Πώς να κάνετε κλιπ ενός βίντεο YouTube για κοινή χρήση

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο στο YouTube και θέλετε να μοιραστείτε ένα συγκεκριμένο μέρος του; Χρησιμοποιώντας τη εύχρηστη λειτουργία Clip, μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο μέρος ενός βίντεο YouTube που θέλετε και στη συνέχεια να το μοιραστείτε εύκολα.

Θα σας δείξουμε πώς να κάνετε κλιπ ενός βίντεο YouTube για κοινή χρήση, καθώς και περιορισμούς ή περιορισμούς της λειτουργίας. Ευτυχώς, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα στον ιστότοπο του YouTube μαζί με την εφαρμογή για κινητά.

Περιορισμοί και λεπτομέρειες για τη λειτουργία κλιπ YouTube

Η λειτουργία Κλιπ είναι αυτή που πρέπει να ενεργοποιηθεί από τον δημιουργό του βίντεο . Αν δείτε ένα βίντεο χωρίς το κουμπί Κλιπ που πληροί τις παρακάτω απαιτήσεις, τότε είναι πιθανό ο δημιουργός να μην το επιτρέπει.

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε κλιπ από τα ακόλουθα:

Βίντεο που είναι μικρότερα από δύο λεπτά, από ειδησεογραφικά κανάλια ή για παιδιά .
Ζωντανές ροές χωρίς DVR ή διάρκειας άνω των οκτώ ωρών.
Πρεμιέρες όσο είναι ζωντανά.

Για να δημιουργήσετε ένα κλιπ, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο YouTube . Μόλις δημιουργήσετε το κλιπ, είναι δημόσιο . Μπορεί να εμφανίζεται “σε επιλεγμένες επιφάνειες αναζήτησης, ανακάλυψης και αναλυτικών στοιχείων”. Αυτό σημαίνει ότι το κλιπ σας μπορεί να δει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτό μαζί με το αρχικό βίντεο. Ο δημιουργός του αρχικού βίντεο μπορεί επίσης να παρακολουθήσει το κλιπ.

Η διάρκεια του κλιπ που δημιουργείτε πρέπει να είναι μεταξύ πέντε και 60 δευτερολέπτων.

5 καλύτερες εφαρμογές κοπής βίντεο για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κάνετε κλιπ ενός βίντεο YouTube στον Ιστό

Επισκεφτείτε το YouTube στο πρόγραμμα περιήγησής σας, συνδεθείτε και επιλέξτε ένα βίντεο για να δημιουργήσετε το κλιπ σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε το κλιπ.

Επιλέξτε το κουμπί Κλιπ κάτω από το βίντεο.

Αυτό ανοίγει την περιοχή Δημιουργία κλιπ στη δεξιά πλευρά. Το βίντεο θα συνεχίσει να αναπαράγεται, οπότε αν θεωρείτε ότι είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε το κλιπ σας χωρίς την αναπαραγωγή, μπορείτε να θέσετε σε παύση το βίντεο ενώ εργάζεστε στο κλιπ.

Προσθέστε μια περιγραφή ή τίτλο για το κλιπ έως 140 χαρακτήρες.
Εάν έχετε τις συγκεκριμένες ώρες έναρξης και λήξης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το κλιπ, μπορείτε να τις εισαγάγετε στα πλαίσια από κάτω. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό.
Σύρετε την αριστερή πλευρά του μπλε ρυθμιστικού στο σημείο εκκίνησης για το κλιπ και τη δεξιά πλευρά στο σημείο λήξης. Θα δείτε μια κόκκινη γραμμή μέσα στη λωρίδα για την τρέχουσα τοποθεσία του βίντεο.

Μπορείτε επίσης να σύρετε ολόκληρο το μπλε τμήμα του ρυθμιστικού αριστερά ή δεξιά ή τη λωρίδα φιλμ στο παρασκήνιο για να τραβήξετε μια διαφορετική ενότητα του βίντεο χρησιμοποιώντας τους ίδιους χρόνους έναρξης και λήξης.
Όταν τελειώσετε με το κλιπ, επιλέξτε Κοινή χρήση κλιπ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή το Twitter, να το στείλετε σε ένα email, να λάβετε τον κώδικα ενσωμάτωσης για τον ιστότοπό σας ή να αντιγράψετε τον σύνδεσμο και να τον επικολλήσετε όπου χρειάζεται.

Χρησιμοποιήστε το X στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου Κοινή χρήση όταν τελειώσετε.

Αποκτήστε πρόσβαση στα Κλιπ YouTube σας στον Ιστό

Για να προβάλετε τα κλιπ που δημιουργείτε, επιλέξτε Βιβλιοθήκη στο αριστερό μενού. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη δεξιά πλευρά στην ενότητα Τα κλιπ σας.

Για γρήγορη κοινή χρήση ή διαγραφή ενός κλιπ, επιλέξτε τις τρεις τελείες στα δεξιά και επιλέξτε μια ενέργεια.

Για να παρακολουθήσετε ένα κλιπ, να το μοιραστείτε ή να δείτε το πλήρες βίντεο, επιλέξτε το κλιπ.

Πώς να κάνετε κλιπ ενός βίντεο YouTube στην εφαρμογή για κινητά

Είναι εξίσου εύκολο να δημιουργήσετε ένα κλιπ στην εφαρμογή YouTube σε Android ή iPhone. Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε το βίντεο.

Επιλέξτε το κουμπί Clip που εμφανίζεται κάτω από το βίντεο.
Προσθέστε μια περιγραφή ή τίτλο για το κλιπ.
Σύρετε την αριστερή πλευρά του ρυθμιστικού στο σημείο εκκίνησης για το κλιπ και τη δεξιά πλευρά στο σημείο λήξης. Θα δείτε μια κόκκινη γραμμή μέσα στη λωρίδα για την τρέχουσα τοποθεσία του βίντεο.
Αφού ορίσετε τους χρόνους έναρξης και λήξης, μπορείτε επίσης να σύρετε ολόκληρο το μπλε τμήμα του ρυθμιστικού ή τη λωρίδα φιλμ στο φόντο για να τραβήξετε ένα διαφορετικό τμήμα του βίντεο.

Όταν τελειώσετε με το κλιπ, επιλέξτε Κοινή χρήση κλιπ.
Επιλέξτε να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να το στείλετε σε ένα email, να το μοιραστείτε μέσω μηνύματος κειμένου ή να αντιγράψετε τον σύνδεσμο YouTube και να τον επικολλήσετε όπου χρειάζεται.

Αποκτήστε πρόσβαση στα Κλιπ YouTube στην εφαρμογή για κινητά

Για να δείτε τα βίντεο κλιπ σας στην εφαρμογή για κινητά, μεταβείτε στην καρτέλα Βιβλιοθήκη και επιλέξτε Τα κλιπ σας. Πατήστε τις τρεις τελείες δίπλα σε ένα κλιπ για να το μοιραστείτε ή να το διαγράψετε. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα κλιπ για να το ανοίξετε και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε, μοιραστείτε ή ανοίξτε το πλήρες βίντεο.

Με αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι επεξεργασίας βίντεο , μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλιπ ενός μεγάλου βίντεο που θα απολαύσει ο φίλος ή το μέλος της οικογένειάς σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για κλιπ με οδηγίες, μουσική ή μάθημα μαγειρικής από το αγαπημένο σας κανάλι YouTube.

Τώρα που ξέρετε πώς να κάνετε κλιπ ενός βίντεο YouTube για κοινή χρήση, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για την προσαρμογή των προτεινόμενων βίντεο που βλέπετε.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *