Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix [Γρήγορος οδηγός]

Με την Κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης στο Netflix, είναι σημαντικό να έχετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Netflix. Εάν έχετε έναν αδύναμο ή κοινό κωδικό πρόσβασης, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix σε έναν ισχυρό . Αν και το Netflix είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή και ιστότοπος, η εφαρμογή δεν εμφανίζεται με τη δυνατότητα αλλαγής κωδικού πρόσβασης. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Netflix για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που σχετίζεται με τον λογαριασμό.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix στον ιστότοπο

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Netflix στο smartphone ή τον υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Netflix.

3. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ .

4. Επιλέξτε την επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στην ενότητα συνδρομή και χρέωση.

5. Εισαγάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και τον νέο σε αυτήν τη σελίδα. Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο κουμπί Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης για να τον επαναφέρετε.

6. Επιλέξτε το Απαιτείται από όλες τις συσκευές να συνδεθούν ξανά με νέο κωδικό πρόσβασης για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Netflix από όλες τις συσκευές.

7. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκος είναι ο νέος σας κωδικός πρόσβασης Netflix, σας προτείνουμε να μην χρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης που είναι συνδεδεμένος με άλλους λογαριασμούς. Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν συχνά κοινούς ή απλούς κωδικούς πρόσβασης για να τους θυμούνται εύκολα. Οι απλοί κωδικοί πρόσβασης μπορούν εύκολα να βρεθούν ή να μαντέψουν οποιοσδήποτε θέλει να συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Netflix εν αγνοία σας. Επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν ισχυρό συνδυασμό πεζών και κεφαλαίων αλφαβήτων, ειδικών χαρακτήρων και αριθμών. Εάν δεν σας αρέσουν οι περιορισμοί κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης, ελέγξτε μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις του Netflix για να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές.

FAQ

Μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασής μου στο Netflix χρησιμοποιώντας την εφαρμογή;

Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο smartphone Android ή στο iPhone σας. Εάν επισκεφτείτε τις Ρυθμίσεις λογαριασμού στην εφαρμογή Netflix, θα σας ζητήσει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης για να κάνετε αλλαγές.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix στη Samsung Smart TV;

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόρασή σας Samsung για να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix. Μόλις αλλάξει ο κωδικός πρόσβασης Netflix από τον ιστότοπο, ο λογαριασμός σας στην τηλεόραση Samsung θα αφαιρεθεί. Εισαγάγετε τα νέα σας διαπιστευτήρια στην εφαρμογή Netflix στη Samsung Smart TV σας για πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασής μου στο Netflix χωρίς τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης;

Όταν έχετε ξεχάσει τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης, πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email ή τον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που σας προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *