Πώς να διορθώσετε τις καρτέλες της Εξερεύνησης αρχείων

Πώς να διορθώσετε τις καρτέλες της Εξερεύνησης αρχείων που δεν εμφανίζονται στα Windows 11;

Η Microsoft έδωσε στους χρήστες των Windows πολλούς λόγους για να μεταβούν στα νέα της Windows 11. Τα Windows 11 έχουν νέα εμφάνιση, θέματα, δυνατότητες και πολλές άλλες οπτικές αλλαγές.

Εάν είστε ήδη χρήστης των Windows 11 που χρησιμοποιεί την έκδοση 22H2, είστε ήδη μάρτυρες των πολύ χρήσιμων καρτελών “Εξερεύνηση αρχείων”. Ναι, η έκδοση των Windows 11 22H2 έλαβε την υποστήριξη καρτελών για την Εξερεύνηση αρχείων και είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία πολλαπλών εργασιών.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι πολλά Windows 11 δεν μπορούν να βρουν τις νέες καρτέλες Εξερεύνηση αρχείων ακόμη και μετά την ενημέρωση της έκδοσης των Windows 11 για την έκδοση 22621.675.

Πολλοί χρήστες των Windows 11 εγκατέστησαν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για να βιώσουν τις νέες καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων, αλλά ορισμένοι απογοητεύτηκαν. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει καρτέλες που λείπουν στην εξερεύνηση αρχείων των Windows 11.

7 τρόποι για να διορθώσετε Οι καρτέλες της Εξερεύνησης αρχείων δεν εμφανίζονται στα Windows 11

Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό εάν οι καρτέλες Εξερεύνηση αρχείων δεν εμφανίζονται στα Windows 11, παρά την εγκατάσταση της ενημέρωσης των Windows 11 22H2. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων Οι καρτέλες εξερεύνησης αρχείων δεν εμφανίζουν τα Windows 11.

1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή έκδοση των Windows 11

Δεν έχει κάθε έκδοση των Windows 11 καρτέλες εξερεύνησης αρχείων. Για να δοκιμάσετε τις νέες καρτέλες εξερεύνησης αρχείων, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί Windows 11 Build 22621.675 ή νεότερη έκδοση.

Εάν έχετε εγκαταστήσει την ενημέρωση που παραδόθηκε στις 18 Οκτωβρίου – KB5019509, θα πρέπει να δείτε τις καρτέλες στην εξερεύνηση αρχείων. Δείτε πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί σε Windows 11 Build 22621.675 ή νεότερη έκδοση.

1. Πατήστε το Windows + R κουμπί στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το Πλαίσιο διαλόγου RUN.

 

2. Όταν ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε νικητής και πατήστε το κουμπί Enter.

 

3. Αυτό θα ανοίξει την εφαρμογή Above Windows. Εδώ πρέπει ελέγξτε την έκδοση των Windows 11.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί τη σωστή έκδοση των Windows 11 για τις καρτέλες Εξερεύνηση αρχείων.

2. Ενημερώστε τα Windows 11

Θα πρέπει να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα εάν ο υπολογιστής σας δεν εκτελείται σε Windows 11 Build 22621.675 ή νεότερη έκδοση. Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 11 22H2. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε σε Ενημερώσεις των Windows.

 

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις κουμπί.

 

4. Τώρα πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση όλων των εκκρεμών ενημερώσεων. Εάν ο υπολογιστής σας είναι συμβατός με Windows 11 22H2, η ενημέρωση έκδοσης θα εμφανιστεί στην οθόνη ενημέρωσης των Windows.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε τα Windows 11 για να διορθώσετε τις καρτέλες εξερεύνησης αρχείων που δεν εμφανίζονται στα Windows 11.

Πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες στο Chrome [Άνοιγμα κλειστής καρτέλας](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Επανεκκινήστε την Εξερεύνηση των Windows

Εάν δεν κάνετε συχνά επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, είναι καλύτερο να επανεκκινήσετε μόνο τη διαδικασία Εξερεύνησης των Windows από τη Διαχείριση εργασιών.

Οι νέες δυνατότητες εξερεύνησης αρχείων ενδέχεται να μην εμφανιστούν λόγω των διεργασιών που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Και όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας ή του Windows Explorer, όλες οι διεργασίες στο παρασκήνιο που πιθανόν να εμποδίζουν την εμφάνιση των καρτελών της Εξερεύνησης αρχείων θα τερματιστούν.

Είναι αρκετά εύκολο να επανεκκινήσετε την Εξερεύνηση των Windows στα Windows 11. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Διαχειριστής εργασιών. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Task Manager από τη λίστα.

 

2. Όταν ανοίξει η Διαχείριση εργασιών, μεταβείτε στο Διαδικασίες αυτί.

 

3. Βρείτε και επιλέξτε τη διαδικασία της Εξερεύνησης των Windows στη δεξιά πλευρά. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση. Διαφορετικά, κάντε δεξί κλικ στην Εξερεύνηση των Windows και επιλέξτε Επανεκκίνηση.

 

Αυτό είναι! Αυτό θα επανεκκινήσει την Εξερεύνηση αρχείων στον υπολογιστή σας με Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και ελέγξτε εάν εμφανίζονται καρτέλες.

4. Ενεργοποιήστε τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων μέσω του ViveTool

Λοιπόν, μια μέθοδος ενεργοποιεί δυναμικά τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11. Αλλά αυτό απαιτεί τη χρήση του ViveTool.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για ενεργοποίηση καρτελών στην Εξερεύνηση αρχείων χρησιμοποιώντας το ViveTool. Η μέθοδος απαιτεί τη συμμετοχή στο Windows Insider, τη λήψη του αρχείου ZIP ViveTool και την εκτέλεση μερικών εντολών στη γραμμή εντολών.

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να αναγκάσετε να ενεργοποιήσετε τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11 χρησιμοποιώντας το Vivetool.

Τα Windows 11 θα μπορούσαν να λάβουν κινούμενα σχέδια γραμμής εργασιών & Ειδοποίηση widgets(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του File Explorer

Εάν όλα είναι σωστά στην άκρη σας, αλλά εάν οι καρτέλες του File Explorer εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στα Windows 11, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του File Explorer.

Οι καρτέλες εξερεύνησης αρχείων των Windows 11 22H2 που δεν εμφανίζουν πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε κατεστραμμένη μνήμη cache του εξερευνητή αρχείων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις καρτέλες εξερεύνησης των Windows 11 εκκαθαρίζοντας το αρχείο προσωρινής μνήμης του File Explorer. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 11. Μπορείτε να πατήσετε το Windows + E κουμπί για να το ανοίξετε.

2. Στο επάνω μενού, κάντε κλικ στο τρεις τελείες φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

 

3. Επιλέξτε ‘Επιλογές‘ από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται.

 

4. Στις Επιλογές φακέλου, μεταβείτε στο Γενικός αυτί. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σαφή κουμπί στην ενότητα Απόρρητο.

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί Ok για να κλείσετε την προτροπή Επιλογών φακέλου.

“Σφάλμα NTDLL. DLL: Η Εξερεύνηση αρχείων των Windows”(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Εκτελέστε την εντολή SFC

Το SFC ή το System File Checker είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που σαρώνει και επιδιορθώνει κατεστραμμένα αρχεία συστήματος. Εάν τα αρχεία συστήματος που χειρίζονται τη λειτουργικότητα του File Explorer είναι κατεστραμμένα, οι καρτέλες δεν θα εμφανίζονται.

Επίσης, θα χρειαστείτε βοήθεια σχετικά με τη χρήση των δυνατοτήτων του Windows 11 File Explorer. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εκτελέσετε την εντολή SFC για να διορθώσετε τις καρτέλες του File Explorer που δεν εμφανίζονται στα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών και επιλέξτε ‘Εκτελέστε ως διαχειριστής‘.

 

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε τη δεδομένη εντολή και πατήστε το κουμπί Enter.

SFC /scannow

 

3. Τώρα, πρέπει να περιμένετε υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση.

Αυτό είναι! Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα της Εξερεύνησης αρχείων των Windows 11 χωρίς καρτέλες.

Πώς να δημιουργήσετε ένα bootable USB για να παρακάμψετε τους περιορισμούς των Windows 11 22H2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Εγκαταστήστε ξανά την ενημέρωση των Windows 11 22H2

Εάν έχετε ακολουθήσει κάθε μέθοδο ακριβώς όπως περιγράφεται, το πιθανότερο είναι ότι οι καρτέλες Εξερεύνηση αρχείων που λείπουν στο πρόβλημα των Windows 11 μπορεί να διορθωθούν. Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για εσάς, η επιλογή που απομένει είναι να εγκαταστήσετε ξανά την ενημέρωση των Windows 11 22H2. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

 

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Ενημερωμένη έκδοση για Windows.

 

3. Στη συνέχεια, στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ενημέρωση ιστορικού.

Πώς να διορθώσετε την Εξερεύνηση αρχείων που δεν ανταποκρίνεται στα Windows 11 (8 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στην οθόνη Ενημέρωση ιστορικού, κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση ενημερώσεων.

 

5. Τώρα, βρείτε τις πρόσφατες ενημερώσεις και αναζητήστε την έκδοση 22H2. Κάνε κλικ στο Απεγκατάσταση κουμπί δίπλα του.

 

6. Μόλις απεγκατασταθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις. Αυτή τη φορά εγκαταστήστε ξανά την ενημέρωση των Windows 11 22H2.

Αυτό είναι! Αυτό δεν θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα με την εξερεύνηση αρχείων των Windows 11 χωρίς καρτέλες.

Αυτοί είναι εύκολοι τρόποι για να διορθώσετε τις καρτέλες εξερεύνησης αρχείων που λείπουν στα Windows 11. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *