς να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT 

13 καλύτεροι δημιουργοί μικρογραφιών YouTube για το 2023 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *