Πώς να απενεργοποιήσετε τις καρτέλες Εξερεύνηση αρχείων

Πώς να απενεργοποιήσετε τις καρτέλες Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 11

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11 22H2 ή έχετε εγκαταστήσει την ενημέρωση των Windows 11 Οκτωβρίου 2023, ενδέχεται να βλέπετε ήδη καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων. Οι καρτέλες της Εξερεύνησης αρχείων είναι μια πολύ νέα δυνατότητα και προορίζεται να υποστηρίξει πολλαπλές εργασίες.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση των Windows 11, μπορείτε εύκολα να κάνετε καρτέλες στον εξερευνητή αρχείων με τη βοήθεια του Vivetools. Με την περιήγηση με καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων, δεν χρειάζεται να διατηρείτε ανοιχτά ξεχωριστά Windows για να έχετε ανοιχτούς πολλούς φακέλους.

Ενώ η περιήγηση με καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11 είναι μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα, δεν αρέσει σε όλους. Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες των Windows 11 μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας πώς να αφαιρέσουμε καρτέλες από την Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11.

Πώς να διορθώσετε τις καρτέλες της Εξερεύνησης αρχείων που δεν εμφανίζονται στα Windows 11;

Πώς να απενεργοποιήσετε τις καρτέλες Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 11

Έτσι, αν δεν είστε λάτρης του περιβάλλοντος χρήστη με καρτέλες των Windows 11, μπορείτε να το ξεφορτωθείτε εγκαθιστώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Εδώ είναι μερικά απλά βήματα που σας επιτρέπουν απενεργοποιήστε τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό Σελίδα GitHub.

2. Τώρα, πρέπει να κάνετε λήψη του Αρχείο ViveTool-vx.xxzip στον υπολογιστή σου.

Αρχείο ViveTool-vx.xxzipΑρχείο ViveTool-vx.xxzip

3. Μόλις γίνει λήψη, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο ZIP και αποσυμπίεση όλων αρχεία.

αποσυμπίεση όλωναποσυμπίεση όλων

4. Τώρα κάντε δεξί κλικ στον εξαγόμενο φάκελο και επιλέξτε το Αντιγραφή ως διαδρομή επιλογή.

Αντιγραφή ως διαδρομήΑντιγραφή ως διαδρομή

4. Τώρα κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών. Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστήςΕκτελέστε ως διαχειριστής

5. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε cd ακολουθούμενο από τη διαδρομή που έχετε αντιγράψει στο Βήμα 4. Η πλήρης εντολή θα μοιάζει με

cd "C:\Users\Techviral\Downloads\ViVeTool-v0.3.3"

CD "C:\Users\Techviral\Downloads\ViVeTool-v0.2.1"CD "C:\Users\Techviral\Downloads\ViVeTool-v0.2.1"

6. Για να απενεργοποιήσετε τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11, εκτελέστε αυτές τις δύο εντολές μία προς μία:

vivetool /disable /id:37634385
vivetool /disable /id:36354489

vivetool /disable /id:36354489vivetool /disable /id:36354489

7. Αφού εκτελέσετε τις εντολές, κλείστε τη γραμμή εντολών. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επανεκκίνηση ο υπολογιστής σου.

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σαςΚάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Αυτό είναι! Μετά την επανεκκίνηση, δεν θα βλέπετε πλέον καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11. Τα βήματα που έχουμε κοινοποιήσει θα πρέπει να καταργήσουν τις καρτέλες από την Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11;

Εάν αλλάξετε ποτέ γνώμη και θέλετε να επαναφέρετε τη διεπαφή χρήστη με καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11, πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που μοιραστήκαμε παραπάνω. Απλώς στο Βήμα 6, εκτελέστε αυτές τις δύο εντολές:

vivetool /enable /id:37634385

vivetool /enable /id:36354489

Αφού εκτελέσετε αυτές τις δύο εντολές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Αυτό θα πρέπει να επαναφέρει τις καρτέλες στον εξερευνητή αρχείων. Αυτές οι δύο εντολές θα φέρουν επίσης τη νέα σχεδίαση του παραθύρου πλοήγησης.

Σπουδαίος: Εάν η εντολή δεν λειτουργεί στην έκδοση των Windows 11, το πιθανότερο είναι ότι η Microsoft έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα απενεργοποίησης της δυνατότητας. Επίσης, δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι οι καρτέλες θα παραμείνουν μόνιμα απενεργοποιημένες στην Εξερεύνηση αρχείων.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την απενεργοποίηση των καρτελών του Windows 11 File Explorer. Εάν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις καρτέλες, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση των Windows 11. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση των καρτελών του Windows 11 File Explorer.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες επεκτάσεις Chrome για διαχείριση καρτελών


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *