Τα 7 καλύτερα παιχνίδια PlayStation 2 στο PlayStation Plus

Το PlayStation Plus πάντα προσέφερε μεγάλη αξία: συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, μηνιαία δωρεάν παιχνίδια και πολλά άλλα. Και ενώ θα μπορούσατε πάντα να περιμένετε νεότερους τίτλους όπως το Ghost of Tsushima να πέφτουν στο PS Plus, η πρόσφατη αλλαγή που περιλαμβάνει τα Extra και Premium Tiers έχουν προσθέσει πολλούς κλασικούς τίτλους στη σειρά.

Μπορείτε να κατεβάσετε μερικούς από αυτούς τους τίτλους και να τους παίξετε απευθείας, αλλά μπορείτε μόνο να κάνετε streaming άλλους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξαναεπισκεφτείτε παλαιότερα αγαπημένα που δεν έλαβαν ποτέ remake ή remaster. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια PlayStation 2 που είναι διαθέσιμα τώρα.

Dark Cloud 2

Το Dark Cloud 2 ήταν η συνέχεια του βραβευμένου από τους κριτικούς Dark Cloud, αλλά ξεχωρίζει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, το Invention System χρησιμοποιεί το κλασικό σύστημα JRPG αναζήτησης νέων αντικειμένων και του δίνει μια τροπή. αντί να προσπαθείς να βρεις νέα όπλα, τα φτιάχνεις μόνος σου. Το σύστημα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εκατοντάδες διαφορετικά αντικείμενα.

Το Dark Cloud 2 προσφέρει στους παίκτες περισσότερες από 100 ώρες παιχνιδιού και τώρα περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα Trophy και uprendering για να φαίνεται εξίσου υπέροχο τώρα, όπως όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από χρόνια. Περιλαμβάνεται στη συνδρομή PS Plus Premium, αλλά μπορείτε επίσης να το παραλάβετε με μόλις 14,99 $ εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για μια συνδρομητική υπηρεσία .

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σκιά του κολοσσού

Το Shadow of the Colossus είναι από το στούντιο πίσω από το Ico, ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια στη βιβλιοθήκη του PlayStation 2. Η αφήγηση είναι απίστευτη, ειδικά για ένα παιχνίδι με τόσο λίγες γραμμές διαλόγου. Αντίθετα, η ατμόσφαιρα λέει την ιστορία: ένα βασίλειο καταστράφηκε, στο οποίο κατοικούν τεράστια όντα εξίσου όμορφα όσο και θανατηφόρα. Ο στόχος σας είναι να καταρρίψετε τα πλάσματα με κάθε απαραίτητο μέσο, ​​συνήθως διασχίζοντας το σώμα τους για να φτάσουν στα αδύνατα σημεία καθώς κάνουν τα πάντα για να σας παρασύρουν.

Το Shadow of the Colossus ήταν ένα παιχνίδι που δεν έμοιαζε με τίποτα που είχε γίνει πριν από την πρώτη κυκλοφορία του και πολλοί τίτλοι έχουν αντλήσει έμπνευση από το παιχνίδι. Αξίζει να το ξαναεπισκεφτείτε τώρα, ειδικά αν θεωρείτε ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι έργα τέχνης από μόνα τους. Αν παίξατε το The Last Guardian, οφείλετε πολλά από αυτό που είναι στο Shadow of the Colossus.

Final Fantasy X

Ενώ η σειρά Final Fantasy ήταν πάντα δημοφιλής, το Final Fantasy X και η επιτυχία του PlayStation 2 εκτόξευσαν το franchise σε άλλο επίπεδο. Το Final Fantasy X και το spin-off/sequel του Final Fantasy X-2 είναι διαθέσιμα ως μέρος του PlayStation Plus Extra. Αν και αυτή είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού για PS4, διατηρεί το αρχικό πνεύμα της έκδοσης PS2 – φαίνεται απλώς καλύτερη.

Εξερευνήστε τον κόσμο ως Tidus και ζήστε τη δόξα του Sphere Grid (ένα από τα καλύτερα συστήματα level-up του franchise Final Fantasy) καθώς αγωνίζεστε για να νικήσετε το Sin. Είναι μια συγκινητική ιστορία με πραγματικά εξαιρετική μουσική. Φυσικά, εάν το FFX δεν είναι το αγαπημένο σας, μπορείτε επίσης να παίξετε το αρχικό Final Fantasy VII ως μέρος του επιπέδου PS Plus Extra.

 

Rogue Galaxy

Σοβαρά: πειρατές του διαστήματος, γραφικά σε στυλ anime και παιχνίδι ανοιχτού κόσμου; Το Rogue Galaxy είναι βασικά το Treasure Planet: το παιχνίδι, και τι παιχνίδι είναι αυτό. Μπορεί να σχετίζεται στενά με το Dark Cloud – υπάρχουν πολλές φήμες ότι το Rogue Galaxy είναι το τελικό προϊόν της ανάπτυξης του Dark Cloud 3.

Αν σας αρέσουν τα καινοτόμα JRPG, το Rogue Galaxy είναι ένας τίτλος που πρέπει να παίξετε. Η μάχη είναι σε πραγματικό χρόνο και δεν υπάρχει χρόνος φόρτωσης μεταξύ εξερεύνησης και μάχης. Τα πάντα ρέουν απρόσκοπτα από το ένα στο άλλο και το σύστημα Revelation Flow θυμίζει το Sphere Grid με πολλούς τρόπους. Α, και τα γραφικά των κινουμένων σχεδίων το κάνουν μια μοναδική εμπειρία που παλιώνει πολύ καλύτερα από τους περισσότερους πολυγωνικούς τίτλους.

Πώς Τριλογία

Αυτό απατάει λίγο, ειδικά επειδή είναι πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα – αλλά κανένας παίκτης που σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει να χάσει τους Jak and Daxter και τους επόμενους τίτλους. Προέρχονται από την εποχή των πλατφόρμων μασκότ που κυριάρχησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά είναι επίσης μερικοί από τους καλύτερους αποκλειστικούς τίτλους της Sony. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι που δεν θα βρείτε στο Xbox Game Pass .

Η Τριλογία του Τζακ ακολουθεί τον Τζακ, ένα πλάσμα που μοιάζει με ξωτικό, καθώς προσπαθεί να αντιστρέψει ένα πείραμα που πήγε στραβά στον καλύτερο φίλο του – ένα πείραμα που τον μετέτρεψε σε μια μικρή νυφίτσα. Τα τρία είναι ένας συνδυασμός επίλυσης παζλ και παιχνιδιών δράσης επιστημονικής φαντασίας και αξίζει να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο παίζοντας.

ο διάβολος μπορεί να κλάψει

Όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια δράσης, από τον Μπάτμαν μέχρι τον Μάιλς Μοράλες, οφείλουν ευγνωμοσύνη στα πρωτότυπα. Το franchise Devil May Cry άνοιξε τον δρόμο για σύγχρονα παιχνίδια δράσης που δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο πριν και γεμάτη με γρήγορους ρυθμούς πυροβολισμούς και εξερευνήσεις. Παίζετε ως ο κυνηγός δαιμόνων Dante καθώς πολεμά ορδές δαιμόνων και ξεπερνά μερικά σοβαρά προβλήματα με τον μπαμπά.

Τα τρία πρώτα παιχνίδια περιλαμβάνονται στη συλλογή Devil May Cry στο PlayStation Plus. Δεν είναι μεγάλα παιχνίδια – περίπου επτά ώρες το καθένα – αλλά θα απολαύσετε την εμπειρία. Pun προορίζεται. Αν δεν τα έχετε παίξει πριν, δώστε τους μια ευκαιρία και δείτε πώς σας αρέσουν και, στη συνέχεια, δείτε τις επόμενες δύο συμμετοχές στο franchise.

Άγρια Όπλα 3

Το Wild Arms ήταν πάντα λίγο ακραίο – ένα καλτ κλασικό παιχνίδι ανάμεσα σε ένα σμήνος πολύ πιο δημοφιλών RPG. Βρίσκεται σε έναν έρημο πλανήτη με δυτικά μοτίβα, οπότε αν ψάχνετε για ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη φαντασία, αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε να χάσετε. Ένα από τα μοναδικά στοιχεία είναι ο χάρτης. Αντί να ανοίγετε καθώς βρίσκετε νέες τοποθεσίες, πρέπει να ρωτάτε και να αναζητάτε χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο GPS.

Υπάρχει μια βαθιά, πλούσια ιστορία στο παιχνίδι, την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε στην κύρια ιστορία των 30,5 ωρών, αν και μπορείτε να περιμένετε 50+ ώρες παιχνιδιού αν προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τα πάντα. Αν σας αρέσουν τα RPG, ελέγξτε αυτό.

Το PlayStation 2 μπορεί να μην ήταν το σπίτι πολλών ανεξάρτητων παιχνιδιών, αλλά είχε έναν τεράστιο αριθμό τίτλων blockbuster που στερούνται σαφώς από το σύγχρονο gaming. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τα παίξετε όλα στο PlayStation 5 μέσω των νέων βαθμίδων PS Plus και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία.

7 ριμέικ βιντεοπαιχνιδιών καλύτερα από τα πρωτότυπα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *