Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην τηλεόρασή σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παρακολουθήστε το Netflix στην τηλεόρασή σας. Μπορεί να γίνει μέσω μιας κονσόλας παιχνιδιών, μιας συσκευής ροής ή μιας ενσωματωμένης εφαρμογής. Δεν έχει σημασία γιατί αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή Netflix. Ακόμη και συσκευές έξυπνης τηλεόρασης όπως Roku TV ή Android TV χρησιμοποιήστε την ίδια επίσημη εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις διαθέτουν προεγκατεστημένη αυτήν την εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το τι παρακολουθείτε το Netflix, η διαδικασία σύνδεσης και αποσύνδεσης είναι η ίδια.

Πώς να κάνετε ροή Netflix στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν παρακολουθείτε το Netflix σε πολλές συσκευές σε διαφορετικές τοποθεσίες (για παράδειγμα, σε μια Airbnb), η αποσύνδεση είναι μια έξυπνη δουλειά. Κάντε το είτε για να κάνετε ένα διάλειμμα παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών ή για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο κλοπής του λογαριασμού σας. Τέλος, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Netflix, ώστε άλλοι χρήστες να μπορούν να συνδεθούν με το προφίλ τους στην ίδια συσκευή. Ακολουθεί λοιπόν ο γρήγορος οδηγός μας για το πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην τηλεόρασή σας.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην Smart TV σας

Η έξοδος από το Netflix είναι αρκετά απλή, ανεξάρτητα από τη συσκευή σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Netflix για να αποσυνδεθείτε εύκολα από τον λογαριασμό σας:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix στην τηλεόρασή σας.
  2. Στην αρχική οθόνη του Netflix, μεταβείτε στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και επιλέξτε Ζήτα βοήθεια. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριό σας για πλοήγηση.
  1. Μόλις εμφανιστεί η οθόνη Λήψη βοήθειας, μεταβείτε στο κάτω μέρος και επιλέξτε Αποσύνδεση.
  1. Η εφαρμογή Netflix θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε. επιλέγω Ναί για να επιβεβαιώσετε.

Και αυτό είναι όλο. Αποσυνδεθήκατε επιτυχώς από το Netflix στην τηλεόρασή σας. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο λογαριασμό με την εφαρμογή ή να τον αφήσετε. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί να μην βλέπετε την επιλογή Λήψη βοήθειας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπο του Netflix και να βρείτε τις οδηγίες για το μοντέλο της τηλεόρασής σας.

Το Instagram δεν μοιράζεται στο Facebook; 6 τρόποι για να διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix σε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στην τηλεόρασή σας, αλλά πρέπει να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Netflix, μην ανησυχείτε. μπορείτε να το κάνετε εξ αποστάσεως. Απλώς πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του Netflix. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, iPhone ή συσκευή Android. Προσοχή όμως, αυτή η μέθοδος θα σας αποσυνδέσει από το Netflix σε όλες τις συσκευές σας, όχι μόνο στην τηλεόρασή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε ξανά, ας πούμε στην εφαρμογή για κινητά, αλλά να μην είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή TV.

Πώς να διορθώσετε τη μουσική του Instagram που δεν λειτουργεί το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποσυνδεθείτε από το Netflix σε όλες τις συσκευές σας:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας και μεταβείτε στο Netflix.com.
  2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, αν και πιθανότατα είστε ήδη συνδεδεμένοι (γι’ αυτό είστε εδώ).
  3. Μεταβείτε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε λογαριασμός από το αναπτυσσόμενο μενού.
  1. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας μέχρι να φτάσετε στο Ρυθμίσεις Ενότητα.
  2. Βρες το Αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές σύνδεσμο και κάντε κλικ σε αυτό.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το LinkedIn (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

  1. Για επιβεβαίωση κάντε κλικ στο μπλε Αποσύνδεση κουμπί.

Αυτό είναι! Η αποσύνδεση από το Netflix στην τηλεόρασή σας είναι μια εύκολη εργασία που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του λογαριασμού σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Είτε θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση για τα νεότερα μέλη του νοικοκυριού είτε θέλετε απλώς ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τον εαυτό σας, η εκμάθηση του τρόπου αποσύνδεσης θα αποδειχθεί πολύτιμη, καθώς μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της παραβίασης του λογαριασμού σας ή όχι.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit το 2020 (κινητά και επιτραπέζιοι υπολογιστές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top