Τι είναι τα παιχνίδια Netflix και πώς λειτουργούν;

Τι είναι τα παιχνίδια Netflix και πώς λειτουργούν;

Το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Netflix Games. Αυτό είναι ένα μέρος της πλατφόρμας ροής που είναι διαθέσιμη σε κινητά, Android και iOS, και παρέχει στους συνδρομητές του Netflix μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών για τις συσκευές τους. Αυτά τα παιχνίδια κυμαίνονται ως προς το είδος και ορισμένα από αυτά σχετίζονται με τις πρωτότυπες σειρές του Netflix» . Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για να παίξετε αυτά τα παιχνίδια εάν έχετε συνδρομή στο Netflix.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό για μια υπηρεσία ροής, μπορεί να αναρωτιέστε πώς ακριβώς λειτουργεί. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε τα Παιχνίδια Netflix, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης των παιχνιδιών, της λήψης τους και άλλων συμβουλών για τη χρήση αυτής της δυνατότητας. Από την κυκλοφορία της, η βιβλιοθήκη παιχνιδιών έχει αυξηθεί από πέντε σε δεκαοκτώ και φαίνεται ότι η πλατφόρμα δεν έχει πρόθεση να σταματήσει σύντομα. Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα Παιχνίδια Netflix.

Πώς να φτάσετε στα παιχνίδια Netflix

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε την εφαρμογή Netflix σε μια κινητή συσκευή (iPhone, iPad ή Android). Εάν έχετε ήδη την εφαρμογή Netflix για κινητά, βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως ενημερωμένη. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή.

Μεταβείτε στη λειτουργία αναζήτησης και πληκτρολογήστε “Παιχνίδια”. Θα πρέπει να δείτε το “Παιχνίδια για κινητά” ως το πρώτο αποτέλεσμα. Ενδέχεται επίσης να μπορείτε να βρείτε παιχνίδια εάν πατήσετε Κατηγορίες στο επάνω μενού και, στη συνέχεια, πατήστε Διαθέσιμο για λήψη.

Μόλις βρείτε τα παιχνίδια για κινητά, πατήστε σε οποιοδήποτε από αυτά για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες και να δείτε φωτογραφίες και βίντεο του παιχνιδιού.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Το Netflix δεν λειτουργεί;

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Netflix

Κατεβάστε το Netflix για υπολογιστή

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Πώς να κατεβάσετε και να παίξετε παιχνίδια Netflix

Εάν βρείτε ένα παιχνίδι που θέλετε να παίξετε, μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας στην κινητή συσκευή σας. Κάθε παιχνίδι είναι δωρεάν με τη συνδρομή σας στο Netflix . Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αγορές εντός εφαρμογής μέχρι να διατηρήσετε ενεργό τον κύριο λογαριασμό σας στο Netflix. Επίσης, δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε τα παιχνίδια στο Netflix.

Στη σελίδα πληροφοριών του παιχνιδιού, πατήστε Λήψη παιχνιδιού.

Εάν είναι η πρώτη φορά που κατεβάζετε ένα παιχνίδι στο Netflix, θα σας ζητηθεί να μεταβείτε στο App Store ή στο Google Play Store. Πατήστε Μετάβαση στο App Store/Play Store για να συνεχίσετε.

Στη σελίδα της εφαρμογής, πατήστε το κουμπί Λήψη και περιμένετε να εγκατασταθεί το παιχνίδι στη συσκευή σας.

Το παιχνίδι θα κατεβάσει το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στην αρχική οθόνη της συσκευής σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο παιχνίδι για να ξεκινήσετε να παίζετε.

Καθώς παίζετε το παιχνίδι, το Netflix θα αποθηκεύσει την πρόοδό σας στον λογαριασμό Netflix που το παίζει. Μπορείτε να δείτε σε ποιον λογαριασμό είναι συνδεδεμένο το παιχνίδι αυτήν τη στιγμή, πατώντας στην εικόνα στην επάνω δεξιά γωνία.

Μπορείτε να πατήσετε έναν άλλο λογαριασμό για να επιτρέψετε στο Netflix να αποθηκεύσει την πρόοδο του παιχνιδιού σας εκεί. Βεβαιωθείτε ότι παίζετε στον ίδιο λογαριασμό την επόμενη φορά που θα παίξετε το παιχνίδι..

Ποια παιχνίδια υπάρχουν στα παιχνίδια Netflix;

Όταν το Netflix ξεκίνησε τη λειτουργία, μόνο πέντε παιχνίδια ήταν διαθέσιμα τότε. Αυτή η βιβλιοθήκη έχει από τότε αυξηθεί σε 18 παιχνίδια και δεν υπάρχει καμία ένδειξη πόσα νέα παιχνίδια σκοπεύει να προσθέσει η Netflix στο μέλλον. Αυτά τα παιχνίδια εκτείνονται σε πολλά είδη, οπότε υπάρχει κάτι για όλους. Εδώ είναι όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια μέχρι σήμερα, μαζί με το είδος τους:

Krispee Street – Puzzle
Into the Dead 2: Unleashed – Action
Arcanium: Rise of Akhan – Strategy
Card Blast – Casino
Knittens – Puzzle
Teeter (Up) – Arcade
Relic Hunters: Rebels – Action
This is a True Story – Educational
Asphalt Xtreme – Racing
Hextech Mayhem: A League of Legends Story – Music
Shatter Remastered – Arcade
Wonderputt Forever – Sports
Stranger Things: 1984 – Action
Bowling Ballers – Sports
Stranger Things 3: The Game – Action
Dominoes Cafe – Tabletop
Shooting Hoops – Sports
Dungeon Dwarves – Action

Δεδομένου ότι τα Παιχνίδια Netflix είναι μια σχετικά νέα δυνατότητα, μπορεί τελικά να προσθέσουν περισσότερα παιχνίδια όσο περνάει ο καιρός.

Ποιο είναι το μέλλον των παιχνιδιών Netflix;

Το Netflix εισέβαλε στο gaming φαινομενικά από το πουθενά εν μέσω πρόσφατων απωλειών συνδρομητών. Η εταιρεία έχει πολλά σχέδια για αυτή τη νέα κατεύθυνση, ωστόσο, η Washington Post αναφέρει ότι το Netflix σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περίπου 50 παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2022.

Δεν είναι σαφές εάν το Netflix σχεδιάζει να επεκταθεί από παιχνίδια αποκλειστικά για κινητά. Πρόσφατα απέκτησαν επίσης μερικά στούντιο βιντεοπαιχνιδιών, όπως το Next Games και το Night School Studio, καθώς αρχίζουν να εξερευνούν τη βιομηχανία για να δουν τι μπορούν να προσφέρουν.

Ωστόσο, το Netflix κινείται προς τη δημιουργία παιχνιδιών που βασίζονται σε εκπομπές που έχουν ήδη καθιερωθεί στο εμπορικό σήμα του. Αυτό φαίνεται ήδη στα δύο παιχνίδια Stranger Things που είναι διαθέσιμα για λήψη τώρα. Είναι επίσης εμφανές στην ανακοίνωση για το νέο σόου του Netflix, Exploding Kittens, το οποίο επίσης πρόκειται να πάρει ένα παιχνίδι.

Ο κύριος στόχος του Netflix εδώ είναι να κρατήσει την προσοχή των ανθρώπων στην πλατφόρμα τους, καθώς αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό από πολλούς άλλους κολοσσούς ροής , μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παιχνίδια. Το να δοκιμάσουν κάτι μοναδικό, όπως τα Παιχνίδια Netflix, είναι ένας τρόπος για να το κάνουν αυτό.

Παίξτε παιχνίδια με τη συνδρομή σας στο Netflix

Ακόμα κι αν δεν βλέπετε ένα παιχνίδι που σας ενδιαφέρει στα Παιχνίδια Netflix, πολλές κυκλοφορίες παιχνιδιών δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Παρόλα αυτά, είναι ενδιαφέρον να δούμε μια υπηρεσία ροής να μετακινείται στη σφαίρα του gaming, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το πού σχεδιάζει να πάει το Netflix από εδώ.

Πώς νιώθετε για τα παιχνίδια Netflix; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *