Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube

Χάρη στα ατελείωτα βίντεο που προσφέρει δωρεάν ο ιστότοπος, το YouTube ήταν πάντα μια εξέχουσα πηγή ψυχαγωγίας για εμάς. Παρόλο που το YouTube εμφανίζει τώρα περισσότερες διαφημίσεις μεταξύ των βίντεο, εξακολουθεί να είναι πολύ εθιστικό και αφιερώνουμε σχεδόν 1-2 ώρες σε αυτό καθημερινά.

Android TV Box, Android Box 9.0 S905X2 Quad-Core Cortex-A53 with 4GB RAM 64GB ROM Support 2.4G/5G WiFi/H.265 Decoding/4K…

Εάν βασίζεστε στο YouTube για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας, ίσως γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος θυμάται κάθε βίντεο που έχετε παρακολουθήσει και τους όρους που αναζητήσατε. Το YouTube παρακολουθεί τα ερωτήματα αναζήτησής σας για να σας δείξει πιο σχετικές προτάσεις βίντεο.

Πώς να δείτε το ιστορικό προστασίας από απειλές στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν μοιράζεστε συχνά τον λογαριασμό σας στο YouTube με άλλους ή εάν τα μέλη της οικογένειάς σας χρησιμοποιούν επίσης τον λογαριασμό σας στο YouTube για να παρακολουθούν βίντεο, είναι καλύτερο να διαγράψετε τα ιστορικά αναζήτησης. Η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης στο YouTube θα διασφαλίσει ότι κανείς άλλος δεν βλέπει τον τύπο βίντεο που αναζητάτε.

Ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρει να βλέπουν οι άλλοι το ιστορικό αναζήτησής σας στο YouTube, μπορεί να θέλετε να το καθαρίσετε για να καθαρίσετε όλο το χάος των όρων αναζήτησης. Ως εκ τούτου, παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τις δύο καλύτερες μεθόδους για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης YouTube σε υπολογιστή. Ας αρχίσουμε.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης YouTube

Η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης YouTube είναι εύκολη, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Η δραστηριότητά μου. Ακολουθούν μερικά εύκολα βήματα για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησής σας στο YouTube.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

2. Ανοίξτε τη σελίδα Η Δραστηριότητα μου Google στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στην κύρια οθόνη, κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό YouTube .

 

3. Στην οθόνη του ιστορικού του YouTube, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαχείριση ιστορικού .

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Διαγραφή και επιλέξτε το Χρονικό πλαίσιο. Εάν θέλετε να διαγράψετε όλο το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube, επιλέξτε την επιλογή Διαγραφή όλων των εποχών .

 

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης YouTube με απλά βήματα.

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Ενεργοποιήστε την Αυτόματη Διαγραφή για το ιστορικό αναζήτησης YouTube

Η σελίδα “Η δραστηριότητά μου” μπορεί να διαγράψει αυτόματα το ιστορικό αναζήτησης και παρακολούθησης στο YouTube. Εάν θέλετε να ορίσετε την αυτόματη διαγραφή για το ιστορικό αναζήτησης YouTube, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε τη σελίδα Η δραστηριότητά μου και μεταβείτε στην οθόνη Ιστορικό YouTube .

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Auto-Delete , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

TV Box, Beelink GT-King Most Power Android Box Android 9.0 RAM 4GB LPDDR4+ROM 64GB eMMC CPU: Amlogic S922X Hexa Core 4K…

3. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε «Αυτόματη διαγραφή δραστηριότητας παλαιότερη από και επιλέξτε το χρονικό πλαίσιο . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαγραφή για το ιστορικό αναζήτησης και παρακολούθησης YouTube.

 

Αυτή είναι μια αλλαγή σε επίπεδο λογαριασμού. Ως εκ τούτου, οι αλλαγές που κάνατε εδώ θα αντικατοπτρίζονται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Επομένως, αυτές είναι μερικές από τις απλές μεθόδους για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησής σας στο YouTube. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης YouTube, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *